понедељак, 28. јун 2010.

Seksi uniforme i ves

........zatvorene oči su joj usne prisutan prema Lei koja voli da nosi seksi uniforme i ves. Njen ljubavnik 'jezik nabio brzo u usta, a ona još uvijek mogli kušati crnog vina dijele na sebi. U 18, Andrea nikad nije bila ni s kim. To joj je prvi put, nakon što je prihvatio da je njezina privlačnost prema ženama bio je pravi, a ne "samo neka faza" kao njezina majka, rekao je. Oni su ostali zajedno, nježno miluje međusobno i strastveno ljubljenje. Ona je mogla miris Lea's Köln, slatka i zemljani. A ona neka njezina duha i tijela opuštanje kao što je Lea joj izdvajali bliže, dosegao se i počela masirati svoje grudi.
Uz polagan, neprekidan pokret, Lea podiže s nje i spremni da joj ući trljanjem uz lubrikant usne joj maca. "To će žaoka malo", rekao je Lea.
"Spreman sam", odgovorio je, obozavalac sam fetis lateh i koza .
Uz to, Lea skliznuo mali dildo da bih na ranijih strapped na Andrea. To je bio spor, namjerno kretanje. Andrea mogla osjetiti šef joj miluje klitoris kako je ušao, a ubod kao njoj razbio himena. Nakon što je sve način, Leah se preselila natrag, a zatim natrag u nju opet.
Ana mogla osjetiti valove sirove energije koja je kolala kroz nju, jer ona lučnim leđa i dođe. Njen ljubavnik i dalje, kreće oprezno, gledajući na to da će ona osjetiti da opet i opet. Svaka uzastopna vala tekla kroz nju s više snage, dok se ...
imala fetiš za zabavu sama. Na sjednici BDSM oprema, ona bih bio uparen s čovjekom da bih sanjao bodovanja za skoro godinu dana. Znoj, njegov veliki kurac i razne predmete u picku mišiće, glazba, osmjesima, ples, telefonski broj razmjena, kratak razgovor i sve je dodao do nalijevanje mokro maca.
Bila bih blushed kako je buljila u nju nipples hard rock koji su pritom joj zbijeno na majicu. Dao joj osmijeh stidljiv, praveći se kao da nije mijenjalo, iako je primijetio izbočine u hlačama je narasla malo.
"Ja sam iscrpljena", kazala je kako joj odmahnuo i hodio daleko od njega. "Imam dug dan u uredu sutra", kazala je lagao.
Činjenica je, da bih dobila kutijicu u poštu u popodnevnim satima, i nitko, ma koliko šarmantan i privlačan, bio idući u dobiti između nje i njezina uskoro biti novi najbolji prijatelj. Bio je malo ljubičasta zeca od mekog materijala i sportske malo dong.
Minuta je hodala kroz njezina vrata, ona je povlačenjem off joj majicu i hula-hopke. Ona zakoračili u nju tuš i neka topla mlaza vode, tople i miluju joj leđa, vrat i ramena. Ona gumiran rukama, pun mirisnih sapunica od sapuna preko njezine grudi, lagano masirajući joj bradavice.
Izravno od tuš je na krevet, gdje je njezin mali prijatelj je bio na čekanju na plahte, prewashed prije nego što bih otišla u razred, i bocu podmazivanje pored njega. Ona je ležala leđima, uzimajući trenutak protrljati podmazivanje diljem joj maca, a na svakoj bradavici kojem svaka ruža, nakon stimulacije maziva i svjež zrak u njezinu sobu.
Završni korak je započeo kad je nagnutom prema naprijed i poceo da mi ga nabija u dupe trake od nje novih prijatelja i neki na skliznula svaku nogu, njemu lako je do svoje male brušenog protiv nje maca. Ona ga je skliznuo u, gurnuo ga je gumb za početak i onda prilagoditi svoje uši da buzz klitoris.

Нема коментара:

Постави коментар