понедељак, 5. април 2010.

Jebanje u guzu

Ovo je priča o mom prijatelju Romeo. Vidiš ima ovu jako vruće djevojke u našoj školi zove Julija i ona ima najveći magarac jebanje u guzu školi. Juliette upravo pokvario se s dečkom Drew i ona je konačno jednu. Romeo je samo redovito 7. razred muškarcem koji je oko 5'3 i prosječne težine. Juliette je oko 5'5, a ona je 36c cup grudi. Joj dupe je o veličini od dvije prosječne veličine lubenice, što joj dupe off proporcionalno njezina struka i mršav noge. Juliette je pušenje vruće 8. greder i Romeo bi obično nikada nije imao priliku, ali Juliette je otvoren za sve.
Romeo je odlučio da je jedna subota on bi jednostavno analni seks hoda prijeđe u svojoj kući i reci hello. On je hodio do njezina vrata i pokuca. Nakon nekoliko sekundi došla je do vrata u samo ručnikom. "Oh JA pravedan je dobio vanjska strana od tuš Romeo. Pusti me na neke donje rublje ha ha," rekla je s osmijehom. Ona je hodio putem na kauču i pognut. Romeo jasno mogao obrijane picke vidjeti magarca i pička rupu pod kratkim ručnikom. "Kladim želite li imali gens poput ovih ha?" "Uh sigurni?" Romeo je rekao, čudi što će ona reći tako nešto. Kako o te se lezi na kauč i uzeti bliže izgled. Romeo hodio putem i kako je utvrđeno na kauč. "Ja sam zapravo umorna da za sada ništa. Mislim da ću gledati TV." Juliette je došao i rekao Romeo bi glavu naslonio leđima. "Uh ok? Želim gledati tv-t." Upravo tada, Juliette sub njoj pizda i magarca pravo na njegovo lice. On je promrmljao i Julija reče: "Želim biti miran gledati 90.210." Romeo sjedio tamo ne znajući što učiniti za neko vrijeme. Nakon 10 minuta suhe picke na licu, Romeo počeo lizati za poboljšanje svog iskustva. Juliette giggled i počela se smočiti. On je zadržao gore i ona je uživala dok nije počeo uzimajući previše uspaljen samo za dlakave picke dobivanje jeli van. Ona je odlučila da zajebavati Romeo, ali kako će morati raditi za njega. "Ok Romeo, idu u kurac. Ali prvo što trebate učiniti mi uslugu." Romeo i Julija je klimnuo i staviti na ag niz. Kad se vratila, rekla je Romeo da je on idući u staviti na svoju G String. "Zašto?" Romeo pitao. "Jer sam vam rekao da dude. Stavite to na bitch!" Romeo nije oklijevao i staviti ljubičasti na G String. Njegov magarac prepona i struka odmah pisalo u nešto toplo. "Što je ovo?" upitao je. "Oh it's just superglue, tako da ne uzmi ga isključili." Romeo nije bio vrlo sretan, ali on je u nadi da bi dobili da imaju sex uskoro. "Ok sad staviti na fishnets." Romeo je kako su mu rekli. Romeo i učinio ono što mu je rekao kad mu je rekao da stavi grudnjak kojem je superglued da ga kao dobro. "Možemo imati spolni odnos prije?" upitao je. "Yep it's sex vrijeme. I I. .. imate remen na!" Romeo je bio spreman za bilo što tako dugo kao što će uskoro doći do pucati vruća sperma diljem Juliette.
"Ok staviti povez za oči na ovom Romeo." Romeo staviti ga na, a ona ga dobili u pseću stilu poziciju. "Ok ostati ovdje dok sam stavio na moj remen na." Juliette je vodio na drugu sobu i pronašla psa Charlie na katu. "Hej Charlie žele imati neke zabave?" je prošaptala. Juliette je uzeo njegov ovratnik off i uzeo Charlie u dnevni boravak. "I'm gonna fuck you psić stilu Romea u redu?" "Ok", rekao je Romeo. Juliette staviti ovratnik na Romea i dovela na to Charlie Romeos magarca. Charlie je malo uzbuđenja, ali onda je on stavi svoju crvena penis, koji je trenutno samo 4 inča dugo u Romeos magarac. Romeo i Julija pomogao zaglavi joj crni halteri u njegova usta koja je natopljena sa svojim sokovima. Charlie krenuo na posao, a zatim u dva oštra thrusts njegov penis narastao je na 7 i od 9 inča. Romeo grunted kao ogroman kurac suzu zaprijetila mu crijeva iznutra. Nakon nekoliko minuta Charlie cummed tvrdi Romeos u dupe i on je zadržao cumming i cumming i Cumming. On sada je cumming toliko da Romeos želudac počeo se klanjati se. Juliette je trljanje njoj pizda kao što ne postoji sutra i Romeo još nije shvatila da Juliette nije bio jedan jebeni ga. Charlie je pokušao izvući, ali mu čvor bio vezan za svoju kuja. Romeo je bio izvjedljiv zašto on nije mogao ustati i Juliette je rekao "oh Mislim da je zaglavi. Hang on." Nakon deset minuta neugodne šutnje Charlie konačno izvukao i Romeo legao dolje na podu. Sperma je utjecala vanjska strana od Romeos magarca kao slap i on skinuo povez za oči. "Što je ovo?" upitao je Juliette. "O, to je novi remen na koji puca cum out kada početi vrhunca. Pretty cool ha?" "Sigurni". Juliette odlučio je bolan, a ona je dobio dovoljno ljepila otapala i pomogao mu da joj odjeću od njega. On neka ostatak sperma mozgova iz njegova šupak i onda su otišli u njezinu sobu.
Romeo i Julija gledao legao dolje na krevet i beckened ga da dođe ležao na vrhu nje. Nakon nekoliko pozicioniranje on je dobio njegov penis u njoj pizda i počeo ga klizna gore i dolje, udarajući sve zidove. On je zavladala joj tits i počeo stvarno uzimajući u nju i zabadanje sve svoje težine u njoj pizda. Ona ga je zaustavio i počeo da biste dobili gore. On ju je gledao sama poziciju s nogu na uzglavlja i ona je klimnula glavom za njega. Romeo šetao gore i počeo jebeni joj stoji. Bila je vlasništvo intenzivno zadovoljstvo jer je njen klitoris stimuliran i uskoro će on sam da se sperma. On je izvukao van i grčevito joj je rekla da se na koljena. Juliette je dobio dolje na koljena i zaglavi joj jezikom van i počeo zadihan kao pas. Romeo gumiran njegov penis hard i cummed diljem joj lice i tits. Ona je pokušala uhvatiti u usta, ali to uglavnom sletio na njezinu licu. Romeo i Julija utvrđenim položili do njega. Oni su bili spremni za sve što će se dogoditi sljedeći, ali to je druga priča

1 коментар:

  1. Na sajtu JEBANJE U GUZU ima pornjave, slika karanja i perverznih prica.

    Ako bi radije da ga uturis od pozadi uzivo, mozes tamo da se prijavis pa da karas uzivo k'o pravi jebac.

    ОдговориИзбриши