понедељак, 15. март 2010.

Gubljenje nevinosti

Čovjek i žena sjede na svojim stolom u verandom u hotelu čeka svoju hranu. Oba željno uzbuđen za vidjeti što će biti izmišljena od gubljenje nevinosti njihove početne narudžbe iz izbornika. Kao što je twirled joj boje meda pite porter u njoj fishbowl veličine stakla, dosadno joj je pratilac i nedostatak razgovora, oči skeniraju u restoranu gleda iz jednog do par narednih traže pravi utakmicu napravio na nebu.
The 5-star toskanski-based restoran sama nestled tiho u centru hotela. Stotine soba previdjeti široko stil i završiti u vrlo rječit restoran. Rezervacije su odvedene mjeseci unaprijed. On je napravio ih je nekoliko mjeseci dominacija nazad kao iznenađenje za svoje 10. obljetnice. Niti je znao da će neuspjeh noći čak i prije nego što su kročiti u ovaj čudan hotspot. Argument je uslijedio u automobilu o tome kako je prokleto dugo je uzeo joj da se pripreme. On je bio takav tightass o tome da se destinacije rano. Ona zanemariti njegov prigovor i rekao mu da popustiti gore. On je već hit crvenu zonu za visoki krvni tlak. Nakon ulaska u hotel, on je još uvijek nemilice nije popustiti. To je za večeru neugodan razgovor.

Premještanje glavi, peering na druge parove kao da je ona za nadzor kamera polako brišući njezinu glavu naprijed-nazad sa strane na dildo stranu, vidjela nitko nije vrijedan dajući joj punu pažnju. Gubitak koncentracije joj swirling pokreta njezina stakla, ona je dobila nespretni. Neki od slatke pite vratar pucao iz stakla i nižu joj velike grudi ispod njezine akvamarin boje biser ogrlica. Ona se brzo okrenuo joj pažnju prema njemu da vidi njegovu reakciju. On je još uvijek jako pijan i unamused. On je pokazao malo tolerancije za nju i samo sjedio tamo i neka slatko sočan kapi polako gurnite prema dolje među njezine grudi. Ona je odlučila da vidi je li njegov stav smeće od vožnje automobilom preko i zaigrano slijedite silazno spušta u kanjon želje. On nije takva stvar. Zgrabio je platno salveta iz svoje krilo te ga bacio preko stola prema njoj, motioning za nju sebe pročešljati. Modar, ona naginje glavu i leđa guzzled cijelog svog slatkog degustaciju vina u jednoj brzo motioned naletu. Najavljuje, "idem na effing bar da se nešto malo snažnije". On je odustati je daleko bez savjet od kajanja. S leđa da bar sjedi za stolom, a leđima prema njemu kao joj prišao konobar, ona Pomislio je vrijeme da se probiti teška alkohola utopiti svoju tugu brzo i učinkovito. Summoning do barmena da bi voljela doubleshot od Crown Royal i Martini-izazvao je sa 2 masline-ona lopped joj torbicu na šalter i stajala tamo čeka ga se pridržavati. Odjednom, ona je osjećala 2 vrlo mišićave ruke sebi mjesto na nju bokovima i polako strana okolo do pred njezin trbuh i lagano izraditi njihov put prema njoj C-cup grudi. Ona se nasmijao i pomislio da je to bilo u vrijeme kad je došao i ispričao za liječenje njoj kao govno na ovaj vrlo poseban noć. Topli dah nuzzled do njezina uha i malo po režanj i nježno šapnuo joj na senzualan način, "Ne mogu vjerovati koliko ste seksi izgledate i kako ste divan miris upravo sada. Kako to da vaš suprug nije čak nimalo privukla vas right now? "

Ona ispreda oko na nju desnom peta i njega lica za drugi put danas. Njegov seksi osmjeh joj odmah istopi sve iznova. Ona je neusiljeno nabasao na njega ranije u dućan, dok neke kupovne mlijeko, usne, a lijepo bocu Aussie Merlot. On je ništa drugo nego gomila guma i mega veličina obitelji kutiju kondoma. Ona snorted na ideju da je naoružavanje sam s toliko. Ona Pomislio je da bi bio spava sa cijelom WNBA ženska košarkaška reprezentacija večeras. Njegov osmijeh laki gore kad je vidio njezine oči pitanje kutiju kondoma. Taj osmijeh je trenutno koljena rastopiti. Taj susret u trgovini je bilo prvi put ga je vidio u oko 15 godina. Oni su otišli svojim odvojenim putovima iz srednje škole i odlučio da se vidi gdje je život im uze. Ironično, život dao im priliku sresti.

Sada, bulji u njegov oči boje lješnjaka s vlastitim propitivanje duboke plave oči, ona se nasmijala i onda se prolije, "Što eff ti radiš ovdje?" On mu je odgovorio, "Ja sam vas checking out. JA pravedan je to vas pratiti, jer nisam mogao dobiti dosta od svoje ljepote i ranije." Krekiranje još jedan osmijeh je priznao istinu. Ispada da je njegov sms chat prijatelj je bio u braku dobivanje u jednom od banketa sobe u ovom istom hotelu. On je bio bombardiran se od jednog žene plesati i da jednostavno nije njegova stvar. On je potreban neki prostor i zrak i na šetnju izvan gozbu sobi vidio u zadnjih 5 minuta svoje interakcije sa svojim mužem. Dually On je istaknuo kako je izgledao strašno neugodan. On je ušuljao brzi pogled na nju opet te je primijetio kako je izgledala potpuno veličanstven iskićen. To su joj rumenilo i on je volio da radi na njoj. Ona također nije umu ročište seksi pozdravi o sebi da ona nikada nije čuo više od muža.

Pogled preko joj je primijetio njezin tekući saten nebo plavo obojen Donna Karan sundress koja je bila samo jedna pokriva ramena. Druga je bila potpuno gola ramena i produciranje fetching tan. Haljina umočen do pola joj poprsje linija prikazuje off joj dobro proporcionalan i prirodnih C-cup grudi. Njezina kosa zabodena gore i davanje način da se sve tajne mjesta njezina dekoltea. On je komentirao akvamarin joj ogrlicu i rekao je dodao da dodir klasa joj nestašan ponašanje. "Kako to misliš?", Rekla je komentirao. "Znala sam zavodljivost te portrayed u srednjoj školi s cijelom linijom fancy donjeg rublja vas nosio na dnevnoj bazi. Jeste li zaboravili smo jednom od? Neposlušnost kao da ne izblijedjeti s osobom kroz godine, nego ga jača s dobi. I know what you're donning pod tamo ", šapnuo je diskretno. To je uzrokovalo je da ispucati osmijeh. Njezino srce je podigao tempo u oči pao je na jug joj dugo i tonirana opaljen noge. Poludio je osmijeh pokazuje svoje bijele zube i motioned ne govori ništa svojim ustima ", Bedro-Highs". Ona laughingly potresao glavom bez i rekao: "U svoje snove." Prošaptao je, "ja ću vam kladiti svoje gaćice upravo ovdje i sada da ste nosite akt bedro-highs, a ne crijeva." Ona je potresla glavu označava " No Deal ". "Što je materija", on je tiho prošaptao: "Jeste li se bojali gubitka za starog dečka i vlasništvo to jelo svoje donje rublje kako je tip još uvijek mislite o?" Stepping bliže, on je jedva prošaptao još tiše, "Budući da danas u dućan potvrdio moju ideju zašto mi nikada nije dobio sam oženjen. Ja se nikada nije dao nadu da će jednog dana ćemo se opet sastati i seksualna kemija će zapaliti ovaj osjećaj pečenja I've got raste ovdje. "Mahne napora da mu prepone. Ona je tako jako željela da ga milosti sa savjetima za prste. Njen jezik protruded iz usta i lagano lizali njoj dnu usne. Deliciously nestašan misli koje su se bacio oko u glavi stvorila iskra vlastite. Osjećala moistness između nogu raste. Znala je ona da se zaustavi ovo prije nego što ga je poslao preko ruba i dovesti do koljena zakopčati. Ona je zgazi unatrag prema baru kao i njegove ruke krasile njezine noge i počela se kreće sjeverno istražiti i ako, u stvari, njegova optužba joj čarapa je u stvari istina. Ona neusiljeno batted ruku daleko i zamahnuo svojim bokovima i zaobisao njezin stari poznanik što joj put natrag do stola praznih ruku. Osmijeh koji je eksplodirao iz usta joj je bio veći od života. Kao što je sjeo za stol nasuprot bar, ona nije usudio pogledati se u njemu opet. Njen puls je bio na razini od početka. "Gdje je tvoj eff je piti?" The prick-of-the-noć beckoned. "Ja ga udario u baru i odlučio da se vrati i ispričati vam to bude kasno večeras. Ja stvarno ne želim raspravljati na našu godišnjicu. Molim te oprosti mi! "

