среда, 10. март 2010.

Seksi slike

On je počeo. Stvaranje drugog podsticanje svijesti, ona je osjećala arousing senzacije u tijelu, a taj dan će se pokazati ne razlikuje što je i sama rekla kako je ona radila kroz račune. Dan je jedva seksi slike poluvrijeme Više, ali činilo se kao da je već otišao na zauvijek. Svaki put kad je jednom prošao gore, to se činilo da joj kroz jeka dok rezonirajuće od svojih core-Her sočan vlaženje maca. Puno puta kroz jutro, ona je već morala prestati raditi znajući jedino stvarno rješenje svega je to da biste od pozadi dobili daleko i samo to. Njen um je frazzled. Jer, dok je pod kontrolom svoga tijela potrebe. Ali to je nastavio govoreći joj: "Idi kući Julijane! Take care of me ... Pobrini se za moje potrebe? "
Ona ne može i ona ga znao, ali to je ono što je ona mislila da je to učiniti u tom trenutku. Što i kako bi mogla zaustaviti ovo? Nema više fokusiran, ona je sjedila na recepciji joj radiš ništa drugo nego težak to odgonetati izgovor da biste dobili preko sa; popraviti senzacije piling daleko na nju riješiti. Sada bolan užasno, ona je osjećala bolove odjekuje unutar nje. Osjećala bombardovanje i burnim vibracije stvarajući kaos i ona je znala samo jedan način da se ugušiti događaja bila je pobjeći, otići kući, i dobiti Internet ispunjavanja. To bi omogućilo mladim sočan, meso ispunjen ljepotom još jednu veliku priliku da joj stavi u točno raspoloženje voljela biti u situacijama kada se u ovako.
"Ohhhhhh bog", rekla je pod njen dah ... Ohhh gospodara ", dodala je.
Zidovi imali uši. Ona bi zaboravili to. Gvido pogledala gore, pitate. Suradnika koji je čula je pitao da li je sve bilo u redu. Ona nije ništa odgovorio. Ona blushed osjećaj savjesti sad pa on je pitao opet.
"Ha, oh yeah", rekla je ona, njen glas razbijanja.
On je pitao. On je vragolasto se nasmijao. To je bio način na njegove prljave misli radila. Oni su bili "prijatelji", iako. To je bilo sve što su bili. Poželio prljave misli, što je omogućilo svoje srce da slobodno trčanje s idejama o njoj. Uvijek je to učinio i ona je uvijek nasmija, samo da je mogao imati njegov razigran zabave s njom, a možda obratno. Little did he zna da je ona bila, iz bilo kojeg razloga, uspaljen opet zbog nešto drugo događa.
U tom trenutku nije, ona je dobivanje bilo obavljenom poslu, a ona je to, ali ona nije bila. Jedina stvar na njen um je kako se osjećala. Biti sama u kući i ispred nje brijega sama raditi sve ono što je bitno, ona je toliko uspaljen iznenada. Da to je ispravan-Home i sama i ispruženom gotovo u potpunosti gol. Voljela je to događaj na taj način. Voljela je da je vrijeme da sama cijelo vrijeme pogotovo kada se to događalo svaki mjesec. Time je, što ona nije najbolja, njoj sudjeluje, njen um, a njezin dugi cjevasti igračke. Smiješila se. Da, pleasuring njezino tijelo boobs, njezinu dušu i njezin bezobzirnim potrebe u ovom trenutku bilo najvažnije iznenada.
Dvadeset i četiri jednom nije imala dečka do zadovoljiti njezine potrebe u posljednje vrijeme.Počela je oslanjajući se na njezinu stvaralačkom geniju joj staviti u neki drugi svijet, svijet seksualne fantazije i užitka, i svijet daleko od posla i drugih. To je bio svijet bez stresa, ljudi i odgovornost bilo koje vrste. Juliana je uvijek slatka i lijepa djevojka, ali ona je bila prvi put na krivulje previše. Ona je bio prvi koji je razvio budala s rascjep.
Sada starije i curvier, njen ljepuškast veliki okvir poželjno je više, više gipki, i dovoljno širok za sve muške oči. Mnogo je volio svoju seksi okvira, ali nikad to priznao. Uz tople smeđe oči, ona nikada nije dozvoljeno joj veličinu dobiti na putu ljubavi i zelje i želeći drugom osobom, niti ono što drugi mislili o njoj. Ona nikada nije uzeo predrasuda prema drugima, a posebno ona nikada neće reći da nije dobar dan velike seks. Osim ako, naravno, ona je počela ovulating kao što je ona bila nešto što je trebalo učiniti odmah. Sama Ridding o duboko ukorijenjenim osjećajima neodoljiv sad joj je sve važno i da se u ovom trenutku bila hornier nego ikad.
"Ha ... što?", Rekla je iznenada okreće u svom stolcu. On je pitao što se događa, ako ništa nije u redu. Ona blinked oči oštro. Ona je potresao glavom i refocused joj pažnju. Ona ga je pogledao. Bog, on je bio klinac, mislila je. On je gledao dolje na nju, njezin cijepanje otvara jer uzašao iznutra joj vrha kašičica vrat. Njegove oči, prvi njezin piercing, pogledala dolje u njoj "dolinu želje", inače poznat kao njezin prekobrojan rascjep nije uništio joj šanse da se izvuče od tamo. Gledala quizzically na njega. On je konačno bio sumnjičav u ono što ona radi. Ona je znala da je kriv za ne radi, ali on nije imao pravo ni dokaza. Morala je lagati. "Oh, I'm sorry Jeff Uhhh ... ja ... ja pravedan je dobio ovaj ... ovaj poziv ... umm ... od moje majke." Laž je počeo.
