четвртак, 22. јул 2010.

Gledam jebacinu

Sve je pocelo u jednoj hotelskoj sobi. Umjesto da se vrate natrag u svoje sobe faksu domu nakon Proljeće Dance, Lilja i ja smo avanturistički osjećaj i gledam jebacinu iznajmljuju sobu za dvije osobe, sa jednim krevetom. Ljilja sjedio na krevetu pozirajući poput Maje Mostar u svom kratkom, ružičasta i crna, bez naramenica haljinu. Steve je sve više i više uključeni od druge. On je pogledao svoje lijepe potrazi princeza s zavodljiv oči, želeći miluju svaki centimetar njenog mekog tijela. Lilja je osjećaj vrlo uspaljen u ovom trenutku. Znala je večeras bio idući u biti drugačiji od ostalih. Ona i napokon slobodu su tražili. "Dakle, što mislite o ples?" Lilja pitali, kako je uključen pozicije na krevetu, i znak rukom za Steve sjesti pored nje. "Imao sam prekrasno vrijeme, a vi ste bili toliko vruće na plesnom podiju, šapne tiho, kako je u oslanjao poljubiti vrata. Drhtavice naplaćuje kroz tijelo i Lilja se okrenula na bok. Njezine oči susreo Steve je kao počinu u njegov bok, njoj okrenut. Polako, ona je usmjerena svoju pažnju na izbočine na Stevine crna haljina hlače, a njezine mašte počeo izvoditi divlje. Steve je ustao i otišao na to mini hladnjak uz televiziju. On je postignut za konzervu Pepsi, svoj peti jedna od večeri. Ni od njih su se oslobađa od prije su izašli za ples, i Lilja imao samo nekoliko dobar seks čaša vode te večeri. Zasigurno, Steve će biti isključeno da vrlo brzo kupaonicu. "Zašto sam tako okrenut na ovim?" Lily sebe pitali, kako je ona na slici Steve ide u kupaonicu da se osloboditi. Možda je činjenica da je bio toliko okrenut na kod njegov penis prstima i / ili usta, a ona htjela biti jedna ga drži, dok je njegov topli ljutiti trickled iz njega. Potresla misli iz svoje glave, pa se nasmiješio joj čovjek. On je sreo nju pogled, a ona seksi trandza tiho.
"Što?" Vratio se smijati, ali je malo zbunjeni. Lilja očima stvorio put koji je završio u kupaonicu. "Da li, um, zapamtite što sam vam rekao prije nekoliko dana?"
Steve je dobio savjet. "Znam da ste znatiželjni, dusice draga. Ja sam samo ne koristi to netko želi mene za napraviti taj. "
Lilja rožnat i živčani tijela napeti gore. "Znam, i odjednom osjećam se kao da to nije normalno ..." njen glas koji je pomalo licio na promukao. Mnogi muskarci nalaze da je to vrlo seksi, imati malo tzv. peska u glasu.
Steve uzdahnuo. "Naravno da si normalna. Mnogi ljudi tamo imaju te rafalom iz radoznalosti prolaze kroz glavu. Znaš da volim to kad ste topli mlaz vode self sve nad mojim grudima i loptice, ali postoji razlika postoji. "
Steve ju je držao u naručju i njezina guza natrag i obradjivanje picke naprijed. "Za vas, ja mogu popuštanje Internet probati, šapne joj na uho. Lilja pustiti kratko, prigušen uzdah. "Jeste li sigurni?" Steve poljubio na čelu. "Da. Ali, ako ćemo to učiniti, to bolje biti uskoro ", naveo je on, dorade neku jebacinu sa dvoje troje ljudi.
Lilja namršti i počeo izvrsno joj najlonke. Steve je bio iza nje, suzenje skinuo odjeću i pomaže Lilja iz njezina haljina. Dva gola tijela išla u kupaonicu i skočio u tuš. Ona je postavljena na vodu savršenu temperaturu i počeo milovati Steve je velika, hard penis. To, naravno, je teško za njega da pee. Steve moaned, očajnički želi pustiti, ali ga je Lilja uvjereni da se opustite dok je squirted svi nad njim. Steve moaned opet, odmah okrenut na kod svoje lijepe, gole djevojke. Ona pritisnuta njezine grudi se protiv njega, a ubrzo, Steve je postao malo više opuštenije. Spor, stalan tok ljutiti brzo izašao iz njegova penisa i Lilja je drhtala i kocila se od uzbuđenja.
"Neka ide, neka ide", rekla je, jer je lagano razumjeti njegov penis u njenim rukama.
Teže potok brzo izašla i Lilja je usmjerena na njoj pupak i uskoro na svojim toplim donjem dijelu. Ona se opet Steve neka još jedan stenjati. Oba su oboje uživati ove. Topla voda iz tuš opušteno njihova tijela, ali topli zlatni tuš je također razriješila oboje. Ubrzo nakon Steve završio, Lilja osjetio potrebu da pee.
"Sta?, nemoj prestati za drugi. Moram ići sada, "rekla je.
Steve odmah postala uključen zbog Lilja očaj. "Dovoljno je otići, baby, upravo ovdje, objaviti vaše toplo potok na mene." On je postavljen njegov kovčeg je pod svojim, naslonjena leđima uza zid i bio veran rob. Lilja je nervozan na početku, ali su prestale gore i ona je nastavila da neka ide sama po cijelom tijelu Steve. Oba od njima moaned i ubrzo uhvatio međusobno čvrsto i poljubi jedni druge teško na usta. To odmah pretvorio u vrući dekolte. Kasnije te noći, nakon što su njih dvojica bili zakopani ispod deke, Lilja ubrzo dobio i dohvatiti veliku bocu vode. Ona je oboren nekoliko velikih guzova od njega, ali onda se vratio u krevet. On, koji je još uvijek djelomice budan, imala zbunjeni pogled na njegovo lice.

Нема коментара:

Постави коментар