среда, 22. септембар 2010.

Matore tete

Nekoliko godina leđa, dok ide na koledž, neki od mojih prijatelja odlučili su da jebu matore tete šaraju kampusu. Sada je to jedna od onih južne kampusa, vrste s muške i ženske spavaonice na suprotnoj strani od kampusa. Oklada je bila da se niz od muške strane da žene strani i natrag, ne manje od šest blokova svakom smjeru.Budući da sam radio na kampusu, znao sam da ova noć sve četiri seksi dama kampusu policija radi. Čuo sam da su svi bili jako promiskuitetne, pa sam shvatio, čak i ako JA je dobio je uhvaćen, ja bih završiti sretan jedan, ili tako da sam se nadao. Dok sijekući quad, u blizini kolonade sam zastao da se odmori od trčanja i časnik Lisa se dogodilo na mene.Govorila je čvrsto i rekao mi je da se stavi ruke iznad moje glave i zamrznuti. Moj povratak je bio da joj, tako mi je rekla da se polako okrene. Misao joj u njezinu mornaricu blues već imala utjecaj na mene, pa kao što sam se okrenuo, to je bio s lupanje erekcije koja je pokazujući na nju. Ona je polako kružio mi prvi i rekao mi je da sam se činilo da se nošenje opasno oružje i ona je idući u morati da me pljuska. Ona radioed za backup, i kada časnici i Jill Sarah stigao na scenu, matorke uklonjen joj lisice iz futrole. Mislio sam da će me zavezati, ali ona je čvrsto zgrabio moje loptice i stavio jednu stranu njezina manžetama oko moje pijetao i loptice te ih cinched dolje. Časnici i Jill Sarah svaki uhvatio jedan od mojih ruku i polako mi je hodao unatrag dok sam bio podlogom u željezna ograda koja okružuje quad. Jill prilogu izgubiti strani manžetama za željezne ograde. Druga dvojica časnika svake prilogu svoje manžetama na moj ručni zglob i ograde.

Oni podupirač gore i pregledan mene, njihova zatvorenik. Oni su sve izgleda da se to zlo osmijeh. Sarah polako skinula majicu, otkrivajući joj grudi pritisne pod prsluk neprobojan, koji je također uklonjen. Ona je mjesto prsluk na tlu ispred mene, a zatim je kleknuo pred mene i moje lupanje skliznula penis u usta njezina. Moje oči moraju imati valjane natrag u mojoj glavi za trenutak, jer sljedeća stvar sjećam je otvarala oči da vidi Jill i Lisa ljubiti jedni druge i uklanjanje jedan drugome odjeće. Prvo majice, prsluci, i onda hlače. Lisa's ass je gola, ali Jill čini se da je nosio kožni bič. Moje oči roll back jednom kao Sarah nasilno još senzualno potisak usta nad moj kurac. Kao što sam pogled ponovno je Lisa mi se približavao, joj prekrasno obrubljen maca izgleda tako ukusna, a Jill je odmah iza starije gospodje nje.Službenik Jill kaže direktor Sarah mi oslobađanje od ograde. Ja sam rekao da leže na leđima i Lisa me okružuje, klizna moj penis u njezinu vrlo mokro maca. Sarah okružuje moje lice i mjestima joj obrija maca preko mojih usta, što sam željno početi istraživati sa svojim jezikom. Kako je Lisa crpne moj penis u njoj maca osjećam potrebu da se sperma, Jill hvata moje loptice čvrsto i naredbe mi sperma. Kao što sam osjetiti moje oslobađanje od cum poplava u Lisa's maca, Sarah se ide preko vrha s vlastitim orgazmom. Ja sam rekao sad moram pospremiti svoje cum od nje maca. Lisa se nalazi dolje, a ja sam uputio da proždiru creampie koje sam stvorio. Kao što sam pristup joj maca, Sarah tobogani pod mene i počne grickati na moj kurac.Kao što je moj usta čini kontaktu s mojim debelim i kremast hrabrost, Sarah je sranje moj kurac u usta. Čujem reći Jill Sarah dati svoju sobu, ona će me naučiti da pokrije moje dupe u javnom sljedeći put. Mislim, uh oh, ona će bič moje dupe ili tako nešto. Tada sam ispuniti seksi porno price uklanjanje joj usta od moj penis, ali ja još uvijek čuti joj sisa. Sljedeći stvar koju znam je da je koža bič, nije bio samo tange. Sara je sisa da vibrator da ga podmazati, polako Jill slajdove da je osam inča dildo u dupe moje izloženi.
Kao što sam početi prosvjede, Lisa vuče svoje lice u njoj napuni spermom maca, i istovremeno Jill snage dildo u meni duboko. Moj penis brzo postaje potpuno uspravno. Ona pumpe moje dupe dok sam sperma opet, ovaj put u cijelom Sarah's tits. Oni su me cleam gore moja sperma, prisiljavajući me da se lizati svaku kap.Nakon toga su me dovesti natrag u stanicu, gdje su me održavaju vezane lisicama u ćeliji, ponovno su moje loptice vezane lisicama do željeza vrata.

1 коментар: