субота, 6. март 2010.

Javne kuce

Bio sam nesiguran. "Vaša seksualna funkcija je zaista u redu", rekla je ona. Zatim predaje me bolnicu haljina joj je rekao: "Put this on i ja ću razgovarati s tobom u mom uredu." A ona je bila izvan vrata. Ni Theresa niti itko drugi je bio u sobi uz put sam bio unblindfolded.
Pogledao sam štedljiv haljina. Ja glanced oko za javne kuce moju odjeću, naći oni nisu bili tamo! Sjedio sam, osjećajući kako je proveo i zbunjeni. Održao sam haljina porno filmovi na mom krilu. Bet zaglavi glavom u vrata: "Move Along, sada", rekla je ona, a zatim se povukao.
Bio sam u ovoj sobi, gol, sam, bez gole zene odjeće. Nije bilo ništa učiniti, ali da igraju zajedno. Stavio sam na odjeći. Bilo je o kao loš kao oni dobiti, jedva pokrivaju me na sve. Beth se vratila unutra "Follow me", kazala je.
Mi ušao u ured, a ona mi motioned na sjedalo, onda se povukla iza stola. Soba je bila prilično pristojan i ja čudio da je liječnička ordinacija. "Vi ste potpuno zdravi," rekla je, "iako se može koristiti malo više vježba. Znate da, zar ne?"
"Da," rekao zenske sam.
"Jeste li bili olabavljenje off?"
"Malo".
"Evo što ćemo učiniti", rekla je ona, stojeći. Ona je podigla tanak štap. "Ovo je kazna trske. Želim da ustati i naslanjanje na stol."
"Što?" Buljila sam u šoku.
"Vi trebate riješiti neke: ovo će to učiniti." Ona je došla k meni. "Sada znam da se osjećate nerado, ali to je ono što vam je potrebno." Ona tugged na svoju ruku. Mislio sam da joj borbe, ali kraj gore stoji za nju. "Over ovdje," rekla mi je vodilja prema stolu, i našla sam naslonjena na njega. Ona podiže haljina i nekako je privržen pa sam bio otkriven od odmah ispod grudi. "Evo ga dolazi", rekla je ona.
Bol je bila mučna. Nisam mogao zamisliti kako bih stečen u ovom ili zašto sam bila naslonjena tamo ga uzimati. Ali ona je bila reći mene što učiniti za barem pola sata, a ja očito nije bila spremna učiniti ništa, ali u skladu. "Dobro", rekla je: "par više, a zatim držite svoje mjesto."
On zaustavljen. Bio sam tako zahvalan: ja još uvijek nije bio siguran kako bih to uspjela bez vrištanje ili trčanje. Ona je dotakla moje noge dobre sise s trske za neko vrijeme i sam osjećao strah, kao da je ona bila prijeteći da će napraviti neki više. Tada vrata otvorena.
Bilo je Theresa s Tonyjem. On je bio u haljini, spavanje eyeshade pokrivaju oči. Tada su mu ruke bile vezane iza njega. I unatoč haljina, bilo je očito da je posve teško. "Ostanite gdje ste", rekao je Bet tiho mi.
Tony je donesena iza mene. Oni nisu bili sramežljivi u sve o nama dira i da je njegov penis usmjerena na mene u sekundi. "Push u", rekao je Theresa, a on je u meni. Beth je došao oko stolu ispred mene i mene ponudio tri prsta opet. "Sisati", kazala je.
Čuo sam trske i osjetio Tony roktati i gurati u mene. Bio sam toliko mokar od prije nije bilo problema god. A bez obzira što mi dođe toliko i što je bio samo caned, u samo nekoliko sekundi sam znao da ću se orgazam ponovno. Svaki put je bio caned, osjećao sam se trzati i svoje tijelo u moje, vozeći ga u mene. "Suck teško", rekao je Beth, i mislim da nisam: bilo je teško misliti ravno. Ona je bila suprotnost stol od mene i ona je nagnuo prema dolje tako da joj je lice bilo ispred moje. Shvatio sam joj odjeću bili raspojasan i čak imao osjećaj da je i sama dira kako je ona pogledala me u oči. Onda Tony povukla.