Njen suprug zaista okrenuo joj ispriku i počela ide off o njoj nedostatak pristojnosti i poštovanja prema drugima. Njegov bijes flared, očito nisu spremni na to da je akcija ići. Ne vjerovati njegova ljutnja ili riječi se izbačena na nju, ona je zlostavljanje i slušali što je imao jelo na nju. U središtu njegove misli, bio je prekinut od strane bivšeg dečka. "Oprostite", gleda samo na njoj, "Žao mi je prekinuti, ali mislim da smo išli u srednju školu zajedno." Njena koncentracije slomljena sada, ona nije mogla vjerovati u ono što joj je bivši događaj. Bilo je nekih većih lopte za napraviti ovaj, ali on je bio majstor u tome. "Da", ona je graciozno je rekao, "Mislim da smo učinili. Izgledaš užasno poznata. "Trepere njegov ubojica osmijeh koji rastopljeni joj svaki put, on se ponovo uvedeno na njoj. Ona nije mogla vjerovati da je ovaj događaj. Njegovo samopouzdanje je bila tako atraktivna i seksi. Vratimo se njezina nečistoća vreća od muža, on je ljubazno se predstavio. Muž glared na njega prije nego što primijetite svoga 3-button mornarice Ralph Lauren odijelo. Njegov metvice munja-patterned kravata savršeno usklađeni s njom. On je obukao slip-on Kenneth Cole ponoć crni kvadrat vrhom cipele. Muž prepoznali da je to tip bio uglađen i sofisticiran. Osjetio boja ljubomore koja Don Juan je ovdje nekada imao od njegove žene, to jest, dok je primijetio njegov vjenčani prsten. Muž je morao jasno zrak, "Tako ste u braku?" Uljez kimnula i nasmijala opet. Ona motioned za njega da joj se pridruže na nekoliko trenutaka da nadoknade. Muž nije objekt. Znala je osuditi dobro da prsten je bio mamac za ublažavanje muža um i njemu mjesto u području udobnosti, tako da bi se bolje osjećate da to nije bio putujuće kazalište donijeti na natjecanje. On je skliznula u stolac pokraj probadanja i počela objašnjavajući da je njegov prijatelj ovdje za vjenčanje. Ona je dijagonalno od njega i izobličena joj tijelo u lice mu glavu-on. On je također dodao da će on biti gost večeras u hotelu, jer on ne zna što bi vrijeme vjenčanje će biti iznad, niti pod uvjetom da će biti u pogonu. Joj uši i pozornost brzo perked na spomen da je važna činjenica. Smiješila se i on winked na nju.

Sljedećih nekoliko minuta su se zamagliti za njega jer je on počeo muž govori o tome kako su on i njegova bivša djevojka bili su nerazdvojni u srednjoj školi. Oni su učinili sve zajedno. On je čak i spomenuo prom. Kao što je on otišao u smiješne priče o njihovoj maturalne i kako su se obje zavrsilo uzimajući šutirali iz plesa za svoje ponašanje nepristojan postavljanja "I'm Asshole" oznaka na stražnjem dijelu glave i pomoćnik ravnatelja, on je osjetio nešto početak sebi zmiju među noge i lagano trljati oko osjećaj dimenzije onoga što je skrivanje ispod njegove hlače. To je njeno pravo najlon uvukla nogu. Očigledno, ona je slipped off joj krema Alfani četiri inča pumpa i neodoljivo mu je bio dosadan izvan njegove najluđu očekivanja. To mu lit gore i zbog njega odgovoriti na prigodu trenutno. Osjetila je njegov ogroman balon oticati gore i nastavio raditi svoju čarobnu s njom zenske veličine sedam nogu. Nasmiješio joj nikad nije izdao Veliku Britaniju. Budući da je platno iz stolnjak visi nisko nad svojim prepone, suprug nikada nije bio mudriji. Nekoliko puta, gospodin glas napukao, a govori muž jedan od njegovih priča, zbog užitka u tijeku je prima od svojih prijatelja ponovo uvedeno od preko puta. Ona će se pretvarati da se smiju u pravo vrijeme, ali tajno ona stvarno se smijali kako je i sam bio rukovanje. Znala je ona mogla držati ovaj gore cijelu noć. Pitanje je, koliko dugo bi mu se diže na izazov? Bila je tako nevjerojatno uključili sa svojim nonšalantnost dobar izgled i povjerenje koje je zrači od mjesta gdje je sjedio, koji je pronašao sebe privlačio da mu se sve više ponovno. Ona ne daju srati o njoj mlak kurac muž ili njegova maca stav da je doveo do večeri. Nesvjesno, počela je mljevenje između njegove noge jače i sa više intenziteta. On je izgledao kao da je bio idući u eksplodirati. Njegovo lice je počeo okretati na nespretan način i on je prestao sredine kaznu na jednom od svojih priča. , Muž croaked, "Hej, jesi li u redu. You look effing messed up. "Gospodin ignorirao njegov komentar i odrekli ga van kao da kaže da je u redu. On je neusiljeno klizila svojom lijevom rukom ispod stola i lagano shvacaju nogu. Bila je nasmijana široko, očito uživajući u tome. Pomislio je da će joj vratiti i početi masirajući joj najlon zahvatio nogu. On je volio osjetiti materijala. Bilo je toliko senzualna i svilenkasta na dodir. On je duboko htjeli znati joj tajnu o tome da li je ona i dalje bedro-visoka djevojka ili ne. Njegov pogodak je bila da je ona još bila.

