недеља, 30. мај 2010.

Seks sa parom

Uzimajući dva koraka u isto vrijeme, seks sa parom narocito ako je zensko zenski par prosjeda znanstvenik stigla na trećem katu slijetanje. On stane njegov ključ u prvi zaključavanje, ona se okrene i stane drugi ključ u policiji zaključavanje. Željeznom šipkom skliznuo na stranu kako je ušao u stan. Dvorana je bila kao grim i bezbojan kao što je to pronašao, ali je dnevni boravak je pretvoren u prilično udoban boravak gleda. Bilo je malo namještajem osim madraca od pjenaste gume na katu s indijskom baci preko njega i nekoliko jastuci širiti oko na tepihu. Zidovi ipak bio miješa u što neovlašteno sa, i ako netko pogledao pažljivo moglo se vidjeti da je tepih prostor oko kreveta je pažljivo izrezati i oporavila se omogućiti plasman pojedinih uređaja.
Adam odjurila u Control Panel koji je bio u susjednoj sobi i uključena motivirani elektronski instrument. To je relativno jednostavan stroj za izgradnju, zaduživanje opreme sveučilište, naravno, i Adam je sam veliko iskustvo s uređajima nadražajni test gdje mu seks sa zivotinjama bile u pitanju. Da bi se određene promjene dozvoljava za ljudska eksperiment je ugriz za talentirane prof. Dvosmjerno ogledalo je arhaičan, ali će raditi krasno za svoj prvi eksperimenti, Adam osjetio, kako je peered u prazne dnevni boravak, njegov "laboratorij". Već krevetu je počeo vibrirati, i Adam je imao, ali na dodir gumba nekoliko drugih i on je znao da je cijela stvar bi došao živ. Ali to će pričekati. Upravo sada, on je morao promijeniti u žurbi i njegove bijele dlake. Pažljivo, sredovječni profesor ukloniti sve svoje odjeće, i stavio je u ormar. Iz istog ormar je uklonjen svog radnog kaputa, te ga postavi na nad svojim golim tijelom. Drhtaj prošao kroz njega dok je on osjećao svoj svjež svjež pamučne tkanine koja pokriva toplinu njegovu otkriveni dio tijela. Zašto, on je pitao, da je čekao tako dugo prije odvajanja od dosadna rutina Sveučilišta? Zašto je čekao tako dugo prije nego počnu živjeti?
Uzbuđenja što ga je dobila punu erekcije, već i teško, mesnat šef njegov uspravan penis pasu protiv materijalu njegova komotnu bijela dlaka mu izazvavši čak i dalje. Adam protrljala ruke zajedno, a suzdržavala od dodira bloodswollen obujam svojih penisa. Bilo je dovoljno u ovom trenutku predvidjeti Susi dolaska. Adam Randolph počeo tempom naprijed i nazad, podsjetivši da upoznam devojku je i sam dobar znanstvenik nikada ne bi predvidjeti rezultate eksperimenta. On bi samo morati pričekati i vidjeti što se dogodilo, s obzirom na laboratorijskim uvjetima i predispozicijama predmeta!
Zvono zazvonilo sa gromki zvuk koji ga skoka. Onda Adam je bio personificiran hladnoću. Tougher dobiva ga, on sam podsjetio, hladnjak mi je biti! već Adam imao počeo razmišljati o svojoj ženi, Helen. On je izbio na znoj kako si mu se spremno otvoriti vrata. Zašto na Zemlja će on biti razmišljanje o njoj sada? No, kako bi mogao pokušati, kao što ni Adam Randolph je otvorio vrata da vidi otresit osamnaest godina stara stoji ondje, njega je sjećanje njegove supruge riječi prije odlaska iz apartmana je ranije tog dana. "Ne možete me ignorirati! Ja ću vam pokazati! Vi ne možete zadržati na praveći se da ne postoji!"
Adam je zatvorio vrata iza sebe i stečen liftom do garaže. "Sad zašto bi ona misli da ja ne mislim da postoji?" zapitao sam sebi. Očito, on je znao da ona postoji. Ponekad je on dobio kazališne ulaznice, a oni će izaći zajedno. Ponekad, čak je gledao televiziju s njom. Istina on nije bio puno kozer, no onda je uvijek toliko na njegov um.
Adam misli vučena off, i on je shvatio da mu je stajao za dobar trenutak, bulji u prvi subjekt njegov novi "posao".
"Pa, da li će me pitati u?" Susi se nasmiješila iskrivljen osmijeh na malo provjere stariji čovjek. Stvarno, ona je razmišljanje. Je li on beznačajan ili nešto? Čovjek bi pomislio da on nije 'ravan sjećati po pozivu!
"Dođi ... oh yes, dolaze upravo u!" Adam rekao je formalno, ushering bujan malo tinejdžer u stan, i pažljivo zaključavanje vrata iza nje.
"U očekivanju provalnici?" Susi je pitao. Bila je žvakaća guma i pitate ako je trebala biti pp od GO vanjska strana sa svojim dečkom, nakon svega, umjesto njega stoji gore.
