уторак, 13. април 2010.

Domaci seks video

To je dugo putovanje. On je gledao prema naprijed to neki san. Nije bilo važno da je hotel negdje s autoceste. San je sve što je želio.
Nakon provjere on odluči u noćna kapica ne bi bilo zestoka jebacina tako loše. To bi čak moglo mi mogu pomoći da spavaju malo brže on misli za sebe.
On pronalazi lijepoj mirnoj tablici u leđa. Sjedeći tamo pio piće svoje, uhvaćen u vlastite misli on ne vlazna picka plaćaju previše pozornosti na svoje gledajući ga iz cijele traci.
Ona gleda napeto. Način on trlja svoj prst gore-dolje po čašu. Način njegove kose polaže preko čela. Casual odjeću koja je na. On mora biti na putovanju. Ona ga nije vidio prije. Ona zna tko regulars zaustaviti u to hang out prije odlaska kući. Ona odlazi na posao u sat vremena. Smjena noći, jednoga dana ona će biti u mogućnosti da napuste tu promjenu, ovo mjesto. Čeka se svatko tko dođe ovdje u potrazi za putem spavanja ili par sati zabave s nekim koga ste platili da obratite pozornost na njih.
Uhvaćeni u vlastite misli jedva primjećuje kako ona domaci seks video,konobarica pristupa. Želite li još jedan? Ona pita. Sigurno zašto ne. On odgovori.
Ne stvarno obličje naprijed to ide kući sutra, on pokušava utopiti svoje misli i osjećaje. Zašto nije ono što bi moglo povrijediti, to sigurno ne mogu bi stvari bilo i gore.

Početna stranica. Zašto mi ide natrag? Neki mnogo razloga da biste počeli. Pod cijenjena, disrespected, usamljene.
Konobarica se vraća sa svojim pićem ali odbije njegov novac. To je od dama preko bara. Ona kaže. Ona je mislila da je izgledao kao ti ona potrebna. On vidi nju i podiže piće hvala.

Razmišljate više o tome ili gospođa koja mu je poslao piće, on završi off još dva prije odlaska u svoju sobu do dva sata kasnije.

Prije svlačenje za brzi tuš on zove u sobu da se i skrenite dolje njegov krevet i ostaviti wakeup poziv za u jutro.

Kao što je dobivanje iz tuš i grabbing njegov ručnik čuje kucati na vrata. Sa svojim ručnikom grleći svoje bokove on hoda prema krevetu i kaže Come in

Vrata se otvaraju i ne plaćaju previše pozornosti na žene koje je upravo ušao okrenuti prema dolje u krevetu, on nastavlja s uzimajući spremni za porno star spavanje, sve dok je groza njegov put kući sutra.

Kao što se okreću oko ugleda duge noge sve do debeo okrugao dno peeking iz ispod kratke crne suknje. On stoji tamo samo nju gleda kao ona odbije njegov krevet i pahulje glavu uzimajući sve što je pravedan pravo, tako da će imati dobar noćni san.

Način na bokovima potez, način na koji je preko koljena lagano ostavljajući joj dno teases oči.Ona ustane, okrene i vidi ga gleda na nju. Žao nam gospodine. Nisam vas vidjeti tamo. No nemojte prestati nastaviti svoj rad.

Kao što je ona okrene završiti shvati da je on čovjek iz bara. Ona ne govori ništa nadajući se on ne prepoznaje ju kao onaj koji je poslao ga je piti.

Ali on radi.

Ona šetnje do kupaonice to počistiti malo, još nije spremna napustiti. On polako penje na krevet pada ručnik na pod. Ona ulazi opet i pita da li mu treba nešto drugo. Da bi mogao te ugoditi pomoć mene postavili alarm? Ja sam ne siguran JA je dobio Internet pravo, kaže on. Ona prilazi noći stajati i postavlja alarm. Ona se osjeća njegove oči na njoj. Zatim iznenada se osjeća lagani dodir trčanje gore nogu i završio tek na dobra za pusenje dnu svoje čipke ukrašene suknje.

Ona maramice dolje stol dok je ona tamo ne ostavljajući na obavijesti da je ona njegov dodir.

Hoće li to biti sve gospodine? Pa ako imate vremena mogli ste ostati malo duže? Ne mislim da mogu ići na spavanje samo još. Naravno, kaže ona.

Topline u porastu u njegovom tijelu. Nadam deka je dovoljno da ga prikrije on misli za sebe.Vodi prema stolicu da imaju sjedište i on zgrabi ruke i prijedloge za nju sjesti na strani kreveta.

