понедељак, 25. октобар 2010.

Seksi tetkice

Oni su se sastali on-line, jednostavno je to bila seksualna afera. Nakon nekoliko mjeseci tipkanja, razmjene slika, cybersex i phonesex su odlučili susret licem u lice. Složili su se na javnom mjestu u početku, dok se osjećao ugodno dovoljno da se presele u privatnom tromjesečja. Ona je dobila na malo izvan cafй prvi, odjeveni u svom omiljenom kratke suknje i pripijeno gumb gore leđa košulju. Kao što je čekao njega da stigne, ona fiddled malo s njom odjeću i pijucka kavu na nju. Onda od kutu njezine oči, ona ga je vidjela. "O, moj Bože, on puno bolje izgleda u osobi. Sam mogao razoriti svoje tijelo satima." Ustala je i mahao, uzimajući njegovu pažnju. Njegov je osmijeh bio svijetao kao što je on hodio putem do stola.
On je sjeo i naručio kavu. Obojica su sjedila, potpuno miran, bulji u međusobnim oči, nitko od njih vjerujući da je bio pravi. On je skliznula svojoj stolici na malo, sjedi pored nje, umjesto da se preko njegove ruke i skliznuo na njoj bedro. Njegov dodir su joj cijelo tijelo skok bez pomicanja, a seksi tetkice počeo da pokrije joj nogu.

Njezina koža bila meka i glatka na ruku kao što je on polako počeo trljati lagano, kreće malo dalje svaki put. Njegovi prsti dosegla dno svoje kratke suknje i mali ih skliznuo ispod. Njezine oči rastao širok kao što je shvatio što je htio učiniti. Ona je pogledala oko sebe na drugim tablicama kako bi provjerili da nitko nije otkrio svoje lutanja ruku i opušteno malo kao ona primjetio na jednom činilo da će biti zainteresirani. Njegova ruka je nastavio puzanje joj suknju i bedro dok se sastali zavoja na vrhu joj bedra i njezin kuk. On je odmah promijenio smjer i iščašenje ruci i zamahnu prema unutrašnjosti joj bedro, njezin uzrok širiti njezine noge malo. On je okrznuo vlažnom pamučnom materijalu joj gaćice kao konobar donio svoju kavu.

Ona je stisnuo nogama čvrsto zatvoriti, zapinjanje prste protiv njezine gaćice. Njezino lice bilo crveno svijetlo. Međutim, konobar nije ni primijetio i nastavio dalje, dodajući vrhnja i šećera na njegovu naklonost kupca. Kao što je gledao konobar, na užas da ne odlazi, ona je sexy tetkica osjećala prste početi mrdati, pritiskom tvrtka protiv nje dlakav maca. Njeno tijelo i quivered ached za njega. Ona opušteno bedrima, objavljivanju ruku i daje mu više prostora za igru. Smijao se u njezine oči i nasmiješio vragolasto kako je ivica njegov srednji prst prošlosti elastična bend joj gaćice i crne u njezinu vlažnu stidne dlake.

Ona neka se zgražavaju jer ona joj je donio šalicu kave do njezine usne, u nadi da hocu da karam matorku će sakriti njen izraz lica iz drugih sjedi na cafй. On pritisne prste između mokro joj usne i okrznuo protiv nje već natečen klitoris, njezina dlaka škakljanje prste. On ceri na nju opet, i kima glavom sugestivno napustiti. Ona se osjeća srcem skočiti i preskočiti tući dok stoji, a ispravlja suknju. On je uhvatio njegov novčanik i bacio novac na stol, uzeo svoju malu ruku u njegov i njezin vodio off svojoj hotelskoj sobi, samo do ulice.

Hotelskoj sobi je ljepušan velik dio sve hotelske sobe su, to je mali okrugli stol, dvije stolice, mala kupaonica i king size krevet prekriven 80-ih odbacuju krevet širiti. Čim su ušli u sobu, on je bacio ključeve na stol i okrenuo pozornost na nju. Bila je nervozna opet, s njom odjeću, baš kao što je radila u malo sati. On ju je gledao dok je sjedila čeka ga iz njegova prozora hotela. On je vidio ju svaki potez. On chuckled kao što je igrao natrag pogled u njegov um. On je hodao k njoj, umotana njegov snažan ruke oko njezinog struka i vitke nagne svoje lice prema njezinom. Kao svoje usne sastao se po prvi put, svoje srce vozio, ali joj nervoza oslabio. To samo osjetio tako u pravu.
Ona pritisnuta joj usne protiv svoje čvrsto i skliznuo njezin jezik iz usta da mu, tražeći njegov jezik. Njegove ruke počela kliziti gore-dolje leđima i sa strane, omotane prstima ispod dna joj majicu i počeo povući prema gore, polako otkriva svoj stan trbuščić, onda oblina njezine grudi odmaraju u svojim bijelim cipkanim grudnjakom i malim stopalima . On je razbio poljubac i izdvajali joj majicu gore i preko glave a zatim ga bacio u stranu, slijetanje na leđa jednog od stolice. On je skliznula preko ruke joj izloženi dijafragma i on je osjetio guska bumps ustati iza trag dotakne. Ruke počeo untuck njegova košulja, vuče lagano ju je izvukao preko prsa, on je podigao ruke i neka joj povući majicu preko glave.
Ona je neka košulja kap i vratio joj ruke na prsa, lagano povlačite svoje duge nokte preko zadirkivanje svoje bradavice, a zatim usmjeriti svoju pozornost na gumb na svoje hlače. Njegove ruke su skliznuli do njenog unutrašnjeg bedra po ovom trenutku, njegova thumb igranje sa svojim debelim stidne dlake preko gaćica, još uvijek vlažna od njegovih ranijih pozornost. Ona je malo joj donju usnicu što je osjetio njegov thumb skoro dodir njen klitoris, ona žurno undid njegove hlače i dao im dobre trgnuti, uzimajući njegov kutije s njima. Gledala je kao što su skliznula niz noge, zaustavljanje na njegov ankles i na njezino iznenađenje, bio je njegov penis hard rock i prilično velike. Ona je osjećala sama raste čak i vlažnija, gledajući njezin ljubavnik tako uzbuđena.On je radio zatvarač na stražnjoj strani njezine suknje što je on gledao u oči, polako je nacrtao ciferšlus dolje i izdvajali apart strane, odvajajući ih dovoljno da popustiti suknju s bokovima i neka ga ispustite na pod. Onda je skliznuo mu palce u struku joj jednostavno pamučne gaćice, pratiti unutarnji pojas oko nje trbuh i bokove i počeo da ih srušiti, prošlosti bokovima onda joj bedra. Zastao je lagano pritisne i njegov nos protiv mokro joj dlakav, maca uzimajući u njoj miris, a zatim podigao opet joj poljubac, ostavljajući joj vlaga gaćice pasti na pod. Kao što je izašao iz suknju i gaćice, ona šutirali i hteli da jebu tj. iskljucivo za seks joj malo sandale i on slijedi svoje vodstvo, uzimajući njegov cipele te ih mrda u stranu kao što je on radio svoj boksera i traperice prošlost njegove zglobove i nogama ih ispod stola. Okrenuo se da je opet, pritisnuti svojim golim tijelom na nju i skliznula rukama joj bedra, na bokovima, joj strane, a zatim oko njezina leđa na kopča za grudnjak

Нема коментара:

Постави коментар