субота, 19. јун 2010.

Seansa sa gospodaricom

Asfalta se caklio u potocima topline prodire vlažan zrak. Tišini noći okružena je psihički. Hodala je po sredini crte i govorio nitko glasno da zeli vise od svega seansa sa gospodaricom "Ne vjerujem da je ostavi me ovdje!"
Svaka sjena ranim jutarnjim uklet svoje pokrete, slanje drhtavice dolje joj vrat.
"To je njegov problem, ako on ne može dobiti kroz glavu" pouting ona dizala joj lice i osjeća izmaglica ljeta neba.
Večer pokrenut sa strasti i seksualne želje dvoje ljudi u ljubavi, svom stanu bilo toplo kako su vodili ljubav sa svim namjere prihvaćanja ujutro.
Kad su oba tijela su iscrpljeni i laika još uvijek u listovima, ona nagne i prošapta: "Neka je spavati pored drugoga" "Ja ću te voziti doma, i tada možemo sastati se sutra", kazao je.
Zbunjeni je obučen i obojica počeo voziti za svoje mjesto. Shvativši ona nije bila sretna, borba je počela i završila seks sa lisicama njim nazivajući je kontroliranje kuja i njoj ostavljajući iz auta. Upravo tu još bloka od svog stana.
Obično kada se prolazi kroz ovaj dio grada, ona se vozi i ne primjećujući okolici. Njezin put od posla do kuće, a ona nikada nije uzeo vremena da bi se apsorbirali sceni.
Šutnja je razbijen slab zvuk koraka, ona želi da zamrzne i trčanje u isto vrijeme. Nastavljajući svoju korak s krutost i svijesti, ona primjećuje zuji upoznati pjesmu. Melodija je hipnotički, ona soja shvatiti kako ona to zna. On ju guta u noć i posvjetljuje zrak.
"Oprostite!" Glas odzvanja u oštrom jags da joj domino poznanstva paralizirati od straha i znatiželje.
Mekani muški glas je ugodan. Ona skreće na njega. Visok vitak oblik dolazi bliže njoj. Kad rasvjete sjaj njegova lica, ona primjećuje kako je zgodan i za zakivanje smirenost njegove prisutnosti pruža.
"De ces sama? Promrmlja on. "O, da je najvjerojatnije creepy stvar za reći."
"Nije na sve, bio sam na mom putu kući," Ona navodi s lakoćom. Stranac u sred noći i na sredini ulice, ona govori da ga kao da je pao s drugog vremena i mjesta.
Uzbudljiv osjećaj svega što je novo i ona ju prevladati giggles. Brz i glup smiješiti se baca njezin način kao što su glava dolje ulici u noć.
Konverzacija je dosjetljivost otkrića, dvije osobe u sluziti gospodarici ljeto zrak.
Pet konkretni koraci dovesti do njezina ulazna vrata, s bezumnog sporazum sjede na trećem koraku i nastaviti razgovor i sve što je čisto za njih. Gotovo zore, svoje srce funti "Želite li doći u za kavu?" On shrugs i zgrabi je za ruku kao što su unijeli svoje mjesto.
Mekani dimi mjesečine filtera u sobu, vrata zatvori i ljuljačke oči dvojice stranaca susreću. Zaključana u shvacanju da su sklopile nijedan kruto tlo.
Njegova ruka se polako prihvaća njezina duga pješčana kose, vođenje svoje usne na njegove. Sa zamišljen sindikat, poljubac traje obrazac i dokazuje puna želje.
"Bok, moje ime je Charlotte", rekla snickers na apsurd ironija uvod.
Dvije velike čaše ruke joj lice i gutati ju u pohotne poljupce, jezicima plivati s erotskim namjerama. Oni pasti na krevet u paralelnom senzaciju.
Dva tijela, dva uma, ošamućen u raju.
Iznad nje sa svojim vitkim krute mase, ona je zabodena na krevet i čeka njegov pokret. Znoj prianja ljetna svojim vrućim tijelom, podmazivanje trenje što gori strast u sparno. Njegov lupanje član golica njezina unutarnje strane bedara dok je ljuljačke svoje bokove, mekani zmajem glavu na nju topi nabora. Spuštanje u poziciju utjelovljenog snage, njen dah plovi duž vrata s anticipacija. Širiti noge oko njegovog struka, a njezina vlažnost ga poziva da uđe. Zdjelična thrusts lako prilagoditi. Senzacionalna rafalom iz dramatične zanosa, prvi orgazam dolazi sa snagom i brzina njezina rasterećenje od napetosti i Pentagon gore energija, ona opušta i osjeća glatkom pumpanje u crni kozni korset naborima njezine zdjelice. Holding joj zbijeno on joj role na vrhu njega, straddled, ona ga osjeća duboko. Uzima joj bradavice između njegovih zubi i role nježno svojim jezikom preko nje sa vlažnom swipes. Osjećaj impulsi unutar nje ona vozi ga sa iscrpljeni thrusts, svaki mišić pridružio se u erotskim željama. Moans i bori da ispune sobu kao njegove ruke medvjeda dolje na ramenima, lupanje joj stražnjice na svoju natečene loptice. Obje osobe u ovoj orgazma ljeto zrak u trenutku dijeli pleasured okolnost.
Noć nanosi se ujutro i srce dobiva naučiti u ovom danu.

Нема коментара:

Постави коментар