On je rekao muž da će završiti ovaj zadnji smiješno priča je imao za reći o njoj Cheerleading dana. On je obećao da će biti brzo. Bacimo li pogled na njoj u smjeru brzo, mogao je reći da je uživanje u svrsavanje u usta svakom malo što je radio na njoj. Valovi užitka su se u potpunosti i primio s velikom uživanje. Pogled na licu joj je to sve. Njene oči zatvorene, usnice pursed zajedno, a njezine grudi uzdah sa svakim teškim dahom. On je znao da joj je. Odjednom, muž usklikne: "Što je eff ti je, zlato? Izgledaš kao svoju spremni za vrhunac ili nešto. "Njena stopala odmah povukli u njoj strani tablice natrag u njoj skup cipela i razbila joj oči otvorene u šoku. "Što? Što je to? ", Rekla je. "Ohh, oh no. Ja sam u redu. Samo sam uspomene starih vremena. "Muž nije ga kupiti. Njegove sumnje ruža. Zgodan momak pogledala u nju i pitao ako bi voljela vidjeti neke trenutne slike na svoju ženu i djecu je u svom novčaniku. Skeptically, ona je pristala. On je stajao do sjesti pored nje, ali ona je iznenada sjeti da bi još uvijek biti uspravne i mrtve dati svome mužu. Kako bi odvratile pažnju svoga muža iz bilo koje obavijesti o tome što zgodan momak možda upućuju u džepu poput olovke, ona je prethodno postignut out i nabasao je čašu vina, to više i kucaju na njezina muža. On je bio manje nego oduševljeni ohlađen tekućim kaskadno posloženih stolnjak i na njegove hlače. Instinktivno, on je gurnuo natrag u svoju stolicu izbjeći vino i ustao. Bilo je prekasno. On je bio doused s oko 10 unci slatke tekućine. Izgled je dao svoga supruga mogla imati ubio pravo tada i tamo. Excusing sebe, on je napravio put za sebe zahod počistiti. On je naredio joj da bi mu još jedno piće po vremenu vratio.