"Nikako, nikako!" Adam je bio trljati ruke ponovno. "Ja, uh, dobro, u velikom gradu, nikad ne može biti previše pažljivi, znate!"
"Oh, ja ne vjerujem da je sve stvari. Ništa mi se desilo!" Susi pogledala oko sebe i određenu količinu gnušanje. "To je gdje ćete učiniti vaš eksperimente?" pitala je. "Kao što je zapravo, da," odgovorio je Adam. "Korak pravo na zensko-zenski par ovaj način, zar ne?"
"Oh boy!" Susi valjane oči Adam okrenuo leđa joj i dovela do dnevnog boravka. Izgledala je unutra. "Je li ovo će biti dosadan!" Mislila je, ne znajući ono što je očekivao, ali znajući da je to nešto zanimljivije od toga!
Adam stajao nezgodno pored djevojka za trenutak. Izgledala je manji, kraći sada da je ona bila više nije iza tog pulta. I vidjevši je odjevena u svojoj ulici odjeću joj izgledaju potpuno drugačije. "Luda krzna" kaput joj kvadratna ramena i noge lijepog oblika, ali nekako se pojavio ranjivije nego prije u svojim crnim čarapama i na visoku petu wedgies.
"Tako ćemo dobiti na eksperimenta!" Susi je rekao. Možda i dobiti preko sa. Okrenula se, sizing up profesor još jednom, pronalaženje više ga je neizvjesna, stidljivog više nego što je imao kada je bio njezin klijent sjedi s druge strane pulta. Jasno, ona će biti u mogućnosti obraditi cijelu stvar, ona je shvatio. On sigurno nije bio idući u biti ono što bih nazvao Susi snažan ljubavnika!
Mlada djevojka misao njezin dečko budući da joj je glimpsed njim nekoliko trenutaka prije, stoji na uglu čeka nju kako biste dobili bez posla. Umjesto da ide mu u susret, ona je ducked niz ulicu što je brže moguće, dok je njegov povratak još uvijek bio uključen, čime se izbjegava sučeljavanje sve s njim. On mora imati postaviti vanjska strana do sada, ona je shvatio, ja sam otišao! Ona je osjetio trenutak kajanja, a zatim osjećaj ushićenja. Ona bi imati neki zabava sa prof Randolph bilo kako!
"Uh, jesu li spremni za početak?" upitao je. "Svakako da sam spreman. Mogu li sjesti na krevet?" upita ona, navodeći madrac koji su se pojavili sasvim normalno, jer je Randolph isključen elektronički sustav.
"Da, da. I uh, ako ćete samo skinuti svoju odjeću." "Take off moja odjeća?" Susi buljila wide-eyed na znanstvenik. Možda bi bilo zanimljivije nego što je mislila. Bila bih vidio neki fast radnicima i prije, ali jeez! "Da, ja vas uvjeravam, ovaj eksperiment će biti učinjeno u najčišćoj tradiciji i znanstvenih uh, rezultati će biti u potpunosti ... oh, da, draga mi je ... potpuno povjerljive." Susi sjedio na krevetu, i nasmijala se na prof. "Nadam se tako!" , rekla je ona.
"O, da," Adam istaknuo, "osim ako, naravno, vi to želite na drugi način!"
Što ak-loptu! Ipak, Susi je počela osjećati zanimljive vrstu uzbuđenja njezine volje. Nije li to ono što je ona nakon toga, neobično u životu, susreta? Neočekivano? Možda je mogla imati jak orgazam s ovim profesorom, samo zato jer je bio tako čudan. Već malo leprša poput leptira pustiti bilo što osjećati u mladu djevojku donjeg trbuha. Njezina mlada zrela grudi osjeća teže nego inače jer je ležala leđa i težine prisutan prema prsima.
"Kao što sam rekao," Adam promrmlja, "samo dobiti gol i ostaje nepomično na krevetu s oružjem proširena tako ..." Stavio ruke u položaju je htio, a zatim premještena nazad. Profesor fumed i napustio sobu, dok je osamnaest godina stara riđokos gledao ga ostaviti, klasični izraz zbunjenosti ugraviran na nju lijepe, ali ne-previše-sjajan izgled. Ali prije nego što je mogla početi pokušati odgonetati, Adam Randolph glas prenose iz susjedne sobe Došli su je kroz pažljivo postavljene zvučnike diljem laboratoriju. "Možete početi ukloniti svoju odjeću sada!" , kazao je ljubazno, ravnodušnim tonom.
