недеља, 5. септембар 2010.

Upoznavanje dominantne dame

Ona je upravo obasuo i mijenja u odjeću je naveden. Njezin omiljeni par je rekao tj.izrazio zelju za upoznavanje dominantne dame.... zante ono, kao, crna kožna butina visoke čizme, vrlo kratko crvenu suknju, i bijelu bez rukava vrhu odstrani pokazati joj želudac. Ona je njega čekaju. Je ona ostavila ključ na stolu za njega i on ju je rekao da će pozvati kada ga je pokupio.Telefon je zazvonio. Ona je skočio malo i to pokupila."Hello". Ne 'gospodine' potrebna u slučaju da je hotelsko osoblje."Djevojčica", riječi što je određeno, tako ne bi bilo pogrešno da se njegov identitet. Ona je znala što reći, ali u svojoj nervozi je mucao.
"Ja-sam-ja sam spreman za vas, gospodine."Došlo je klik u vezu razbio.Trebalo joj je trenutak da sama prikupiti. Nakon što je imala, ona je brzo da se preselio na mjesto. Ona je zapalila svijeću je sama donijela po njegovim uputama i isključiti svjetla. Ona je tada kleknula pokraj malog stola kojem je svijeća.Tek što je završila onda je čula ključ u bravu slajd.
Sa svojim očima na podu ona ga mogao vidjeti, ali stroga gospodarica čula ga kako se kreće prema njoj i kako je došao u njegove cipele pogled je govorio.
"Dali ste mi drago preko svake mjere, draga moja. Ti su slijedili moje zapovijedi i obučeni da budu moji bez mene gledajući. Vi ste mi dao darove vjere i povjerenja, a ja sam počašćen. Sada možete pogledati na mene i vidjeti da li vaše povjerenje je zagubljen. "
Ona je odmah pogleda u njegovo lice. Bilo je kako je opisano. Crna kosa, s početkom u sivo, teška obrve koja bi se mogla slika ugovaranje u ljutnju, pune usne s malim osmijehom na njih, i njegove oči. Bili su tamno smeđe, crne bliže svijećama, duboko u tajne.
Ona je tada gledao svoje tijelo. Nije bilo iznenađenja. On je bio kao što je joj je rekao. Njegov crni t-shirt je pokazao svoju širokim ramenima i njegove jake ruke. On je također je nosio crne traperice i crni pojas sa srebrnom kopčom.
"Pa, draga moja, prihvatio sam vas kao minski davno. Sada je vrijeme za vas to izabrati. Da li me prihvatiti kao dominantna ili se okrenuti i otići? "
"Molim vas boravak, gospodine. Ja vas prihvatiti ", rekla je ona. To je istina. On nije bio najbolje izgleda čovjek kojeg je ikad vidjela, ali je lijepa i on izracena snaga i samopouzdanje.
"Jeste li spremni za početak?"
"Da, gospodine", rekla je dok je gestured na hrpu svilene šalove, kožne orukvice, dildo, i druge igračke.
"No Mi ćemo koristiti te možda kasnije večeras. Prvi put mora biti dobrovoljan. Morate podnijeti da me zato što odlučite. Samo moj glas će vas držati. "
"Da, gospodine."
On ju je gledao dok je skinula odjeću. Vidjela je njegove oči prate svaki njezin potez i to su joj vruće iznutra. Kad je stajala pred njim gola preselio se u njoj i porno amaterke izvukao na poljubac. To je bio dug i dubok i strastven. Ona je mogla osjetiti njegovu snagu jer je držao. Ona je također mogao osjetiti njegovu tvrdoću.
On je proveo sljedećih minuta istražujući svoje tijelo sa svojim rukama i ustima. Dirati je i maziti joj svugdje, ljubeći njene posvuda, ostavljajući svojim jezikom kliziti preko njenog tijela. On ju je pokupila pa je dovede krevet. On je navedeno nježno i reče: "raširila noge za mene."
"Da, gospodine."
Ona širi njezine noge širok, dajući mu pristup njoj. On je popeo između njezine noge i ona je završila oči, očekujući da se njegov penis unutar nje u sekundi. On ju iznenadila. Osjetila je svojim toplim dahom na bedrima i njezina maca. Tada jezik svoj, nađe je. Bilo je prekrasno. On ju je doveo na rub vrlo brzo. Ona je bila skoro spremna da se sperma kada je zaustavljen.
Ona željno preselio u njegove prepone dok je popeo noćenje i nastanio u. Ona undid mu traperice i odveli ga u usta. Ona ga je usisan u potpunosti u njeno grlu. Ona ga je pumped rukom dok je sisao glavu. Ponekad prestao lizati mu jaja. Ona je voli u bulju izgubila pojam o vremenu, dok joj glavu pumped gore i dolje. Osjetila je njegovu ruku na svoju kosu, milovati glavu.Ovaj put on je nju ući, njegov penis zabadanje u njoj, polako na prvi, a zatim brže i jače. Lice mu je bilo samo palac od njezina i ona pogledala u njegove oči kako je jebeno ju. Opet, baš kao što je bila o to sperma, on je prestao. Čupanje brzo, ostavljajući joj prazna.Ona je znala što je sljedeći. Ona je bila trening za to je dugo vremena i sada je obličje naprijed za njega. Bila je strah, kao dobro. Prsti i igračke su jedna stvar. To je bio pravi živ pijetao pulsiranje. Unatoč strahu, ona je preselila na nevina guza, klizna off krevetu dok je bila savijena preko njega.Ona je čula šamar prije nego što je osjetila bol na vatreni joj dupe.
"Nisam se naručiti ovdje, drolja", glas mu je jaka, "morate naučiti čekati."
Ona je čula da se maziva i to primijeniti na sebe. Onda je izli na neki prasak od magarca. Bilo je hladno kao da je napravio svoj put prema dolje da joj rupu. Ona je tada osjetio njegov penis pritisnite otvaranju protiv nje, a zatim je bio u.
Otišao je polako, ali bol je još uvijek tamo. Tako je zadovoljstvo. Ona osjeća iznenađujuće što je polako spustio svoje pune duljine unutar nje. Osjetila je njegove lopte na magarca, a znao sam da je sve u. Opet ju je jebeno sporo na početku, dajući joj neko vrijeme za prilagodbu. Svaki sada i onda će slam cijeloj dužini njegov penis u njoj, što joj krik s boli / zadovoljstva. Njegov thrusts rastao brže i teže dok ona skoro onesvijestila. Ona je padala u tamu kako je rekao, "Cum za mene sada, drolja! razvaljivanje guze! "
Njegove riječi zapalio nju i ona rasprsnuti, vrištanje napreskok. Slabo se osjećala mu eksplodiraju u magarca, toplinu njezina punjenja.
Oni su srušila na krevet. On je preselio off joj i izdvajali joj blizu. Ona položi svoju glavu na prsa, zatim golom, a on je odbačena njegova košulja u nekom trenutku. On ju je poljubio na vrhu glave i stroked joj kosu.

Нема коментара:

Постави коментар