Zgodan čovjek sjedio mirno uz nju i prošaptao: "Vi ste muž je naivna i pompozan effing obljubiti." She nodded leđa mu: "Da, šta način provesti moju godišnjicu. Ja sam sigurno ne davanje njemu bilo zadovoljstvo bilo koje vrste večeras. "Stavljanje ruku lagano na mostu koljena i polako ga klizna sjeveru pod njenim svjetlom haljinu da istraži, on promrmlja," On svibanj ne biti uzimajući bilo koji, ali sam 'siguran d sličan za ponovo zapaliti neke od ove seksualne napetosti između nas oboje. Moj Bože, jesam li ti reći koliko te nevjerojatan pogled. "Looking duboko u njezine velike plave oči, prošaptao je," Ti si ljepši nego ikad. "Njegova ruka naglo se zaustavio na vrhu joj čarape na njoj bedro. On je odgovorio njegov istaknuti ranije postavljeno pitanje. On se nasmijao i rekao: "Ja sam bio u pravu, da se nisu promijenili bitni. Ti si sretan nisi mi kladiti, jer upravo sada bih biti zahtjevan moja nagrada-svoje gaćice. "Nastavio je pogled u smjeru zahodi provjere kako bi bili sigurni da se ne nabodete ide krasti bilo tih plemenitih minute sa svojom rekindled sexpot. Snickering malo, ona bellowed, "Izgleda kao da ste naivni jedan, stud. Ne mogu se sjetiti ništa o meni iz prošlosti, osim moje ljubavi za bedro-highs, jer ... ", ona je nagnula u blizini i nibbled na njegov ušna školjka i proglasili," kada sam se oblačiti, ne vole nositi bilo gaćice. "Temperatura niža u svoje sjedište, on zatvorene oči i usta pritisnuta zajedno i zakrivljena na gore zaobljene osmijeh. Uz to, njegov junački oticati rasla velika ponovno. Ona je tada stavljen joj ruku na njega da ga dalje istraživati, a neznatno istezanje otvoriti joj noge. On je odmah uzeo ove obavijesti i hodio njegovim prstima dalje joj bedra istražiti. Ono što je on pronašao je oku-otvaranje i energičan povećati od želje za njom. On je mogao osjetiti njezin pička cijedi i emitirajući signale poželjno istraživati po volji. Čovjeka prsti pokriveni u svojoj sokovima exuberated veliku toplinu i xxx vlagu svugdje. On je bio pun ljubavi svake minute od njega. On je odlučio okušati sreću i dati joj poseban spot mekan zvrčka sa svojim kažiprst. "Ohhhh ... da ga opet", ona purred mu u uho, reagira s pregršt njegove hlače u njoj shvatiti kao počela je stvarno kvačilo njegov junački slabine i pumpe i da se na ovaj način. Instinktivno, on je to učinio i opet je dobio slavni recenzije iz njezine ruke. On je primijenjena malo pritisak na zadebljanje i počela joj ga u trljanje kružnim pokretima. Sve hell broke loose. Going krut kao pansion sa svojim nogama, ona clutched stol s jedne strane i stisnutu njegov penis s njom s druge strane tvrdi kako je on mislio da je to osjećaj bio vice hvat. Cirkulaciju krvi i protok je bio potpuno odsječen. Dodaj na to da je ona yelped out, "OHHHHHHH ... ... HOLY SHIT!" Sve govori u restoranu odmah prestala. Ljudi fokusiran njihov oči na njih dvoje. Odmah ruku izdvajali daleko od nje slatko mjesto i otišao šepati. On je mislio da joj je bio ozlijeđen i izvođenje način da se pomogne. "Što ste za prekid?" She bellowed, "To osjetili effing nevjerojatna. On nije dotaknuo mi je kao da je u godinama. Učinite to ponovno, molim. Želim ga ponovno, sada. "

On je bio šokiran da je to sve što je za nju. Kao parove oko njih okreću leđa razgovore jedni drugima on vješto on je napravio svoj put natrag u svoje osjetljivo područje. Njegov mali prst pasu joj nasip i on je uzeo u obzir da je ona donning uredno ošišan jedan-inčni široki slijetanje skinuti. On je volio umjetnost prikazan u većini intimna područja. On snickered i koristeći njegovu domali prst primjenjuje malo pritisak na svoje mjesto. Ona tensed se opet i zatvorene oči uživajući zadovoljstvo mu je dovelo do nje. To je bio uzimajući joj dah i donoseći joj natrag u dane kad je ona imala redovne orgazme bez da misle o njima. On je odlučio saznati je li ona će uživati u ovom iskustvu ako on bi ga odvesti korak dalje. Dok je njegov prst prsten napravljen kružni pokreti, njegov kažiprst rastali njene usne i ušla je ikada tako polako. Njene oči raspuklo kao ona okrene glavu prema njemu i dao mu svoju odobravanju klimanje da je dogovoreno sa što ona radi. Nekoliko sekundi tog erotskog igra i bilo je gotovo.