Susi je tako stavio izvanbilančne od događaja koji je nesvjesno počeo se skine. Možda je bio neki pravi eksperiment nakon svega, ona misli, a sve zajedno je bila mišljenja da je dr. Randolph pravedan ištanje da biste dobili in joj gaćice. Zašto, on uopće nije bio u istoj sobi Susi duboko bio impresioniran tom činjenicom, i činjenicom da je mislila Randolph nije mogla vidjeti nju. U stvari, on je studirao joj svaki senzualnu kretanje kroz dvosmjernu ogledalo koja je okupirala veliki prostor na jednom zidu u sobi. Dršćući malo, lushly-obdarena konobarica skinula kaput majmuna krzno i stavi lijepo na podu, dodajući da joj je crne boje, gotovo usko haljinu. Susi je potpuno gola ispod svog kratkog, jednodijelni klizanja. Tanak najlon treba djelovati i kao grudnjak i gaćice za mlade djevojke pune lik i uspio ni u. Po prvi puta u životu mlade djevojke oklijevao trenutak prije otkrivanja ukupno golotinje svoje tijelo. Uvijek, čak i kad joj je bilo trinaest, a to je bio prvi put, a ona je bila sama s njom bila tetka je muž, a on ju je uzeti u njegovu spavaću sobu, dok joj je tetka je daleko ... čak i tada, ona nije oklijevala drugi, ali su se pretvarao da je njezin ujak da nije djevica. Susi je uvijek bio spreman za vođenje ljubavi, ali nekako, ona nije znala što očekivati ovaj put, i to ju je nemiran. Ipak, ona je ovdje sada, a ona je možda i dobiti na s njom, pohotan crvenokosa shvatio. Nakon toga, ona je možda čak i bih nazvati njezin dečko Ben i ispričavamo se za njega stoji gore. Uz malo tobolac njezin puni donje usne, Susi pao tanke naramenice njezina klizanja, njih klizna off joj ramena i ostavljajući mekih odjeće pada na pod. Zatim je pognut i unrolled joj gartered čarape dok obična crna materijal iščašenje off joj prstima i napravio još jedan dodatak gomila joj odjeću na tepih.
Ustanovljen je udubljenje na blijedo bijelog mesa od mlade djevojke gornjeg bedra, gdje podvezice su ostavile svoj trag. Osim toga Susi je gola obliku besprijekorna. Neki možda žalili mesnatost njezina senzualno zreli grudi koje su bile daleko veće od većine djevojaka ', ali nekako na Susi toplo treperenje gomile mesa, svaka centriran sa debelim smeđim bradavice s krunicama veličine srebrne dolara, preuzeo je na graciozan zrak koji joj je lijepo zaobljeno offset bokova i malih nippedin struka. Njezina koža je blijeda od prozirne kvalitetu koja dodan u over-all učinak ljepote. Tawny smeđa svoje javne musko-zenski par savršeno se između onih koji su puni bedrima kao Susi polako preselio natrag u krevet.
Od svoje izvanredan vidikovac u susjednoj sobi, Adam Randolph je u dimpled otekline Susi's ass-guzovi dok je okrenuo od njega. Polako, govorio je u svoj magnetofon, što je sigurno da sobu glasno-govornik bio je isključen. Znanstvenik ili ne, Randolph se ne može pomoći depilacije raspjevanih kada opisuju svoju prvu temu's atribute.
"Savršeni devetnaestog stoljeća slici u kojoj se nalazi lica i uma djeteta dvadesetog stoljeća. Ona je sve grudi, bokovi i bedra, biće napravljena za ljubavlju, za sex." Adam Randolph gledali u ogledalo i vidio da je Susi je sjedio nervozno na rubu kreveta. On je trzanje šiba. "Lezi dolje molim. Licem prema dolje!" on je upućen. Susi giggled nervozno i ubrzo legao na krevet. "Oružje se, molim!"
Susi prostran naručju kao što je rekao i bio je šokiran iznenada osjećaju stezaljke proljeće iz kreveta okruživale joj zapešća, uspješno ju drži dolje na krevet. "Koji kurac?" plakala. "Pusti me iz ovog spravu! Hej, gdje ste? LET ME OUlTTTT!" Susi bijesno borio protiv željezne spojnice ali bez uspjeha. Sve je uspjela napraviti je podići njezine noge prema gore, kleknuti gore, povući natrag. Ali nitko od tih radnji učinio ništa prema njoj zapešća oslobođenje od djejstvo obveznica.
"Ako će smirivati, Susi, naći ćete mjesto prilično ugodan, mislim," Adam's glas bio je miran, gotovo reflektirajuća, kako je gledao gol djevojke odgovore, i pažljivo istaknuo isto razgovarajući u njegov mikrofon. "Što se pokušava učiniti za mene? Nemojte me povrijediti, nemojte!" O Bože! Ona je čuo od ispucan znanstvenika prije, ali ona nikada nije realizirana su činili luda stvari kao što je ovaj! "Pa ja ne bi san vas ranjavanje, Susi," Adam je izrazio iznenađenje, a zatim nastavio: "okovi može ozlijediti ako vas povući previše protiv skidanje njih, ali vidjet ćete da su potrebne za eksperiment." Sad će nam napretka? " "O Kristu!" Susi zatvorene oči uske i pokušao držati od plača, sama prisililo da još uvijek leže licem prema dolje, na krevet. Ona nije imala pojma što će se dogoditi s njom, ali ona sumnja da će požaliti što nije upoznao Ben pred večer bila gotova.

Нема коментара:

Постави коментар