недеља, 31. јануар 2010.

Seks sa matorkama

Od davnina je poznato, a ujedno je i misterija za mene da mladi momci vole seks sa starijim zenama, damama, cak i puno starijim od sebe. Takav seks, sa matorkama je kazu najbolji. Verovatno je mnogo razloga za to, ali mislim da je to najpre zbog iskustva koje se pretpostavlja da dame u tim godinama poseduju. One prosto znaju sta da pruze i daju mladim momcima koji su napaljeni do bola, i kojima je katkad i najmanji dodir na pravom mestu dovoljan da dozive vrhunac o kakvom se samo sanja. Takodje postoji i teza, tj. verovanje da svaki muskarac u podsvesti ima potrebu da zameni partnerku ili pronadje neku slicnost sa majkom, da taj lik pretoci i u partnerku, pa je samim tim jedna seksi baka pravi i najbolji izbor. Od toga kazu nema nista bolje.... Mnogi i ne zele da priznaju sebi ili prijateljima da je to tako, ali iz pouzdanih izvora odgovorno tvrdim da bi svi rado umocili u bakicu

петак, 29. јануар 2010.

Trazim gospodaricu

Trazim gospodaricu ili domino damu, usamljen sam, a zelim da ispunim san od malena da upoznam gospodaricu kojoj cu moci vecno da sluzim, jer sam veran rob, koji se ne usudjuje da odbije ni jednu jedinu komandu od svoje gospodarice koja ce biti veoma okrutna prema meni i nece me nimalo stedeti. Mastam da ispunjavam sve tvoje prljave prohteve da me ponizavas i da me tlacis kao nikoga do sad. Da me teras da se sramotim zbog tebe, da me bicujes, da me dovedes do ludila i da te zadovoljim na sve nacine. Eto i sad se molim da si me uzela na razmatranje jer cu izgoreti u zelji da me pocastis samamrima da mi se lice crveni, a guza da se plavi i da poprimi sve moguce boje koje si joj ti podarila, tvoj verni rob.

четвртак, 28. јануар 2010.

Chat sa devojkama

Bog Volim taj jezik i što možete učiniti s njom. Ti uzmi moju ruku i pitati mene to zadirkivati vaše bradavice. Strašan, potpuno strašan, vaše bradavice su uspravne i ja mogu osjetiti njihova tvrdoća protiv svoje bluzu. JA uzeti moj palac i kažiprst i nježno ih zadirkivati istiskivanjem tiho i vučenje na njih u isto vrijeme.
Vi, čini se da uživate kao svoj jezik ide još dublje u moja usta i disanja izuzetno je brz. Prvi bradavice onda drugi nježno i polako, ali se povećava pritisak kako bi se osiguralo oni su potpuno uspravno.
Vaša ruka odluta prema dolje do moje hlače i počne masažu moj penis kroz moje hlače.Možete povući i gledati me u oči i reći da ste me želite loše i upravo sada. Ja vas molim da čekati, jer želim da se osigura da si odnijela na ispravan način.
Svoju ruku i dalje mi je prjalo upoznavanje preko interneta ili popularni chat sa devojkama masaža kao i mi nastaviti da izljubim. Povremeno možete vozač gleda u stražnji pogled ogledalo i izazvala je kao što smo mi.
Volim te toliko ljubi i ti si takav stručnjak sa svojim jezikom. Moje ruke dolje gaćice na noge i ja osjećam najlonke protiv vaš savršen kožu. Topline iz svog gnijezda, očito je i sam pokrenuti svoju ruku gore pod svoju suknju i jedva dodiruju savršene kovrče me čekaju.
Moji prsti miluju strane usana svojih gnijezda i povremeno sam povući na nekoliko uvojaka tek toliko da znaš ja sam blizu. Vi ste vlaga, vrlo vlažan, a ti me zagrljaj u neposrednoj blizini.
Moji prsti trag usana svojih maca i ja početi staviti moj srednji prst u prorez onih preslatko usana, ali zatim držite leđa i nježno tegljača na kovrče ponovo.

среда, 27. јануар 2010.

