среда, 17. март 2010.

Citanje erotskih prica

Latex Slut Show turneju me osjetiti kao da sam stajala na ulazu u ekskluzivni klub i nije bilo pitanje da li ili ne, želio sam vidjeti što je unutra. Turneja obećava visoke kvalitete za ekskluzivni video hottest lesbian sluts in latex.

Moje mišljenje o Latex Slut Prikaži:
Oni nisu mogli imati ubran bolje ime za ovaj site jer slutty fetiš djevojke stvarno ne stavi na show. Video su vruća, perverzni i puno zabave, iako nema toliko. Za cannon to undress, site design stijene i dobijete puno bonus sadržaja.

Od trenutka kada ste unijeli članovi područje Latex Slut Show, vi ste u utočište za kinky fetish chicks da stvarno znate kako zadovoljiti vaše gadno žudnje. Možete reći da su ti ludo prekrasna modeli su pravi posao, oni ne samo da izgledaju prokleto vruće u lateks, ali uživati kinkiness od toga.

Ja bih rekao da su svi pravi stil života fetiš komadi, a ne neke glumice posing. Sve scene su lezbijka i pilića zaista poludjeti na svaki ostali 'pussies s igračkama. Tu je tako divlje da je svaki izbor scena je nešto uzbudljivo i drugačije.

Trenutno, postoji samo 36 videa koji je razočaranje, ali oni obaviti posljednji za lijepo 30 + minuta te su perverzni za cijelo vrijeme. Ažuriranja su uvijek dva tjedna tako da će biti, dok za stranicu stvarno da preraste u veliku kolekciju.

Možete gledati streaming video u WMV u tri različite kvalitete ili preuzeti s bilo iPod ili WMV formatu. Vi ste bolji od struji u visokoj kvaliteti jer je samo preuzimanje rezolucija 640x480 max. Svaki video ima odgovarajući galerija slika sa oko 100-300 fotografija. Kada ih preuzeti u zip, oni su iznenađujuće lijepo kvaliteta na 2000x3000.

Jedna od najboljih stvari o ovim stranicama je kako lijepo site design is. Čak i ako inače ne uzeti u obzir taj aspekt porno stranice, ne možete pomoći, ali primjećujući lijepo malo detalja. Na primjer, dobiti video Slideshow kada dođite preko thumbnail sliku od video galerija, web vas pita koji kvalitetu želite potok i tu je tone od video informacija.

Latex Slut Show je dio veće mreže Euro fetiš stranice. Bit će doista oduševljen da zna da ste dobili pristup do svih 13 mjesta sa svojim erotskih prica članstvom. Ima nekih stvarno zabavan i perverzni one poput eura Fight djevojke, Gumeni prodora, Tame That Bitch, i tako dalje.

Samo od imena tih mjesta, možete reći da ste u za puno fetiš vruće akcije. Imam nekoliko prigovora o ovim stranicama su relativno manje. Nedostatak sadržaja je napravio za s bonus sučelja, ali bilo bi lijepo da imate više mogućnosti orijentacija, bolja kvaliteta seksi video i više mogućnosti preuzeti.

Konačnu presudu:
Ovo je jedan od mojih omiljenih fetiš web stranice koje sam pregledao do sada. One wild sluts Njemački zaista doći na svoje kinky video i svaki obožavatelj žanra će biti impresionirani. Nema puno seks u troje sadržaja, ali vruće bonus sučelja pomoć za nuždu gore za to i da će dati puno zapanjujuće pogubljen erotske price mama zabave.

Нема коментара:

Постави коментар