петак, 20. август 2010.

Seksi oglasi

Moja majka je prekrasna crvenokosa. Njezina kosa nije da tamno vrsta crvenih, ali lakši, svjetliju nijansu, i prirodna, kao što sam mogu potvrditi da svi ti seksi oglasi iz intimne znanja. Možda ću čak reći 'gole svjedoka na, dosjetka je namjerno, naravno, kao što sam siguran da ste pogodili. Njezina koža je blijeda da kremasti tip tena koja je naglašeno pink rumenila na licu i drugim mjestima, kao i rumen boju na dijelove privatnog. Njen lik igračica je samo malo utišana koje godinama, a ona je noge da se pojam pravilan ne čini pravdu.
Njezin rad kao konobarica drži udova trim i šasija sa stilom, kao tata voli našaliti. Mama kaže da posao samo čini njezine noge umorne, a njezin život dosadan. To je dug put do piste Vegasu bila je kočoperan kada je upoznala mog pop. On je bio u prodaji, kako je još uvijek, i na konvenciji u "grad koji nikada ne spava". Pa, oni 'spavati' zajedno, ali nije bilo odmora za opaki. To je gdje i kada sam bio zamišljen, inspiracija nenamjerne posljedice prave međusobne privlačnosti i nepažnje na detalje, kao što su kontrola rađanja.
Ne bi krivu ideju, oni zaljube ne, to je bio samo jedne noći stajati. Ali ja sam bio proizvod koji je prvi konzumacija svoju strast na samoj večeri njihovih početnih susreta. Do kraja tjedna ipak, pop morao vratiti u New Jersey. Oni su bili sigurni da će neki kako izgraditi zajednički život. Kad je otkrila da je trudna, što znači mnom, ona je to poznato da je moj otac da je željela biti s njim, prije to bolje. Tako je on flew out, hej, ono što je najbolje mjesto poznato po brzo dobivanje pričvršćen? I šest mjeseci kasnije sam bila isporučena, drugi usta za hranjenje za upoznavanje i trazenje avanture.
Dvadeset godina kasnije, mama jede ljude na večeru i pop isporučuje prodajni trening za svoje tvrtke oko županije. Dakle, majka je dosadno i usamljeno, je umorna stopala i bolne telad, tata je rijetko doma, ima previše česte letak milja, srednjovjekovnih trbušinu i proćelav mjestu. Imam posao sa lokalnim servis elektronike i žive kod kuće. Mi to u redu i čvrsto srednje klase, ali dosada Sjeverne Jersey i dosada dugim putovanjima daleko od kuće nisu stvari koje su bajke romance nošena. Moje fantazije ipak se fokusiraju na domaćem voli od više vrsta nepošten.
Ako čovjeka dom je njegov dvorac, onda moga oca Princess Bride je kraljica od mojih želja. Moji ukućani kažu njihova ljubav ostaje jaka, jer, "izostanak čini srce raste fonder". Ali ja kažem da je "nepostojanje hard-on čini da lutaju požuda '. Kakav spolni život možete imati kada vidjeti i jedan tjedan od četiri? Ako tata nije isključen radi obuke, on je na putu bacanje liniju proizvoda njegova tvrtka čini. Većinu vremena sam 'čovjek iz kuće'. Nedavno, taj izraz proširen je značenje za odnos između mama i ja, jer smo s odnosa, ako znate što mislim.
Uvijek sam volio moju majku, naravno, kao i svaki dobar sin trebao. Ali, ja sam imao stvar za moja mama je dugo vremena sada, kao i svaki dobar sin ne bi trebao. Moram priznati da sada ja radim i imati neki novac za trošenje na svome, ja sam uložio u nekim elektronike za kućnu uporabu. Ne samo znači uobičajene vrste zabave opreme,snimci amaterke, digitalni snimači, računala i igraće konzole. To su lijepa i imamo nekoliko svaki, jedan za roditelje, jedan za mene, i sl., ali to nije sam se odnosi na. Što sam kupio prije nekoliko godina, ima vrlo privatni i osobne zabava vrijednost sama za sebe.