Ste bili u baru večeras? , Pita on. Da sam bio, nisam mislio da si me vidio. Ona odgovori. Da sam učinio. Ti poslao mi piti. Navodi. Vi izgledao kao da ga je potrebno. Ona kaže. Sam bio idući u ići na i razgovarati s vama, ali u trenutku kada sam dobio hrabrosti do onda si otišao.Sada znam zašto. On kaže.

On jednostavno ne može sadržavati bilo koji više taj osjećaj. Ona je podudaranje crni, čipka odrezani vrh, bijele pregače i spremačice šešir. Njezina velika prsa peaking preko vrha savršen jedna polovine kruga koji čini nisko rezano zamoči njezina vrha. Njegova ruka udaraca nogu, do njezina bedra, a nešto manje od njezine suknje. Mekoću njezine kože šalje drhtavice kroz njegovo tijelo.

Nikada nisam bio ni s kim kao što je ovaj prije. Ona misli da u sebi. Mi ne bi trebali igrati oko s plaćati klijentima. To je tvrtka politike. Ona i dalje misliti na sebe. Ja ne mogu pomoći. Sviđa mi dodir ruke na mojoj koži. Tako mekana ipak čvrst. Toliko je uhvaćen u svoje misli, ona ni ne čuje ga govori.

On je zaboravio sve o san. On je tako uhvaćen u ono što je ispred njega. Dodir njezine meke svilenkaste kože. Način na grudima i visak dno vrh iz svoje uniformu da ga zafrkavati.

Jeste li ikad bili s klijentom u hotelu prije? , Pita on. Ne nisam. Ona kaže. Želite li biti? , Pita on. Ja samo mogu tako, ona odgovara.

On uzima joj ruku i nježno ga poljubi. Gore ruci, preko ramena i vrata. Dodir njegovih usana na njenu kožu ostavlja zimice. Njezina ruka kreće deka leđa i rubs prsa. Guranje deka ostatak daleko on joj vuče na njega motioning ju da leži pored njega.

Polaganje se on ne može držati ruke od osjećaja svaki centimetar njezina. Trljanje joj leđa.Cupping njezina dna, i polako kreće prema gore i oko nje na prsima. ih čupanje iz njezine niske rez vrhu. On ih masaže ih poljupcima.

Njenim rukama stroking njegovo tijelo gore-dolje po prsima i trbuhu. Ona ulaganja do svoje bokove i noge ne usuđujući se ići tamo gdje ona stvarno želi ići.

Njegova ruka je pronašao svoj put do bokovima i utvrdio Mali komad meke kose samo pod kratka suknja ona nosi. Kako je igra s njom ugleda da je ona kreće bokovima nešto kao da se uživa njegov dodir.

Podizanje joj suknju, rukom pronalazi vlastitu klitoris i nježno utrljajte počinje, čineći ga teško i što joj mokro. Njegov prst pronalazi vlastitu vruće, mokro maca. Trljanje ga i polako ulazi u.Uvlačenjem i izvlačenjem. Vi ste tako vruće, tako da se oslanja mokra. Sviđa mi se način osjeća prst u meni je ona država. Reci mi što želite, kaže on. Ništa at svi. Želim da me jebati prstom. Malo teže, dublje, brže. On ne kao ona želi, samo želi da joj ugoditi.

Ona je pronašao hrabrosti da idu na to mjesto je bila u potrazi za, njegov penis. Tako velik i tvrd.Bilo je vruće i lupanje žele dirati. Ona lagano ga stokes sa svojim prstima, njemu dosadan. Ona voli način na njegov penis osjeća na savjete svojih prstiju. To je tako mekana. Mogu li je okusa?Ona pita. Naravno. Ako je to ono što želite. On kaže. Želite li me to okusa? Ona pita. Da mi je činiti. Želim da se osjećaju ustima zamotan oko moje kurac.

Ona oblozi joj ruku oko njegove pijetao i počne da ga udara gore i dolje dok ljubljenja glava njegov penis. Lizanje osovine. Odjednom se u njoj vruće sparno usta. Kretanje gore-dolje.Njegov hips kreće s njom. Njegova ruka je pronašao dugu kosu svoje glave i prolazi kroz njega vođenje glave, ju obavijestili što hoće. Sisa teže, brži način ona voli njegov penis osjeća u usta njezina. Način njezin jezik potezi oko nje, proces puštanja krvi u sebi, milovati. To je savršeno uklapaju.

Ona se uživa sisa njegov penis toliko da ona ne može sama pomoći, slobodno joj pronalazi ruke tople mokro maca i ona počinje trljajući joj klitoris. Vi okus tako dobar. Ona kaže. Volim način na prst kreće oko maca. Volim gledati sebe zadovoljstvo. On kaže.

