петак, 09. април 2010.

Jebanje sa starijim damama

Oni su postali nerazdvojni jebanje sa starijim damama tijekom posljednjih nekoliko mjeseci. Čak kada su se, osim na nekoliko sati Wayne će pokušati dobiti njegov rad jednako brzo kao on na taj način mogao bi mogao provesti više vremena sa svojim očima anđela. On je znao da je ona jedna je želio provesti ostatak života sa. On je samo nije znao, porno klipovi i filmovi ako ona osjeća na isti način, i ako ona nije kako bi on nju pitati.

Dan je počeo kao i svaki lizanje klitorisa drugi dan za njih dvojeje izašao kako bi bili sigurni ranč ruke učinio svoje sitni i završio rad na istovaru kamiona robe su tek primili taj dan. Christa je marljivo radi u svom uredu. Ona je završila prolazi kroz planine papire na stolu i bio samo to da se da brojke u knjigama podudarne fakture od svojih dobavljača, i od prodaje stoke što su upravo prodao dan prije.

Joj misli nisu bile na njoj rade ipak. Bila je razmišljanje o tome koliko je bila zaljubljena u Waynea. Ona se nadala da će je tražiti da se pitanje da gotovo svaka žena želi da se mole. Ona je znala da je tako brzo, ali oni su odrasli zajedno. Bila je spremna da imaju obitelj, a ona htjela da bude Wayne jednom da joj daju dijete. Ali ona nije htjela reći sa njim ne znajući, ako je on osjećao na isti način.

Ona je počela vikati rasprave njezino ime u stražnjem dijelu štaglja. Ona je iskočio preko joj noge dok je trčao prema Wayne glas. Njezino srce osjeća kao da je bio idući u pobijediti iz njezina prsa. "Molim, neka bude u redu." Mislila je na i na samoj sebi. Ona je osjećala kao da joj je vibrator u picku,godine to doći do njega, ali to je samo kao minute.

Bio je kleči na podu pored stabilnog jedan od njihovih konja. Prilično svjetlo smeđe mare koja je trebala biti što joj mala beba bilo koji dan zatim. Danas se činilo kao da je idući u biti taj dan.

"Bok Angel, mislim da je gospođica je spremna da joj malo. Da li mislite da ćete biti u mogućnosti da mi pomogne dostavi ždrijebe? Ako ne ja ću morati da pozovete veterinara Josh za mene. JA pravedan trebate nekoga da mi pomogne povucite ždrijebe nogu. Ona se najveći dio posla. Mi smo ovdje kako bi provjerili da ništa ne pođe po zlu. Da li mislite da vam mogu pomoći? " Wayne pitao me kako je ljubimac Missy strani. Pogledao Christa kao da je htio da dijele ovaj trenutak sa njom, a ona je morala pristati.

"Ja ću pokušati pomoći. Ja stvarno ne znam što sam radiš tako da ćeš morati reći mene što učiniti." Christa je rekao kako je grebenast dolje pored Waynea.

"Mi ne bi trebali stvarno učiniti ništa. Samo joj pomoć ako joj zatreba." Wayne je rekao kako Missy je počeo raditi ono što osjetio pravu njoj i gurati. Oko pola sata kasnije Missy je prekrasna mala ždrebica.

"To je bilo baš tako lijepo". Christa je sa suzama u očima. Wayne se nasmijao kada je gledao preko na njezino lice.

"Aww Angel". On je rekao kako je ustao na noge. On je otišao u blizini posuda za pranje rublja i opere ruke. "Znate da je jedna od stvari koje volim toliko o tebi. Your tako meka srca, i tako slatko."

"Hvala ljubavi." Christa je rekao kako je osjetio njezine obraze toplo. Znala je Wayne bi reći nešto o njoj crvenjenje.

"Wow Angel eyes izgleda sam napravio da se rumenila opet. Ja nikada umoriti od viđenje tih Rosey obraza." Wayne je rekao hodanje na to Christa i omatanje ruke oko njezinog tijela hugging da ga.