Ja sam se odnose na bežični mikrofon da sam potajno instaliran pod ljudi krevet i prijemnik u sobi gdje se mogu slušati, pa čak i vrpcu svoju ljubav izradu. Damn pravo sam masturbirati kada sam lakoćom kap na njih u seksu! Volim čuti moje majke cumming kada zajebavati. Ona je toliko vruće, kako je jauk i viče i squeals kako ona doživljava vrhunac. Volio bih postaviti malen video kamerom, ali nisam podoba vanjska strana gdje svi to skrivaju da će imati dobar kut na njihovom krevetu. Imala sam jedan u svom ormaru za kratko vrijeme i dobio da vidi svog mijenja nekoliko puta. Igram cesto vrpce, zamrzavanje uokvirivanje na trenutke joj je gol.
Međutim, nikada nisam mislio da je ono što se dogodilo prije nekoliko tjedana bio mogućnost. To je bio san sperma istina, fantazija iznenada je napravio pravi, nadu koja je dodijeljena zadovoljenje. Da, to je pravo, moram poljubiti, gdje sam došao iz, više od toga, dobio sam da se sperma gdje sam bio zamišljen. Kad sam napravio riđokos spremna dajući joj glavu, ona je dozvoljeno da mi ispuni moju želju većini opakih; punjenje joj žele vlažne rupe pune sa svojim bezobzirnim kurac. Mama je voljan maca je lako uloviti moju slijedila Willie, njezina natječaj zamku zarobili osvajajući moj penis. Drugim riječima, ako sam bio usredotočen na uzimanje njoj, onda će ona predati, a ako sam imala da joj, majka je bila igra i ne bi bio čedan seks sa mamom.
Priliku da zavede moje majke dogodilo na tople ljetne večeri, kad je moj tata je otišao tjedna, na tri tjedna treninga u San Franciscu koji je bio zadužen. Bilo je u subotu navečer nakon zauzeća smjene u zalogajnicu. Mama je obasuo i sad je u našoj dnevnoj sobi nosi lagani, kratki spavaćica. Bila je smješten na kauču čitanje. Škakljiv roman romantike, ne bih mogao reći iz naslovnici. Bio sam svjestan da to 'je dovela u raspoloženju ", jer ako tata je bio oko ona bi nakon nekog vremena signalizirao da je željela" ići i zagrliti'. I onda je znao kako doći do moje sobe čim mirovini i uključite Mike i slušati na njihovom zasjedanju. Sam rijetko bio razočaran.
Ja sam se te večeri bio u kutu ležaljka, svira stari video igra koja nije bila u sve to izazov. JA je nosio moj sportske gaćice, no trojnik i večeras sam ne smeta da se stavi na gaćice ispod. Mama tucked njezine noge prema gore i vidio sam da je bila nemirna, jer onda ona ih van ravno na kauč, njih prešli, a zatim okrenuo drugi način postaviti joj noge na podu još jednom. Ona je dala veliki uzdah, a nedugo druge kao što je ona savijena prema dolje i rubbed njezine teladi. Sjedeći gore opet, ona je prilagođen bokovima i napravio mali galeb frustracije, čitati druge stranice, a zatim postavite knjiga otvorene na stolu pokraj nje i zatvorene oči.
"Umorni, mama?" Upitao sam.
"A-ha, i moja mišići su achy od toga da bude na nogama gotovo cijelu smjenu. Boga Mrzim subotom i turiste! "JA dobiti grčeve u nogama i isprdak za savjete. Želim vaš tata je ovdje, on bi sve utrljati na pravim mjestima i da se osjećam bolje od moje prste u moje tits, mislim savjete svojih prstiju koji je. "Ali ja sam znao što je ona značila je od nje da joj zaraste Hoochie-Coochie. Bez misli bilo skriveni motiv u ovom trenutku, sam ponudio sa mamama da joj noga protrljati opustiti umorne mišiće od mojih roditelja marljiv. Ona je prihvatila, uz "Mmm, zvuči kao da je na pravom cilju! Svoj 'izbirljiv to imati čovjeku oko kuće! "
"Što si ti, čovjek ili maserka?" Ja parafrazirano star izraz u niski tonovi, dramatičnim glasom strip. "Ja sam, ali Milady je ponizni i poslušni sluga, gospodine, a želja joj je moja naredba!" Ja sam odgovorio u poletan junaka bariton.
