четвртак, 17. јун 2010.

Domino poznanstva

Ovaj jedan korak nervozno oko domino poznanstva nje sobu pokušava izabrati savršen outfit za vas ponosni da se vidi s njom na večeru. Ona je konačno rješava na svoj crni korzet, koljena suknju dužine, srebrna svila bluzu, bez gaćice. Ona se stavi na remen podvezica sa čarapama i nosi njezine četiri inča crne pete. Ona ostavlja svoju kosu prema dolje i stavlja na svoj make-up. Ona pogleda na sat primjećujući da je vrijeme za nju ostaviti. Ona dobiva u auto i vozi do restorana.
Ona penje iz njezina automobila, i izgleda u auto prozor što je zadnji kose ček. Ona skoči kao ona osjeća ruku na male njezina leđa kao Ti šaptati, "Hello my lil kurva." Ovaj odgovara: "Pozdrav Gospodaru."
Mi smo nastavili u restoranu i O / našu večeru. Tijekom večere, možete pitati ovo, ako je ona spremna da napokon podnijeti Vi osobno. "Da Master ovaj je spreman."


Možete joj reći: "Nakon večere, vi ćete me pratiti do hotela."mi smo završili naše obrok i ući u našim automobilima. Ova jedna Vi slijedi u hotel niz ulicu. Ona parkovi svom automobilu, šetnje i na to na kojem stojiš.


"Oprosti za izradu čekate gospodine", kaže ovaj neki. Vi ne reagira, samo okrenuti i otići. Ovaj neki tiho, ali brzo ćete slijedi. smo dobili u svoju sobu, a Vi za ovaj prijedlog proći u. Ona se prema uputama, ali se zaustavlja nekoliko koraka u sobu, i mjesta s rukama iza leđa, noge oko ramena width apart, i glavu razini i oči prema dolje. Ona se osjeća Vi hodati oko nje, ispitujući što je hard core seks tvoje. Ona vas sluša šapat: "Ukloni svoju odjeću slave, i obavezno ih stavite u ormaru uredno dok gledam."


Ovaj jedan slajdova off joj srebro porno klipovi i filmovi i objesiti na vješalice u ormaru. Ona je tada uklanja joj peta i odlazi ih staviti na katu u ormaru, ali čuje li joj uputiti, "Nema slave držati one dalje. Također ne ukloni svoju podvezicu remen, čarape, ili korzet. "


"Da Master", odgovori ovaj. Ona uklanja joj suknju i to visi previše na vješalica u ormaru. Ona stavlja joj peta natrag na štandovima i nazad u poziciju. Ona osjeća Oči joj pregledati opet s drugog kraja sobe, ona se bori potrebu da sam te. Ona zna da će biti kažnjen za taj indiskrecija.
"Kleknite uz mene rob ."

Ovo je jedna od šetnje i odvodi na koljena uz vas i čeka svoju sljedeću pouku. Ova jedna obavijesti možete unzip Vaš hlače. Ona poznaje iskusne matorke ispred vas i doseže i povlači u svoj penis stvrdnjavanja. Ona pokreće svoje ruke lagano preko duljina Vi, tragajući za debele vene iz podnožja do dolaska na krunu i poteza oko grebena osjetljiva. A ona se seli u glavu, da je najlakši i dotakne, samo dovoljno da bi svoju pre-cum da pobjegne. Ona se kreće preko usta Vaš penis. Vrh joj jezikom traganja raspor na kraju, crtanje srebrni trag iza sebe i sada spušta preko engorged ljubičasta glava-dolje okruniti's greben. Ovaj jedan uzima glavu među njene usne, a vi osjećate njezin jezik miluju oko njega, stepenice za to u svom usmeni sokova. Tada ćete osjetiti njezin jezik opet, ovaj put prolazi niže, premaz svoju osovinu tako da se gotovo iskre u blijedo svjetlo u sobi. Ona polako preuzima
glava za sisanje Vi između njenih usana. Ona omogućuje vam padne joj iz usta, i njezin jezik se vraća opet glatkom, mekom miluje prosljeđivanje vratila i opet ponovo da lebde iznad glave.

Sada joj usne u obliku poljupca, gotovo u obliku srca i još jednom oni prelaze preko vrha i preko krunu. Ovaj put ne samo zaustaviti na čelu Vaš hard penis, to oči zaključavanje na Vaš je kao svoju osovinu polako tone u usta njezina. Vi osjećate glavu pasu krovu ovaj usta onda, nakon što je najmanji od stanki, prelazi u uske granice joj grlo. Ovaj najintimnije miluje i isporučuje se sa bez promjene izraza na njenom dijelu. Ona je povukla sve dok Vaš penis jedva je podnesena u usta prije nego što ponovno ona gura prema dolje i engulfs Vaš penis malo dublje ovaj put. Još jednom ovaj povlači, samo se spuštati treći put. Stavak pomalo brže i odjurila. U četvrti put osjeća Vaš penis početi nabreknuti, suženje oko pijetao glavu dok prolazi u njezinu grlo je kao toplo prsten od mesa cijeđenje Vi svaki i svaki udar. Kao što je prvi izbio spazam, ovaj se spušta ponovno na svoju osovinu. Guranje prema dolje sve dok nije nasilno Vi cijelosti. To je prvi pucao sperma prolazi direktno u grlo joj, joj vratnih mišića činilo da stegnuti oko kako upoznati dominu penis ugurati svoju cum od osovine. Druga eksplozija služi za kaput ovaj neki vrat prije nego što je uzdiže se da se treći i četvrti u usta, njezin jezik sada nagovaranje konačno kapljica od sada preko osjetljivih savjet.
"Dragi moj, to je bio iznenađujuće," Ti reci ovo. One se smiju na vas. "Ali Ti nisu imali dozvolu za jedan lil sperma." Ovaj jedna gleda ste u šoku, ona nije 'ostvariti taj Znao si došla dva puta, a ona je isisan Vaš tvrdi penis.
Možete zaustaviti na ovoj nečije ruke i baciti ju na krevetu na trbuhu. Ona se ne miče ili napraviti zvuk. To se osjeća Vi nadviti joj i mjesto na njoj zapešća manžetama te ih zaključavanje na konop da si vezan za uzglavlje kreveta. Ona zatvara oči i leži znajući da je ona da se kazne. Ona je odjednom čuje glasan pop i tada se osjeća žalac na njoj magarca kao što joj Specijalci s flogger. Ona sama sprječava vičući u boli. Ona je tada osjeća 5 više swats brzo na magarca.

"Vi, rob, nije dozvoljeno da sperma bez mog dopuštenja. Znaš ovo i još dva puta došli ste u svakom slučaju, "Kažete kako ste joj šamar s flogger obilježavanje joj dupe i bedra sa svakom riječi Vi kažete. "Niste ni misliti pitati za dozvolu, te misao te mogao sakriti činjenicu da ste došli, i da čini vaš inat još gore. Ne mogu vjerovati da niste znali da sam znate cum iz sisanče penis svoga gospodara. "

Ipak skakanje ovaj's magarca, leđa, bedra i sa svakom riječi Vi kažete. Ovaj jedan počne plakati kao bol, i fizički i emocionalno, ponire u srcu. Ona čuje Možete staviti prema dolje i pustite ju flogger orukvice. "Maknuti tvoj korzet, podvezica remen, čarape, i pete," vas uputiti ove. Ovo je jedna Vaša slijedi upute i uredno mjestima joj odjeću na stolac. You push ovaj neki u kupaonicu. "Uzmite u tuš djevojčura," Kažete.

Нема коментара:

Постави коментар