"Volim te bebe, ali mislim da smo oboje mogli učiniti s tušem." Christa je rekao kako je dobio dašak miris kuća i drugih mirisa koji idu uz rad na ranču.

"Stvarno? Pa moram tuš sama." On je upitao kako je uzeo njezine ruke u svoje i počeo hodati prema kući izlaskom svjetla kao što su otišli.

Kad su hodio u kuću on je ubran gore, nosio joj gore stepenicama do svoje sobe. Imali su preselili svoje stvari u svoju sobu prije nekoliko dana. Volio spava u svom krevetu bolje. Bilo je više prostora za svoje duge noge. On je ušao u kupaonicu s njom još uvijek u ruke i neka mekana tijela klizila niz njegova mišićava tvrdi jedan. On je pogledala dolje u oči i njoj poljupcima strastveno.

"Lets go uzeti naše tuš Angel". je rekao odvaja od ruke. On je okrenuo na tuš i čekali vodu da postane pravo temperatura za njih.

Wayne je uzeo dno Christa's t-shirt i izdvajali preko glave. Tada s jedne strane unsnapped joj ružičaste grudnjak i gledala kako joj grudi bile 40 D Unleashed. Smijao se dok je počela crvenjeti i oči lutanje preko njenog tijela. On je volio gleda na nju kad god je imao priliku. On je kleknuti i unbuckled joj traperice ih je srušena svojim glatkim nogama. On pogleda u nju, a izvukao ju podudaranje boyshorts niz njezine noge. Pogledao joj obrija maca i lizali mu usne. Christa blushed kad je ustao iz klečećeg.

Počela je otkopčati njegova košulja i ona gurnula na rukama. Zatim je unbuckled mu traperice i gura prema dolje one svoje duge noge, i grabbed njegov svilene plave bokserice niz njegove noge, kao dobro. Njegov hard dick potekao kao ona pogleda u njega. Njezino lice i okrenuo redder. On se nasmijao, uze za ruku, te ju izvukao na tuš.

Topla voda blatobran na leđima i ona je stavila svoju glavu natrag u spreju. Ona je završila svoje oči kao voda pored dolje joj kosa bi joj mokro tijelo. Wayne uhvatio mirisne jagode šampon i počeo oprati plavu pramenove kose. Gledanje joj lice kao ona nasmijala se lagano gurnuo u leđa da raspršene vode i pustiti vodu oprati šamponom.

On je uzeo njeno tijelo operu i natočite u svojim rukama i počeo da opere svoje tijelo. On je milovala svaki od naručju uzimanje svoje vrijeme uživajući joj mekani jauk užitka. Wayne onda tiho cupped grudi i počela ih koljena. Ona moaned glasniji kako je stegnut i izdvajali joj ružičaste bradavice. On je klečala dolje pred nju i uze joj desnu nogu u ruku i nježno oprati svoje noge. Ona giggles kako je lagano dotaknuo dno nogu.

"Prestani! Vi dobro znate moje noge su delikatan !" Krist je rekao kako je ona giggling.

"Znam." On je rekao smiješeći se na nju. On je vodio prst gore i dolje joj glatka kao saten nogu. On gura da se noge prema dolje i posegnula za lijeve noge i dao isti tretman kao i dade joj druga. Smijao se prokleto na nju jer je svjetlost milovala joj stopala. Ona giggled opet, i lagano ošamario svoju ruku u igri.

On je stavio svoju nogu dolje i izdvajali joj dupe prema njemu i umijesi magarca sa svojim gladak prstima. Wayne osjetio njegov tvrdi penis trzati kao on gleda u nju glatko bez dlake maca. On nježno oprati joj maca i onda gledala kako joj zgazi natrag u tušem ostavljajući sapun za pranje niz tijelo. On nije mogao pomoći, ali mislim o tome što će ona izgledati stoji u slap i ostavljajući vodu kaskadni niz njeno lijepo tanka tijela.
je sapunu je koristio, i počeo pjeniti svoje ruke s njom. Hodala je nekoliko koraka do Wayne i počeo polako raditi sapun na prsa. Prala ruke, a zatim je dobio na koljena i opere noge, a zatim je lagano milovala svoga magarca. Nasmiješila se u njega kao ona uze veliki kurac u ruke i počela da ga opere. Wayne moaned kao rukom zategnite to je držati na njegov penis. Smijala se kao on uhvatio je za ruku da joj prestati s njim jacking off više.