Mama smijali na mom dijalog kao što sam valjane ležaljka na to da se kotači u prednjem dijelu gdje je sjedio. "To je prava poslastica za nekoga da mi služe za promjenu!" Ona plopped joj noge na obje strane stolice kao što sam sjeo. "Ooh! To je ono što mi je potrebno! Povikne ona s uzdahom kao što sam počeo prometovati luk jednom nogom sa svojim palčevima. "Da, Honey, ti si tako dobar u tome." Dodala je kao što sam masažu loptice joj noge i tada radio na nožnim prstima. "Mmmm". Šuštati joj je presti.
A je uzeo moj put rade mi put do njezina gamine Gams. S obje ruke, jednom s vanjske, a drugi na unutrašnjost stazi, prvi pravo - zatim lijevo, preko leđa i više, prekidač i ide dalje prema naprijed. U međuvremenu, njezina glava je legao leđa i zatvorenih očiju. Izražavati zadovoljstvo dolaze iz njezina grla u zadovoljstvo. JA obavijest kao što sam prišao skuta njezine haljine da je noć, s njom širiti noge pod kutem, zbog, gdje ih je stavljen na moj stolac, sam mogao vidjeti prilično visoko na njoj bedro. Kao što sam manevrirati prema raskrsnici haljina gmizati veća, uskoro je bio na položaju neskroman i moje prste su gnječenja meso blizu svoje prepone.
Sada sam bio siguran da je ona previše je preskočena donje rublje, no bili su prisutni gaćice. Što je zaključavanje moje oči da joj je središte zasjenjenom trakt krzna, zapravo medunca fuzz točnije. Mama je još uvijek sjedio za glavu natrag i dolje su poklopci, međutim njeno disanje je teže. Još uvijek nije rekla ništa, napravio nijedan potez kako bi se zaustavio napredak u zatvaranju na njezinom seksi mame, pramenast slamom od stidne dlake koji je bio fokus mog pogleda. Hrabriji i brazenly sam izglađen meso do posljednjeg inčni kože. Tada sam ventured u grijehu kako bi bacivši proći sa svojim palčevima duž granice od majke mons. Jednom. . . dva puta. . . ali prije nego triput je nosila glavu gore i gledao dolje na mene sa slatkim osmjehom na usnama joj preslatko.

"Što bi dama nagradu joj zgodnog princa i za takav čudesan korist? Bi on kao poljubiti? "Pitala je nevino.
Ja ne znam što je napravio mene kažu riječi dakle, da sam imala dugu reći joj jednog dana, ali nikada mislio JA će dobiti priliku ili imati živaca. No, u trenutku činiti se biti pravo, vrijeme nekako savršeno, a raspoloženje je odjednom opuštena ali ipak s predmetnih topline seksualne napetosti nekako. Možda zato što obje naše bliskosti i otvorenosti najviše joj osobnih dio za moj pogled ili ga je možda feromona i miris joj maca? Ili je bio sam upravo tako da je okrenut na moj hormone napravio sve pristojnost mozgova iz moje glave i muških životinja je vladajuća moj civiliziranog samouprave. U svakom slučaju, rekao sam tiho, ali jasno, mama gleda pravo u oči ", želim poljubiti odakle sam."
"Što, što si rekao? Vi želite poljubiti. . . "
"Gdje sam došao iz. Ja vas ljubim i želim vam pokazati koliko sam zahvalan za svoje se moja majka i sve što činite. Vaša tvrd posao u restoran, vi učinite obroka kod kuće, sva ljubav koju ste unijeli cijeli život. Želim vam dati poseban poljubac. I poljubac tvoj obraza i na usta svakodnevno. Ali večeras, želim poljubiti odakle sam. Želim te poljubiti na vagini, gdje sam bio zamišljen, i došao iz. "
)na nije izgledao kao što sam šokiran očekuje. Smeten bi se približiti i možda dodir čuđenje. Uz malo soft glas je rekla: "Vi svibanj." Igrala dolje i zahvatila rub njezine spavaćici i podiže joj trbuh. Svjetlosti filtrirane kroz kosu, koja je bila sklupčana i nešto tamnije od nje kapa. Vidio sam moja mama genitalije žive po prvi put jer sam bio pet i hodio na njoj, gola u svojoj spavaćoj sobi. Sjetila sam se, ali ona nije napravio bilo koji veliki posao izvan nje u to vrijeme. Inače, što skrivena kamera uhvaćen je bio samo neki neobičan kut nazire. Ali sada, ona je, izložen u slavnoj zapanjujuća ljepota, dokazujući ona je prirodna crvenokosa. Labia su blago napuhan i blistava. Mali ružičasti pupoljak je peaking van. Kosa skrivala ništa, iako je proširio dolje mons kao nova pšenice. Ova slika je spaljen na mom umu cijev za ostatak mog življenja dana.