On je znao bolje. On je znao da je nešto gore. Bio bih čuo neke glasine, ali ih je raspršio. To nije bio njegov mjesto da je vikati na njih, plus oni koji su uključeni "osobno" pitanjima. Visok, velik obličje, i nošenje veće uokvirenom stas njen šef je bio bivši srednjoj školi obrambeni natrag ljubavnice oko 11 godina. On je datiran, dovoljno često, ali u ovom trenutku poput nje, bio je single. Dobro na čitanje ljudi, pogotovo žena, ima tri sestre koje su samo razumijevanje joj malo lakše. On se nasmijao i winked, ali tiho i iznenada, rekao je uz klimanje glavom prema svom uredu, "U moj ured ... sad!"
Ipak hukovima i bol duboko ispod tijela, ona je ustao i krenuo u svoj ured, promatrajući njegove čvrste magarca sve na putu prema svom uredu. Gotovo svatko oslanjao se i gledao ih hoda.Iznutra, on je završila njegova vrata. Ona je sjela. Izgledala je oko njegova ureda. Dva računala, kauč, dvije stolice, slike sobi je bilo toplo i ugodno. On sjede i njezina lica. On nije rekao ni riječi. Njegove oči nanijet. Ups, pogleda na njih. On je gledao u nju obilati tits ... i ohhh, joj rijeci od mesa koji struji iz unutar i između nje tits. To je da se osjeća dobro je on gledao. On je osjećao neugodno je napravio gaf gledanja na njih. Tišina ispunjena uredu.
Konačno, "Što je problem?", Rekao je on. Ona fidgeted. On je gledao na nju.
"Kao što sam vam rekao: Jeff, moja mama se zove. Ona ima nekih problema a ja sam bio težak da joj pomogne s njima. "
Tišina kao što je pročitao njezino lice. Wow, she's dobar je on sam rekao. On je pročitao oči."Što ti je potrebno, Juliana da bi vas ... ovdje vas ovdje radite?" He asked. Ona nije imala pojma kako ga odgovoriti. Oni su bili ni blizu bilo koga drugoga. Također je vidio ono što je izgledao kao digitalni fotoaparat na tronožac. Zašto bi on to treba? Možda su ga napustili ovdje, mislila je. Unutra je bila nasmijana. Ona mu je rekla joj je potrebno da bi par osobne pozive. Bilo bi trajati oko trideset minuta ili na taj način. Ona čak može raditi više ako treba. On je gledao na hot line nju. On je klimnuo glavom. Odjednom, njoj u korist, njegov telefon je zazvonio. "Da," odgovori on to tko zove. "Da gospodine", odgovori on. "Ja znam, da gospodine ... Da, ja ću biti tamo u par minuta." Pogledao je gore. Moram ići na front office. Koristi moj telefon ... ali ne diraj tim računalima ... si me čuti! "
Moćan i bol se vratila kao brzo kao što je on napustio. On je zatvorena vrata. Ona je zaključana.Ali onda joj je otišao leđa to stol i uhvatio joj velike torbici. Ona je zatvorena i zaključana vrata njegova i sjeo na veliki udoban kauč. Ona je osjećala bolove i bolima duboko unutar jezgre, vrtlog svoje emocionalne buntovnost. Uskoro dovoljno obje ruke dotaknu i osjetio njezin dvije velike soft boobs. Ona je u udah zraka u glavi pao unatrag. "Mmmmmm ahhhhhhh", rekla je tiho. Ona je gumiran joj velike grudi opet. Spustio svoje ruke na njegove guste valovite trbuščić.Opet "ahhhhhhh mmmmm, touch me", rekla je: "dirajte me sve više." Ona ispruži i širiti njezine noge apart. Upravljive svoje ruke prema njoj pička, ali veered prvo prema utroba joj bedro. Znala je što je htjela kad je caressed iznutricama njezina bedra.
Prvo, ona undid joj hlače i onda ih unzipped srušena razotkrivajući njezin seksi oteklina bedrima. Njene oči zatvorene, ona ih caressed više. Uzevši u dublje diše ona zamišljala anonimna osoba koja spol, što ljubav prema njoj i njenom tijelu. "Ohhh yes, oh yes", rekla je tiho kao miš, a zamišljanje neke anonimne osobe događaj joj bedro. Disanje, dublji i teži, a grudi joj tits nadut sa zrakom. Ona je bila izgubljena u njoj fantazije dok je radila na izgradnji do masturbira.
"Mi smo ovdje radi", rekao je njegov šef i dečko ustane. Jeff zatražio da iskoristi svoj ured kako bi par poziva. "Ne mogu koristiti svoje?", Rekao je njegov šef.
On je objasnio. Šef je u redu i Jeff čekao minutu. Obala je u nizu bila jasna. Jeff je otišao u sustav, pronašao ono što je tražio, i ugođene u monitor određeni kanal. "O, sranje! Povikne on. On je gledao. Djelomično gol, on je vidio. Juliana's hlače su off. On je gledao nju kao nasloni leđa prema natrag u kauč i gumiran joj bedra, a njezina pička. Njeno rublje ipak bili na. On je u zumirana bliže. Gledanje je utrljati joj bedra i maca, drugu ruku prema njoj uspne tits. Još uvijek na vrhu je bila previše. "Bože, što tijelo", rekao je glasno. "Fuck", najavio je zenska stopala , osjećajući njegov penis peckati i obrazac erekcije. On je gumiran njegove prepone. Ona osjećala bolje. Osjećao se bolje

Нема коментара:

Постави коментар