субота, 5. јун 2010.

Besplatan seks uzivo

Svinja ubijanja. Oh, to je to, mislio je. Današnji dan. Koliko dugo je čekao za to. Njegov erekciju throbbed kako on misli o tome što će se dogoditi. Vrištati i krvi. Njegov besplatan seks uzivo mama i tata nikada nije mu dozvoljeno gledati, nije važno sudjelovati, rekavši da je bio premlad. . On nije znao zašto je toliko uzbuđen njega. Nije prvi put, on je pitao da li je normalno, a ako drugi ljudi osjećali kao što je ovaj - o čemu se radi boli i krvi koji mu je dao da je neparan osjećaj, i od njega dobiti neuspjeh?
Od prvi put je otišao za ribolov bullfrogs na farmi ribnjak, sjetio senzacija. Kad velike žabe gulped mamac u ustima, a onda shvatio da je bio zakačen. Kako se borio i borio za brutalan seks i Bledu, povlačenjem linija u svoje ruke, težak da biste dobili daleko. Kako je stajao tamo transfixed, izazvao, sve mu erekcija u svojoj traperice, dobivanje teže i teže kao žaba grču i izdvajali u agoniji i očaj. I put on ušuljao u šumu nakon susjed dječaka, koji su bili vodeći nekih džukela zajedno na konop. On je gledao iz svoje skrivene sajt za upoznavanje položaju kao što su održana lažna suđenja, a jedan od dječaka zastario Hangman's omču od drugog konopa, bacanje preko grane stabla.Uzbuđenje je osjećao kada je shvatio da hocu da jebem što će se dogoditi. Kako je imao svoj prvi orgazam taj dan, užasnuta, zbunjena, ne znajući što mu je tijelo radi, ali skoro donošenje vanjska strana sa zadovoljstvom kao pas dangled i zadavio i nogama na kraju konopa, njegov penis pulsira u svoje traperice, punjenje ih s toplom spermom.
Slobodne zene za brak popeo iz kreveta, njegovu erekciju maše pred njim, i krenuo u kupaonicu preko dvoranu."Fuck", on je ipak. Morao je pišati, i on je morao oblačiti. Brzo. Oba je pored nemoguće s neuspjeh. On je ušao u kupatilo, zatvorena vrata, crouched preko otvorenoga WC sjedalo, i gurnuo svoj štap prema dolje u otvor, poduzetan i jako naprezanje dok nije počeo pišati, napokon omekšavanje samo dovoljno kako bi mogao sebe odvoditi u potpunosti. Ispiranje WC-om, on je otišao u sudoper da žurno opere svoje lice i češlja svoju plavu kosu u red. Vrativši se u svoju sobu, Scott izvukao na traperice i siva majica koje su mu padne uniformu, bore za rad ostaci njegove erekciju na lijevoj brektati noge, prije nego što ih je zatvoreno kopčanje. On je na čelu dolje na doručak, previše uzbuđen i ispunjen očekivanju da ima puno apetit

Нема коментара:

Постави коментар