Želim vam da se zadovoljstvo. Ona kaže. Pokaži mi kako vam se sviđa. Želim vidjeti da ćete uživati. Kao što je ona i dalje igrati s njom maca. On polako pulls njegov penis iz njezina usta i polaže glavu na svoj trbuh. On zgrabi njegov veliki, hard penis rukom i polako počinje da udara gore i dolje. Trčanje je od vrha do dna. Ona je sa zadovoljstvom jauk. Kao što je ona uživa gledajući ga udara vlastiti penis, tako mu se ruka kreće, način njegova hips utakmicu kretanja ne samo ruke već i njezin kao ona nastavlja igrati s njom maca.

Želim okusiti svoj pussy, kaže on. Htjela bih da ona odgovara. On zaustavlja stroking njegov penis, vuče off joj suknju i kreće se prema dolje, tako da on može dobiti lice puna joj maca. On gleda kako ona rubs joj klitoris. Njegov prst nježno dodiruje joj mokro maca i polako slajdova u. osjećaj sve vruće mokri sokova je stvorio. Ljubljenje unutar njezina bedra. On seli u. svojim jezikom lagano dodiruje joj maca. Slanje jeza kroz tijelo. Oh kako vam se svidio, kaže on. Da sam učinio. Ona odgovori. On je i dalje polako, nježno lizati joj maca ne žele da se presele u štrajk glađu. Njezina ruka trljanje joj klitoris intenziviranje osjetiti što on radi.

Tada iznenada mu je jezik pokazali u njoj maca. In i out. Slijedeći svoj prst, unutra i van. Dok je on lize nastavlja svoj put oko nje vagina. Bokovi kreće sa zadovoljstvom govoreći mu da voli ono što on radi.

On se oslanja leđa gledajući kako prstima uživaju ovaj novi igralište i kako joj ruku igra sa svojim igračkama. Reci mi što želite kaže. Želim da nastavite ono što radite, ali želim da isto tako staviti prst u moju guzicu. Ona kaže. Jeste li sigurni da pita. Da sam ja. Polako je umeće slobodno prst u dupe i da joj se ona kreće unutra i van. Matching kretanje prst u njoj maca. O, da se osjeća dobro. Ona kaže. Bokovima kreće prema gore i prema dolje shoving svoje prste dublje u njeno tijelo.

Mi treba da se u vama, kaže on. Ja vas želim u meni ona odgovara. Polako povlači svoje prste dalje od svoje vruće sparno područja. Joj ruku maknuti od nje klitoris. On role nad na leđima i prijedloge za nju da se na vrhu.

Ona ga okružuje i lako slajdova njegov penis u njoj maca. U spore pokrete ona ide gore i dolje ga je dosadan s njom maca. On je pronašao svoje grudi i usta ispunjena sa njima. Trljanje, stroking, ljubljenje, te ih sisa.

Bokovima početi kretati brže, jače gore i dolje njegov veliki penis. Oba oplakivanje sa zadovoljstvom. Osjećate se tako dobro u meni. Volim način na koji vaš penis ispunjava moju maca gore. Ona kaže.

Oba vruće i znojav. Kretanje u ritmu sa svaki ostali.

Ona sama izvlači od od njega i kaže neka je pokušati nešto drugo. Hoću da dolaze u iza mene i jebati moju pičku. Ona dobiva na koljena i on ide na iza nje na koljenima. Kurac u ruci ga trlja o njezin magarca mjerilo uživanja kako se osjeća na njenu kožu. Onda nađe njezinu vrućem maca ga čeka ulazak. On klizi njegov penis u njoj, ruke na bokovima. Kao što je ona gura natrag, ruke povući u dublje u nju. Moždani udar nakon moždanog udara, lupanje na svaki ostali. Njegove ruke hvatajući joj dupe, to trljanja. Njegove ruke ne mogu dobiti dovoljno joj dupe u njima. On nagne naprijed malo brigu o tome da sva njegova veliki penis ide u uzimajući ruci i omatanje oko njezina struka u potrazi za hard klitoris uživao gledajući ju igrati sa prije. Trljanje je u skladu s kretanjem njegova hips lupanje u njoj magarca tjeraju njegov penis u njoj maca.

Zavrsio je u tome kako se osjeća dobro mu odriješene ruke je pronašao pregršt kose polaganja leđima. On zgrabi ga i nježno povlači. Harder, kaže ona. Povucite moje kose teže. On je kao što se traži. Sluh jauk užitka što je pušten iz nje.