Bio sam tako spremna sam htjela ubiti nekoga. Ali, sljedeći predmet JA je znao, osjetio sam njegov kurac vođena na moj stražnji otvor. "Opustite se sada, draga", rekao je Beth, koja je navodno točno znao što se događa. "Neka se u: ne želimo da ga opet trske dok ste spremni da ga uzeti."
Bilo je više nego joj prsti me punjenje, ali sam uspio. "Želite li vibrator opet?" pitao Beth. On je skliznula u i osjećao sam ja ispunjena natrag tamo. Mislila sam opet o tome kako Bet je rekao da su išli na štap njega. Tada sam osjetila više kretanja i pritiska i Tony je pritisnut jače od mene. On groaned.
"Dobro ide," Čuo sam Terezije reći, očito se Tony. Njezin glas je bio bliži. "Like it?" she asked.
"Sada, ni od vas je djevica tamo", rekao je Beth, nasmijan. "Keep sisa." Tony's disanje je glasnije i osjetio sam njegov tijelo trzati protiv mina, kao da je to još jedan bumping odostraga. Njegovo disanje rasli brže i znao sam da je o to doći. "Sisati", kazala je, joj usta smrzavanja na "K" oblik i vidio sam joj oči glazuru kao da joj vlastiti prsti su joj zbunjujući. Osjećao sam ruke na mojim bokovima da doći dok su me dotaknuo. Nikada nisam mislio JA bi bilo na taj način utjecati na analni seks, ali sam bio uzimajući više i više i osjećala sam se puštanje. Bet povukla prste iz mojih usta, i oslanjajući se bliže, joj glavu savijena put natrag, uspio dobiti usta mina. Njen jezik uđe moja usta, onda ona u dupe povukla dovoljno dugo da bi pokušati nešto reći. Siguran sam da je rekla: "sisanje".
Mi oboje borili za disanje kao i mi poljubi. Prste na meni mi imali pravo na rubu. Tony je očito bila spremna za ići bilo koje drugo mjesto. Beth, bore kako bi joj usne na moje, iznenada ljuljati sama na stolu, klopotanje sve stvari po podu jer je guraju ga van. Njezina kut je bio bolji i ona uze glavu i izdvajali u nas nategnuti poljubac i to je bio još teže daha. Uspio sam primjetiti joj je suknju i gore joj prsti bili su na sebi.
I to se dogodilo. Tony u mene odostraga. Bet objavljena moja usta kao što sam gasped za disanje, te način njenog tijela rastegnut i ona grimaced, bilo je očito ona prijeđe u istom trenutku. Ona je bila na leđima, zakrivljeni, obje ruke između nogu.
Bio sam preko Bet krilu. Nakon što smo sve bih sići, Beth i Theresa nas izdvajali apart, izdvajali od naše haljine, i sjeo na dvije stolice ispred stola, povukao nas svaki dolje preko svojih krugova. Bet caressed moje ruke straga koje još ubola od Caning. "Vi ste to učiniti ono što vam govori sestra, znate da je, zar ne?" rekla je.
Bila sam iscrpljen i možda mumbled nešto. "Odgovorite mi," rekla je i dala mi je zaudarati.
"Da!" Rekao sam jasnije. Theresa je u razgovoru s Tonyjem u isto vrijeme, govoreći općenito ista stvar.
"Sada ću vam pljesak", rekla je, "jer vam je potrebno. Zar ne?"
"Da," ja sam čuo ono što je kazano. Siguran sam da to je zato jer nisam bila spremna da joj proturječi u tom trenutku.
Ona mi je ukus, onda se smijali. "U redu, te je pitao za to", rekla je ona.
To samo nastavi i dalje.

Нема коментара:

Постави коментар