четвртак, 28. јануар 2010.

Chat sa devojkama

Bog Volim taj jezik i što možete učiniti s njom. Ti uzmi moju ruku i pitati mene to zadirkivati vaše bradavice. Strašan, potpuno strašan, vaše bradavice su uspravne i ja mogu osjetiti njihova tvrdoća protiv svoje bluzu. JA uzeti moj palac i kažiprst i nježno ih zadirkivati istiskivanjem tiho i vučenje na njih u isto vrijeme.
Vi, čini se da uživate kao svoj jezik ide još dublje u moja usta i disanja izuzetno je brz. Prvi bradavice onda drugi nježno i polako, ali se povećava pritisak kako bi se osiguralo oni su potpuno uspravno.
Vaša ruka odluta prema dolje do moje hlače i počne masažu moj penis kroz moje hlače.Možete povući i gledati me u oči i reći da ste me želite loše i upravo sada. Ja vas molim da čekati, jer želim da se osigura da si odnijela na ispravan način.
Svoju ruku i dalje mi je prjalo upoznavanje preko interneta ili popularni chat sa devojkama masaža kao i mi nastaviti da izljubim. Povremeno možete vozač gleda u stražnji pogled ogledalo i izazvala je kao što smo mi.
Volim te toliko ljubi i ti si takav stručnjak sa svojim jezikom. Moje ruke dolje gaćice na noge i ja osjećam najlonke protiv vaš savršen kožu. Topline iz svog gnijezda, očito je i sam pokrenuti svoju ruku gore pod svoju suknju i jedva dodiruju savršene kovrče me čekaju.
Moji prsti miluju strane usana svojih gnijezda i povremeno sam povući na nekoliko uvojaka tek toliko da znaš ja sam blizu. Vi ste vlaga, vrlo vlažan, a ti me zagrljaj u neposrednoj blizini.
Moji prsti trag usana svojih maca i ja početi staviti moj srednji prst u prorez onih preslatko usana, ali zatim držite leđa i nježno tegljača na kovrče ponovo.

Нема коментара:

Постави коментар