Dopisivanje sa seksi devojkama

Jednom sam znao da je ona bila spremna sam uzeo moje mjesto malo noge iz kreveta u naslonjač i signal za nju da ide naprijed. Gledao sam kako uzbuđenje raslo u mom tijelu kao Cindy postignut pod pokriva prema spavanja nasip na drugoj strani kreveta. Steven nije bio budan još, ali on je oplakivanje. Moja maca je postala mokra, a ja lizali moje usne. Njezina jednostavna dotakne ga je doveo do izravne erekcije. Cindy je bacio natrag pokriva i lizali mu raste na hard. Steven oči otvorene komešanje u prvoj osjetiti njezin jezik. Sam se nasmiješio kada mu je pogledao na moj način "Have fun baby." On ne treba da se javi dvaput Cindy je svoj puni penis u usta ga je uzrokovalo da luk svoj donji dio tijela i stenjanje u zadovoljstvo. Kao što sam gledao ovaj seksi mlada devojke davanje dopisivanje to moj muž sam dosegla jedan od mojih ruku između mojih nogu da se igraju s mojim već pretjerano soaked pussy. Moja mašta postaje stvarnost. Cindy je radio stručnjak posao kod sisa Stevena's penis. More on moaned više sam počeškala maca. Steven je odlučio nakon nekoliko minuta od uzimajući njegov penis isisan da je on potreban da bi dobili malo izbliza i osobno sa svojim novim bedmate tako je stigao dolje i njezin izdvajali do njega. S jedne strane, između mojih nogu i jedne stiskanja bradavice na moj Titties sam gledao kako moj suprug poljubi i fondled Cindy's Titties. To me hornier gledanje jer ta dva moaned i upletene sebe zupčanika za noć strasti

уторак, 26. јануар 2010.

Seks za jednu noc

Sastali smo se nekoliko puta,to je bio lud i nezaboravan i neobavezan seks za jednu noc.Bez ogranicenja.Koristila sam svaki cenitmetar njegovog tela,posebno centimetre njegovog penisa.
Igrala sam se naprosto sa njim,ljubila sam ga koliko sam htela,sve da nadoknadim.Radio mi je sve sta sam pozelela.
Od ljubljena,lizanja do seksa.Mlad snazan,zgodan,mogao je da jebe dugo i nekoliko puta.Menjali smo poze,sve sam isprobala bas sve poze.Omiljena poza mi je kad sedim na penisu,kad je duboko u meni.Njegova kao i mnogih muskaraca je odozada.Voleo je da me jebe odozada,drzao me za kosu i tako lepo mi ga stavljao u nju da sam plovila sedmim nebo svaki put.Posto nemogu da imam dece,nije morao da koristi kondom.Svaki put slobodno je svrsavao duboko u mene.
Govorio mi je kako sam veoma zgodna i ocuvana zena,da mi je pickica veoma cista i uredna,voleo je da gleda moju guzu dok me je jebavao odpozadi.Tako sam uzivala dok sam sedala na taj lepi penis,koji je ulazio u moju pickicu bez problema uvek sam vlazila dovljno a i njegov jezik,od njega je jako vlazila i dovodila me do ludila svojom uspalenoscu.

субота, 23. јануар 2010.

Upoznajte Sherri

Nije otišao dobro, Sherri misli, kao što je razlistanih kroz stari seksi časopis. Ona je pomaknut položaj, uzela cipele van, i curled joj noge ispod udobno joj na kauč.

Preko soba još uvijek, Kevin je bio tipičan daleko. Oni bi radili zajedno prilično dobro u ovoj knjizi, a onda bi on imao jednu od uklapa iznenadne inspiracije i da joj shooed daleko, razdražljivo, jer nije želio joj "gleda preko ramena." Kao da je on nije pogledao više od mina dovoljno, ona misli. I stavi na nju u isto vrijeme. Želim smo mogli dobiti ured s dva stola, dvije pisaće strojeve, opeke i zida između njih! Uz uzdah, ona je kurva pokupila još jedan časopis i dalje klizila prema dolje na jastuke koji pokriva Kevin's kauč.

Ona je tek započela bih čitanje fascinantan članak o arheološkim otkrićima u Tell-el-Amarne, kada Kevin govorio. "Gledajte, to je sve kasno, a ja imam puno stvari koje treba učiniti u jutro. Vrijeme je za vas da ide kući i ode na porno chat. "

Sherri zatvorene oči na trenutak. U redu, mislila je, ako je to onako kako želite ... Ona je dosegla dolje, navučen na njoj cipele opet, tossed časopis na stolu i ustane da ide. Njen portfelj i torbicu i sve svoje radove je ostala na stolu na ulazu, te se okrenula na taj način, ne želi gledati Kevina. Katkada, ona misli, želim vam nije mi govorio u tzv suradnju. Želim Vam nije insistirao da smo oboje rade ovdje na svoje mjesto. Želim vam da nije.

четвртак, 21. јануар 2010.

Devojke za seksi chat

Koliko puta sam se u zivotu upitala da li nedostatak seksa utice na mentalno zdravlje ljudi. Odgovor je mnogo puta, ali ponekad je seks ne moguce priustiti. Zato postoje mnogi sajtovi za upoznavanje kako sa momcima, tako i sa devojkama, a sto me posebno raduje, moguc je i na srpskom jeziku. Tako sebi mozemo da nadomestimo virtuelni seks, koji ce nam bar malo dozvoliti da se opustimo i prepustimo masti na volju.