Ja skliznuo na koljena na pod i stavi mi ruke na nju bedra, nježno ih širi. Ja savijena moje glave tako da to dođe pravo na nju maca, i ja zumirani na usne točno gdje joj je ulaz bio, bilo je malo navlažiti. Pitala sam se, ako je to značilo joj je postala nešto uzbuđuju nestašan četke sudba je ukradeno na rubovima tog pouting mons? Ali ja ne oklijeva od prebiraše njezina stanja ili moje dobre sreće na nju pristao da se moj zahtjev za ovaj najintimnije od osculations. Ona joj zdjelica nagnuta u susret mojim usnama. Sam joj poljubio na tom samom licu mjesta, Ljubio sam odakle sam, na moju vaginu majke, o mama maca. Ona je nešto zgražavaju, ali ništa drugo, nema riječi za kraj trenutak, nije pustio podigla materijala, ona je ostala još uvijek savršeno.
Imao sam osjećaj da definitivno nismo bili preko, da sam mogao nastaviti, u stvari, da bi ljubav u kratkom vremenu. Nemojte me pitati zašto sam znao, ali sam, uz sve povjerenje da joj je ljubav za mene je izvan pitanje. Na taj način previše, ja intuited, bio njezin pristanak i prihvaćanje naših neriješenih konačan fizičke intimnosti. Mi smo bili odlaska u kurac, bio sam siguran u to! Sam je poljubio opet na preciznu točku svoje Svetinju nad svetinjama, na vratima raja - dragocjeno mjesto mog obožavanja. Tada s ljubiti nježno poljubio sam nježnost veća, a zatim na jednu stranu i zatim s druge. Kao što je otišao poljupci duž ju je podijeliti i široke do osjetljive dlanu, gdje su joj noge i prepone junctioned sam čula uzdah.
Mama moaned tiho i napravio joj Predenje zvukove, ona je uživanje voli autobuse na nju maca! Ona je bila ostavljajući mene nastaviti isporučivati zavodljive službe mojih usta. Moj pecks rasponu od senzualnih unutrašnje bedrima do donjeg trbuha, od anusa do klitorisa i svugdje usta putovao, svako mjesto naborano sam bio jednom trenutku bliže sljedeći korak u moje devijantnog incestuozne želje. Samo sam bio uzimajući breathy odgovore pozitivno prirode tako da sam pokrenuo sljedeću fazu mog usmenog zadovoljstvo. JA je otišao to joj vaginalnog ulaza i neka moj jezik napraviti najmanjim Licks. Oštar gasp, noge malo šire otvorila na vlastitu, bio njezin odgovor. Polako, ali sa više slajdova i više skliske prst ispupčenim, Sam ja za početak da ide dolje na mamu.
Čudi me da je njezin okus. Ona je, naravno okupani na povratku kući s posla. Nije bilo ostalih muskiness, niti slanim Tang podsjetiti jedne od njezina duga naporima. Parfem u mama je mirisno tijelo oprati je samo detektirati ako moj nos njuškala u svom tljena brave. No, njezina liberalna požude sokova imala samo blijedu naslutiti okus ženstvenosti. Ostale djevojke koje sam radosno je lizali i napao sa mojim jezikom su jače slatko / prodornog u ugodnom način. Majčin maziva je jednako sklizak ali lagan kao u djevičansko maslinovo ulje, iako jasno u boji, a sigurno nije djevičanski, već suptilna i osjetljiva i ukusna. Ja slurped gurmanski preljev koji su došli iz njoj pizda, eliksir ljubavi.
Sam živio u oazi joj dobro ljubavi losion, ja boravio neko vrijeme zanosan sladak mali ružičasti pupoljak spolni užitak, čak sam dallied s crinkled zvijezda među obraze. Izmjerena brzina je u početku namjerno i mlitav kao lingvalna angažman počeo. Ali na kraju, bio sam oslobađanja riffove za ritmiku preklapanje i zabadanje lunges na otvorenom nabora i davanje sisa napade na sve dijelove. Stajala je bez šanse za obranu od snaga dao odriješene kada sam vodio ljubav sa mojim ustima na njenom spolu. Njezina squeals predivnih veselje i plače uzbuđenja i štale ugode, njezine zvukove seksualno uzbuđenje, koje sam čuo tijekom tajan nadzora; su sada napravili u mom prisustvu jako zbog moje predanosti, pokazao najviše neosporno u čin kreativne kunilingus .