Osjećaj je tako jak. Obojica su dobivanje do točke bez povratka. Želim da zajebavati moj magarac, kaže ona. Iznenađen zahtjev, on nastavlja raditi kao što je on pitao.

Ispuštanje joj kosu, vraćaju mu ruku koja je bila njezin klitoris pleasuring, on preuzima njegov penis polako iz svoje tople mokro maca i to uzeti u ruci. Polako pronalazi magarca i lagano počinje stavite ga u magarca kao ona gura natrag da mu pomogne vodič. To je tako zbijeno, omotano oko njegov penis je javnost zvuk svakako je zadovoljstvo. Polako se kreće unutra i van.

Zatim stavite svoje prste u moje maca. Ona kaže. Pumpanje joj dupe i prst jebeni joj maca.Hips premještanja, tijela lupanje na svaki ostali. Svakako je zadovoljstvo.

Ne mogu to više podnijeti. Ja ne mogu suzdržavati bilo koji više, kaže on. Ja sam da se sperma.On kaže. Želim vam da se sperma u moje dupe, kaže ona. Harder, brže unutra i van. Obojica su na rubu. Uz dugo trajati oslobađanje zadovoljstva bijega iz njihovih usta je javnost kako je njezina sokova ispunjava magarca sa svojim.

Polako je njegov penis izvlači iz njezine magarca, i pada na krevet s iscrpljenosti.

Moram se vratiti na moje smjene. Ona kaže. Koliko više imate to učiniti, pita on. Ništa stvarno.Bio si moj zadnji soba sa zahtjeva. Ona odgovori. Nisam spreman za vas to ići, kaže on. Ja moraju imati tuš prije nego što sam se vratiti na posao. Mogu li koristiti svoj tuš ona pita?Naravno sve što vam treba je tamo.

Ona ustaje s kreveta i odlazi u kupaonicu. Početna vodu ona misli o tome što je upravo učinio.Sam mogao izgubiti moj posao. Trebam moj posao. Ali ja ne mogu sam pomoći. Uživao sam ga toliko.

Sjedeći na strani kreveta. On je ponovo odigrati sve što se upravo dogodilo u njegov um. Nikad nisam osjetio takav užitak, dao toliko zadovoljstvo. One Night Stand. Jesam li baciti sve to daleko? Ne! To je već bio otišao. Ako to nije bilo ja bih se požurio kući, umjesto zaustavljanja za spavanje i piće. Slušanje voda teče ugleda vrata nisu potpuno zatvorena. On može vidjeti njoj odraz u ogledalu. Soaping joj kosu i ispiranja. On može vidjeti njoj sapunanje se njeno tijelo.Trljanje joj ruke preko područja bio je jednostavno uživanje. Topline u njegovom tijelu opet diže.

On ustane i šetnje na vrata kupaonice. On stoji tamo minute pitate ako je on trebao ići u. Pa ja treba i tuš.

On šetnje u, stoji i njezina promatranje za trenutak duže, njegov penis je narasla tako velika opet.

Koračni na tuš, on je zgrabi i počne spužva sapunanje joj leđa. Bio sam u nadi da će mi se pridružiti, kaže ona. Dozvolite mi da vam se sapunica, kaže ona. Ona uzima spužvu iz njegove ruke i počinje trljati dolje prsa, ramena i ruku. Gledanje voda teče nad njim. Para je tako debela.Je li od tuša ili iz njihovih tijela?

On voli osjetiti joj ga dira. On voli osjetiti dira nju. Njegova ruka slajdova dolje i smatra da posebno mjesto između nogu i svoj prst nalazi svoj spot toplo skriva. Useljenje in i out. Ruke su pronašli njegov veliki penis i početi pjeniti da ga gore. Svaki uživa ono što drugi radi. Okreni se, kaže on. Želim staviti moj kurac na svoje tople maca. Ona se kao ona je rekla. Ona stavlja svoje ruke na zid i on seli u iza nje. Njegov kurac pronalazi njezinu vrućem mokro maca ga čeka da joj ući. Useljenje in i out. Voda rushing preko njihove kože. Kupaonica puna vruće pare. Njihova srca utrke u prsa. Tijela lupanje na svaki ostali. Oni su pronašli ecstasy su kako su pronašli prije.

Ja zaista mora vratiti na posao, kaže ona. Ja zaista mora doći do spavanja moram voziti kući u jutro, kaže on. Nakon izlaska iz tuš ona stavlja joj leđa na uniformu, tucks mu se na krevet i napušta sobu. On leži u krevetu i dok misli na nju je doza u san

Нема коментара:

Постави коментар