"Angel ako držati događaj da neću biti u mogućnosti učiniti ono što sam planirao za vas kasnije večeras." e je rekao svojim zlim sjaj u oku.

"Wayne ono što se planira?" Ona je pitao kako je pustiti vodu operite sapunom od svog tijela.

"Hmm stvarno želite znati?" Zamolio je nasmijana na nju.

"Da, ja stvarno ištanje to znati." Ona odgovori leđa. On ju je da ga tegljač i poljubio jednom nježno.

"Kako o Ja vam umjesto toga?" Zamolio je lagano miluje njezina leđa.

"Molim te." je sve što je moglo bi se reći kako je počeo prst joj klitoris. On je već mogao osjetiti njezin sokovi unutar nje. Ona je već bila za njega, a on to nije učinio mnogo za njom. Odobren je zadirkivali joj je malo, dok je bio njezin okupa. On je mislio da bi mogao dobiti malo vlažnija za njega.

On je savijena leđa dolje na koljena i iščašenje prst u joj zbijeno malo rupu i počeo joj prst polako na prvi, a zatim brže. Uzeo joj klitoris u usta i počeo se povući i sisanje na to olako.

"MMMM! ARHHH!" Povikaše Christa kao ona je počeo da se sperma.

Wayne dobio na noge i njezina uzeo u svoje ruke. On je počeo da joj poljubi strastveno ostavljajući svojim jezikom dvoboj s njezinima. Ona je mogla sama okus na usnama i da je egzotične joj nekako. Wayne razbio njihov poljubac i oboje su bili hvata zrak.

"Želim da tako loše Angel eyes." Wayne je rekao njegov glas raspy. On nježno ju je gurnuo unatrag dok je osjećala hladnu pločice na leđima. Njegove ruke otišao na magarca i njezin podiže.

"Prelomi noge oko mene Baby. Ja ne mogu čekati bilo koji više. I need you now." Wayne je rekao kako mu je omotano Christa slušali njezine vitke noge oko njegovog struka. Ona je osjetila vršak pritisnite njegov penis u njoj. S jednim potiskom tvrdi da je unutar nje.

"Mmm. Te na taj način uvijek osjećam dobro Angel". je rekao kako je počeo pohodu na njoj sa sporim dubokim potisak.

"Molimo vas, nemojte prestati!" Christa povika.

"Angel ne postoji način da ja mogu zaustaviti, čak i ako sam vas htjela." Wayne je rekao kako je grunted out. On je počeo da se baci u njoj teže.

"O Bože Wayne!" Christa moaned je kao počela je trzati kao ona počela orgazma. Kao što je ona silazi s njezina orgazma Wayne potisak teže još tri puta, a zatim je došao duboko u nju.

"Damn Christa." Wayne je rekao kako je on izvukao iz nje i njezine povući sa sobom u sprej tuš.

"Što sam napravio krivo?" Ona je pitao izgleda nervozan.

"Ništa andjele. To je samo da nikada nisam mislio JA će biti toliko zaljubljen u vas. Dozvoljava rewash i odavde. Imam nešto što želim razgovarati s vama o tome." On je rekao.

Oni su oboje brzo rewashed sebe, i okrenuo hladnom vodom isključite. Wayne zgrabio ručnik i mazite dolje. On je požurio sa sobom i podiže zasušenja Christa off joj noge pa je dovede njegov krevet. On je legao dolje i nježno poljubio, a zatim je otišao na njegov stol i izvadio komad papira i bilježnica mali srebrni okvir.

"Sada ne naljute, ali sam pronašao i pročitao ovaj neki dan kad sam bio težak za naći, gdje ste stavili račun za konje smo kupili prije mjesec dana." Wayne je rekao kako je predao papir

Ona je počela čitati naglas.

Нема коментара:

Постави коментар