Kad je moja majka hlače bile brze, mjestimice je razvedeno diše i wails strasti, znao sam da je vrijeme za nas da se ujedine u tijelu i duši. Ja odgurnuo moju gaćice prema dolje na moje ankles, koje signaliziraju na moj ljubavnik zacrvenio da smo bili kreće na sljedeću i završnoj fazi naših nečuvenim erogena erotsko upoznavanje. Ona je pregovarala joj spavaćici preko glave i van, još dok je klizila bokovima dolje tako rubu jastuk je bio u malom njezina leđa. Sam se preselio, tako da naše blizine je pružanje optimalne napadni kut. Njene noge su ravne mjesto na tepih kao što sam planirao na tome da se biljka moj krut stabljike u svom vrtu užitaka. Dospio sam voditi raketa moje muškosti do silosa mama je muf.
U početku sam napravio parcijalnih istražnim upadima u masnu špilja. Nailazeći nikakav otpor niti nevoljkost, nema optuživanja i izrazio žaljenje, ja potaknulo daljnje afield, dublje u tom svetištu - hram božice mog. Na kraju, napravio sam dugačak, snažan udarac kako bi mi se konačno, posve mjesta gdje curi voda na korijen unutar moje mame 'maca. Nakon što je napokon nazad gdje sam nastao, zaustavio sam to pustiti utjecaj i uvoz naše tjelesne veze sudoper dom za nas oboje. Dužina penisa u formi mojih mjera njezine šupljine, njegova rasutih obuhvaćen svoje krilo. Sam mogao osjetiti prianja pička spojke moj penis se zatvara u vlažnom grijanom korice. Niti jedan drugi osjećaj ikad mi je dao više osjećaj dovršenosti, odnosno takva čista ushićenja, kao da je prodor majčine utrobe. Ona pritisnuta njezino tijelo za mene, podatni jastuci od njezine grudi gurnula prema mojim grudima, bradavice, gumena točke koje poked moj aspekte. Mi smo vjerni jedni drugima i našim obrazima napravio kontakt, glava za glava. Naš brzi diše u drugom na uho, ali nije riječ su govorili, samo uzdahe došao iz našeg grla, jauk i nevoljno trzanje, kao i naše genitalije je svi pričaju. Silent znakovni jezik spola, osim pljeska od mesa, bio je dovoljno komunikacije, kao majka i sin je počeo ples dvostruko podlogom zvijer. To je zajedništvo i grijeha, sveta očituje u svjetovne, duhovne ujedinjene tijela koja slavi zajedno tjelesnima cravings. To je ljubav koju dijelimo, mi smo dali, mi je uzeo, razmjena većina eteričnih, konzumacija požudu, spajanje, spoj, posvećena konsangvinitet! U tom jednom trenutku, postali smo jedan.
Zatim sa sve povećanjem tempa i intenziteta smo imali spolni odnos. Bože, kako mi jebeno! Preselio sam, skliznuo u nju, ona je zamahnuo kukovima i kliženje na meni, ui izvan penis i pička, tamo-amo penisa i stidnica, naši organi zemlje genitalnog protiv genitalnog u našem orgijski bijes. JA mogao ne dobiti dovoljno žena sam drzao u svom narucju. Ona je negirao mene ništa za sebe. Ja umočen i čep i proboden i schtupped vagine moje majke. Ona je ne samo otvoriti rupu, ali aktivno korica, zapljuskuju i stezanje-grabbing sirište sirovog požude. Ženski predator ljudožder, savaging svoj plijen prije nego što je svetkovina na to. Bang, bang, Boff, bop, naletjeti smo išli odbijajući se jedni drugima u našem crotches. Zabadanje prick i milovati penis pakiranje je sve u, pička sisa i oozing cooze uzimajući to sve gore, kako se duboko i tvrdo zadovoljni mekom i podatnom. Mi pijan da ga traju ostatak života, kao da se nikad ne bi još jednu priliku to učiniti s jednom drugom, kao da je kraj svijeta sutra. JA je napravio većinu ove posebne i spektakularan priliku da pokaže ljubav prema mami. Ako zelite da se moja osnovna želja za ovu prekrasna dama koji me ljubio bezuvjetno. Ona koja se pridružio u ovoj sex djeluju kao