Kao što je u zabavi počeo je kurac od muža bio je stvaranje njegov put leđa od zahod. Iako je bio vodeći svoga vremena, njegova pozornost bila usmjerena na hostese i njezina kratka crna haljina u kojoj je ona pokazuje sasvim malo više nego što je trebala cleavage of. Zgodni man's hand povukli iz udobnosti svoje pička i skliznula svoj put natrag u njegov džep mumljajući nešto besciljno. Ona otvori oči i odmah primijetio zašto joj zbijeno i toliko potrebnu orgazam ne bi se dogoditi sada. Vatrogasna spalio u očima kao ona glared nabodete na provjeru iz drugih žena. Brzo se okrenula da joj pastuha i pokušao mu reći da je željela završiti ono što je sada imao počeo se između njih opet, ali je prestala kada je osjetila njegovu ruku re-enter pod njezina haljina opet. On ju je pronašao podvezica remen i nježno klizila nešto glatke i cool između nje i njene kože. Sve odjednom on je uklonjen iz ruku podvozje njezine haljine, ustala, zakopčati kaput svoj sakriti svoje erekcije, i stavio je ruku u njegov džep. Samo onda je muž napravio njegov posljednji okret i napredne na stolu. Zgodan čovjek zahvalio je suprug za dopuštajući mu priliku reći hello njegovom bivšom djevojkom. Turning joj, on je winked i reče mu zbogom želeći joj sreću u budućnosti. On je prošetale izvan restorana i nestao prošlosti bar. Muž sjeo i pitao što se dogodilo dok je bio daleko. "Mi smo samo uhvaćeni na neke stvari", rekla je uz blagi smiješak. Joj ruku nonchalantly preselio u njoj podvezica i osjetio plastični kreditnu karticu kao što je oblik pršnjak sigurno tamo. Ona nije mogla vjerovati da ju je dao svoju sobu ključ. Bio je uvjeren potez s njegove strane. Pitanje je nazire u pozadini njezina uma da li bi voljela nastaviti ovaj put večeras. Znala je da je htjela, mogla bi ipak i ona sama donese moralno to učiniti?

Večera za nju je katastrofa u svakom pogledu. Hrane pokazala se zločest, razgovor nepostojeći, a atmosfera previše miran i neugodno. Slamu da je prekršila kamilji leđa došao kada je muž najavili da bolje da se ide na taj način nisu mogli napraviti ga kući na vrijeme za uhvatiti SportsCenter, i tada je imao planove na težak vanjska strana nov seksualne premjestiti na njegov trofej ženu da je čuo od jedan od njegovih prijatelja golf. Ona je dosta! S tim je ustao i glasno zalajao, tako da se cijeli restoran mogao čuti ", eff vam šupak. Nisam neki mail order bride koji je došao da vas godina, tako da bi me mogli okolo i tretiraju kao govno. Ja sam svoju ženu i to je trebao biti naš večeru da slavi godišnjicu našeg prekrasnog godina braka. Očito mi ne dovoljno obzirom da me više tretirati kao takve. Zabavite se jerking off to SportsCenter! Idem prespavati kod prijatelja u kuću, kurvin sin! "I s tim je ušao daleko od stola i izašao u restoranu u potrazi za zahod. Nekoliko busboys chortled, dok je ostatak u restoranu cliental i čekati osoblje pljeskao mahnito joj potok, uključujući scandally odjevena domaćica. Kurvin sin suprug primio verbalne booing i prljav izgleda od ljudi usko sa sjedištem u blizini njega. Nakon što je sama čišćenje od nekoliko suza koje se dogodilo do jeseni, a uzimajući joj krvni tlak pod kontrolom leđa, ona je izvadio soba key-card od nje podvezica i odlučio da nije bilo ništa joj plomba sada. Ona je željela i koji je potreban netko to gozba joj način na koji ona treba tretirati. Ona je potreba i osuditi bilo dobro ide kako bi bili sigurni da će biti ispunjeni večeras.

