субота, 23. јануар 2010.

Upoznajte Sherri

Nije otišao dobro, Sherri misli, kao što je razlistanih kroz stari seksi časopis. Ona je pomaknut položaj, uzela cipele van, i curled joj noge ispod udobno joj na kauč.

Preko soba još uvijek, Kevin je bio tipičan daleko. Oni bi radili zajedno prilično dobro u ovoj knjizi, a onda bi on imao jednu od uklapa iznenadne inspiracije i da joj shooed daleko, razdražljivo, jer nije želio joj "gleda preko ramena." Kao da je on nije pogledao više od mina dovoljno, ona misli. I stavi na nju u isto vrijeme. Želim smo mogli dobiti ured s dva stola, dvije pisaće strojeve, opeke i zida između njih! Uz uzdah, ona je kurva pokupila još jedan časopis i dalje klizila prema dolje na jastuke koji pokriva Kevin's kauč.

Ona je tek započela bih čitanje fascinantan članak o arheološkim otkrićima u Tell-el-Amarne, kada Kevin govorio. "Gledajte, to je sve kasno, a ja imam puno stvari koje treba učiniti u jutro. Vrijeme je za vas da ide kući i ode na porno chat. "

Sherri zatvorene oči na trenutak. U redu, mislila je, ako je to onako kako želite ... Ona je dosegla dolje, navučen na njoj cipele opet, tossed časopis na stolu i ustane da ide. Njen portfelj i torbicu i sve svoje radove je ostala na stolu na ulazu, te se okrenula na taj način, ne želi gledati Kevina. Katkada, ona misli, želim vam nije mi govorio u tzv suradnju. Želim Vam nije insistirao da smo oboje rade ovdje na svoje mjesto. Želim vam da nije.

Нема коментара:

Постави коментар