dobrovoljno i samovoljno kao bilo žena koja je ikad mogao sa nepristojan i energičan čovjek. Onda, iznenada smo bili tamo na rubu, klecajući na rubu našeg vrha, s više nego dovoljno zamaha da nas nosi u ponor ekstaze. Instinktivno znali smo da oba od nas su bili oko da se sperma. Grčeve i doživljava vrhunac nam je preuzelo kao divovski val nas valjanje u Ocean's surfati. Naša povici odjeknuo, ponavljajući off zidine, duet operne squawks i whoops i wails, blijedi do srca osjetio grunts i čupav whimpers. Bio sam u bolovi od kontrakcije mog ejakulacije podizanja, lupanje, pulsiranje, to stisnuo moj jism u velikom briznuti nevjerojatne intenziteta. Osjećao sam fijuk na moj šupak i leđima moj vrat elektrifikovati, moje lubanje kao da se prošire s tlakom, dok je moj kurac je rastao još pola inča i dotaknuo vrlo nubs od majke maternice kao što je objavio svoje poplavi vrhnje, loptice jumping u svoje vreće. Mama shuttered, osjetio sam joj šiklja nad mojim prick i loptice kao ona izdala svoj napetosti u paroksizam blaženstva. Njezina prste kopkalo leđa i ruke kao da se super jaka kao što su me zagrlila, kao da za draga život. Ona je bila i znoj obilato perspiring dripped niz lice i sjaj mokrog obložene njeno tijelo. Zatim, mama nagnutom prema natrag i naše malo ljepljiva torza odvojeni; je bacio natrag glavom i smijali joj iznenađenje i oduševljenje što se dogodilo. Čudno jer je svibanj činiti, da cijelo vrijeme smo bili jebeno mi nije poljubio. A sada da mi je uhvaćen naš dah i nastanio se na naknadno osvjetljavanje i razmatranje posljedica našeg kraljevskog rutting, nepriličan nered majka i sin je imao. Mi smo gledali jedni na druge i međusobno emocionalne privlačnosti počela poljubac, i francuski, i čine usne brava i splet naše usne znamenke squirming kao zmija. Sad, nismo mogli dobiti dovoljno jedni druge usta, oni popped u cijelom jedni drugima u lice, sadnju smooches na svakom kvadratnom inču. Mi smo bili mrmlja "Volim te" i "To je bio tako dobar, najbolji!" "Vi me sperma tako teško!" "Wow!" Wonderful "i svakojake uštipka-hole slatkog nečega.
Konačno je rekao majci: "Bili smo soo naughty! Mi smo bili nevaljao, nestašan, nestašan! "Njen osmjeh blijedi i njezin izraz je postao ozbiljan. "Tvoj otac nikad ne može saznati. Nitko ne mora znati sve. To je samo ovaj put. Ne može uvijek dogoditi se opet. Obećanje da će to biti naša tajna, a mi se neće nikada spomenuo ovu između nas bilo. "Njezino lice softened," Volim te, a ja ne požaliti što smo učinili, ali to je nemoguće nastaviti, to mora prestati ovdje i sada i to je to. Nema više, u redu? "Obrve je visoka. "Promise mommy! Od sada moramo biti dobri, ne moraju dati u napast ", malo tresti od glave", bez obzira koliko velik bio seks. Ako me stvarno volim vas neće uvijek voditi ljubav za mene opet, koliko god me želite imati. U redu, dušo? To mislim, nikada ikada ponovno. Promise! "I ona me je poljubila teško.
Što sam mogao reći na to? Volio sam je, a ja ne mislio ravno. Rekao sam, u redu, a ja sam obećao ono što je pitao i poljubio opet. Ja nju volio. Ona je upravo dao mi jebati od života, moje ispunjenje dugo vremena fantazija. Nisam mogao poreći njezin zahtjev. Njena želja je bila moja zapovijed. Sljedećeg jutra smo se pretvarali da to nikada nije dogodilo. Život je otišao leđa to privid normalnosti, iako ispod naše djelovanje sjećanja na tu akciju miješanjem tople emocije, naše potisnute želje su roiling neposredno ispod površine. Onda večer trećeg dana, majka je došao u moju sobu i sjede na rubu mog kreveta.

Нема коментара:

Постави коментар