понедељак, 23. август 2010.

Klinke za jebanje

Ja sam Andjela, i imam iskustva godina boravka u Bg-u.Tu priču ću reći je trazio neke klinke za jebanje nekoliko godina. U to vrijeme sam bio na faksu. Ja se pridružio fakulteti i zbog teških potražnju hostel sobe, ne bih mogao dobiti sobu u hostelu. Zato sam uzeo sobu u obližnjem mjestu i počeo boravka tamo. To je četveročlana obitelj, suprug, supruga, sina i kćer.
Bili su vlasništvo dućan i otac i sin sjedio na trgovine i njihova mama je radio kao učitelj u nekim školi. Neelima kćer je bila u klasi 12 i bio je oko svingerske zurke, Fer, duge crne svilenkaste dlake, oči velike i moraju biti 34-30-36. Njezina veličina mora biti oko B. Kao što sam se vratiti iz koledža na oko 2 i njezina mama se koristi da dođe oko 4, tako svakodnevan je to samo ona i mene u kući, ali sam nikada nije bilo hrabrosti razgovarati s njom. Mi samo koristiti gledati jedni druge i neko vrijeme malu osmijeh. Jednog dana kad sam sjedio u svojoj sobi nakon povratka iz koledž, došla je u mojoj sobi i jebem klinku pitao ako sam mogao naučiti joj neki math dok je bio vlasništvo nekih pitanja u rješavanju njezina math pitanja.
Bio sam jako sretan i to odmah prihvatio. Tako se od toga dana pa nadalje počeo sam joj pomaže u njoj matematičke probleme. Mi smo koristili za rad do 4, a uvijek lijevo prije njezina majka je došao, tako da njezina majka nikada nije znala da ona dolazi u moju sobu. JA pravedan je krevet, pa smo se sjesti na krevet i tamo samo studiji.
U početku smo se govoriti samo o matematici, ali polako počela otvaranjem i počeo govoriti o drugim stvarima. Sada je isto tako počeo nositi neki seksi haljina također. Uvijek sam dobio teško na nastavi kad nju. Jednog dana, tijekom razgovora je pitao mene ako sam imao djevojku prijatelj. Bio sam šokiran i ona nasmijala, sam joj rekao da sam kao djevojčica, ali nikada nije imao hrabrosti za razgovor s njom.
Pitala me o djevojci i sam joj rekao da ako vam kažem o njoj izgleda, a vi svibanj osjećati loše. Ona je obećala da joj ne bi smetalo da se jebe sa klinkama. I sam ju je opisao kao da sam ta djevojka koja je veoma lijep osmijeh i oči velike i malo sramežljivi i približiti u moju sobu. Bila je iznenađen i pitao tko je ona dok je znati sve djevojke iz susjedstva.
Ja polako držite ruku i rekao da to ti je. Ona je samo spušta oči. Ja se polako približio joj i držite joj brada i podigla lice prema gore, ona je imala zatvorene oči i bio nasmijan. Osjećao sam stvarno sretan. Ja polako izvukao najuže i njezin zagrlila čvrsto i šapnuo joj u ušima "Volim te". Zagrlila me čvrsto i rekao isto. Ljubio sam joj vrat i lizali njoj uške. Je počela piti teška daha i ja polako preselio moje ruke i držite joj boobs zarobljena u svom T-shirt. Ona je pokušala zaustaviti, ali me zagrlila sam joj zbijeno i zasađena poljubac na usne. O Bože, njene usne su bile toliko sočno, ne mogu to objasniti. Počela sam ga siše, a kasnije je neko vrijeme također počeo reagirati natrag aukcije sisanje usne moje.
Onda sam polako pokušao ukloniti svoju majicu, ona je pogledala u oči i pogleda na vrata. Ja zatvorena vrata i vratila. Ona sama sakrio u pokrivač. I uze pokrivač i baci ga daleko. Ja polako skinula T i počeo ljubiti joj vrat i trbuh oglas cijeđenje joj boobs. Počela oplakivanje. Ja skinula grudnjak i najljepši par budala bio ispred mene.
JA pravedan držati ih i počeo sisanče jedan. Ona je izvukao glavu prema njoj boobs. Počela sam trljanje joj maca u njezinu Capri i polako skinula napaljene klinke ona je imala u svojoj crno panty i bio obličje poput božice seksa. Gledala je u mene i ukazao na moj krpe. JA maknuti moj krpe i postao gola u jednoj minuti. Bila je iznenađen da se vidi moj 7 penis.
Ona je sakrila svoje lice u šaka. Počela sam ljubeći njene preselio svoju ruku u njezinu panty i počeo trljanjem joj maca. Njezina vagina je već mokro sa svojim sokovima. Onda sam se preselio dolje i poljubi joj boobs lizali, a njezin pupak. Onda sam joj panty držite sa mojim zubima i srušena. Sada je bila pečena ispred mene a ja sam bio obličje stvaran maca prvi put u mom životu. Imala je neke dlake preko joj maca. Počela sam lizanje joj noge i preselili su se i poljubila na nju maca. Ona držite moje glave i preselio i reče njegove loše. Rekla sam joj da je zabavna i nasilno počeo lizati joj maca. Nakon nekog vremena je dobio opušteno i počeo uživati. Ja umetnuti jedan prst u nju i počeo jebeni joj prst.
Bila je oplakivanje teško i bacio ju sokova. Ja ih sve lizali i nastavio lizanje njoj. Ona je dobila topla ponovno. Preselio sam se i ona otvorila svoje noge i JA baciti moj penis na nju maca i ja joj rekla da bih malo boli prvi put, a ona je kimnula glavom. Sam napravio mali push i to je bio preuzak i ne ide u. JA pokušao opet i to je bio preuzak. Gledala me počeo smijeha.
Osjećao sam se jako loše, i ovaj put sam otvorio joj maca malo i stavite ga tamo i napravio pritisak i 2? od moj penis uđe i vikala od boli. Ja zatvorena joj usne usnama svojim i stalo. Nakon 2 minute sam napravio veći guranje i to sve ode, tok krvi izašla i bila je u suzama, ali nije mogao vikati kako joj usne bile zatvorene s mina.
Ona je vrištala da uzeti Internet vanjska strana, to je ranjavanje. Sam joj utješio i rekao da je njegova samo pitanje nekoliko minuta onda ćete imati prava zabava. Nakon nekoliko minuta kad je dobio malo opuštena sam počeo izrađivati male pokrete. Nakon nekog vremena počela je uživati i počela reagirati seli natrag u moje pomicanjem joj dupe. Ja jebeno je duboko i teško za sljedećih 10 minuta. Došla je dvaput tijekom tog vremena i kada sam bio oko doći i rekao joj, rekla je da ne dođe iznutra kao ona može zatrudnjeti. Zato sam uzeo moj penis out i to na spayed joj trbuh. Onda smo ležalo na krevet i poljubi jedni druge strastveno. To je već više od 3 i njezina majka morala doći od 4, pa je rekla da ona mora uzeti tuš, tako da se ona lijevo i nakon toga smo imali seks mnogo puta. Sam je jebeno u sve rupe njoj. Sam učio joj puše tako da se ona spusti iz mene puno puta koji sam uživao najviše. Nakon nekoliko mjeseci sam dobio sobu u hostelu i preselio se u hostel i nikada ne bi mogao dobiti priliku da zajebavati joj ponovno.

Нема коментара:

Постави коментар