Kao što je došao u dizalo zaustaviti na petnaestom katu, ona je duboko disanje, stao i okrenuo od desno prema sobi petnaest oh sedam. Bilo je pedesetak metara niz hodnik na desnoj strani. Prestala je na vrata i nervozno mislio da li ona bi trebao biti događaj ovaj. To je sve ili ništa. Ona zaglavi karticu u ključnim traka i čekao zeleno svjetlo na bljesak prije nastavka u sobu. Prva stvar je bila bez bujne miris ruža strše iz negdje u sobi. Drugo, ona je primijetio da soba je prilično svježe. To joj goosebumps i poslao joj bradavice na uspravno stanje. Posljednja stvar je bila promatrana izgled sobe. Ova soba je očito svita, jer je stajao u dnevnom prostoru razledavati od mini-bar, 52 palac krvna plazma televizije zalijepljena na zid, naslonjača i extra dugo kauč na razvlačenje. Negdje dolje u dvorani mora biti u spavaćoj sobi. Zatvaranje vrata iza nje, ona opet osjećala živčani o ideji događaj ovaj. Kao što je otišla tako kratki niz hodnik, joj nervozu prenosi na tihi val anxiousness. Vrata za spavaću sobu je djelomično napukao, pokazuje slab količinu svjetla u prostoriji. Kao što je ona gurnula unutra, ona je bez mekani bijele plahte na king-size krevet, na lijevoj strani prostorije, bili su uredno odbio za noć. Prošlosti bio je krevet mali kava stol i dvije stolice. Direktno nasuprot krevetu bio je još jedan plazma televizije, iako je ovaj bio znatno manji. Pored televizije bio je zatvorena vrata koja je shvaćen je kupatilo. Prije nego što je ona znala što se događa, ona je osjećala netko iskočiti iza vrata spavaće sobe i nježno ju zgrabiti odostraga. To mu je i tijelo mu je bio na vrhu joj u trenu. Bio je gol, osim za svoje Ralph Lauren odijelo se na hlače. Ona je odmah pokupila Davidoff Cool Water parfem miris koji je bio poprskan na svoje lice i prsa. Senzualan miris stavljen je motor u Overdrive. Od iza sebe, svoje ruke oko nje doći ispred i počela milovanje joj bradavice već uspravno. Njegova usta su joj miluje vrat s teškim poljupcima. On je prošaptao: "Ja sam tako sretna da ste odlučili doći večeras u ovu sobu. Mi smo oboje će pamtiti zauvijek. "Svi joj strahove i tjeskobu rastopljen daleko. Ona se divili u trenutku. Njegova lijeva ruka skliznula daleko od nje i same dojke inched dolje joj trbuh i prepone prema njoj. Instinktivno, ona je dosegla oko iza sebe i osjetila za butine da je ona toliko očajnički tražio prije. Uživanje u njegove poljupce na njezin vrat, a sada mu sisa njezina ušna školjka, ona fumbled s patentnim zatvaračem od njegove hlače i kaskadnog jug. Njena ruka snaking u rupu i pronašao ono što je ona htjela više od svega upravo sada. Ona ga je izvukao van i počeo da polako ga drkati. Njeno disanje je bila teška i koncentriran. Ona je primijetiti da je još nije bilo nosio donje rublje. Osmijeh na njene usne formirana. On se nije promijenio ni od srednje škole.

Njegova desna ruka pomaknula se na usta, a on umetnut svoj kažiprst u njega za nju dojiti. Ona nije imala problema s njim, niti je objekt na lijevoj ruci unfastening joj haljina na ramenu i to unzipping prije nego ostavljajući gurnite ga na pod. Osim svoje 4-inch potpetice, akt čarape, smaragdno zelena podvezica pojas, a njezin akvamarin bisera ogrlicu, ona je gol. Njegov desni prst koji je proveo neko vrijeme u ustima sada trailed dolje između nogu da obavlja svoju magiju. Njegova druge strane je bio stroking joj čarape lijeve noge. On nije mogao biti više uključen u ovom trenutku. Kao što je širi njezine noge i malo mu je omogućilo pristup je prilično dobar, on je pun prednost zadubiti u njoj LOŠEG koje je imala. Uzbuđeno, ona mu stroked teže. Puni set moans izašao njene usne i napravio ga je znati da joj se sviđa njegova istraživanja procesa. Njegova lijeva ruka povukla iz svoje čarape i pridružio mu desna ruka u razdjeljak usnice širok. On je polako napravio kružne pokrete na nju opet suština ljubavi. Hladnoća na njezinu kožu iz sobe sad je prijenos na valovima zagrijane strasti. Ona je radila uzimajući u svakom smislu i uživati strahovito. Bio je dobar s rukama, ali je bolje sa svojim prstima. On je znao što je radio i njegovo iskustvo je svih svijet razlika. Kao što je počela da se taj osjećaj nervozan između nogu koja joj je rekla da je vrhunac nije daleko iza sebe, on je prestao hladno. On je pognut nad doggiestyle dok je još stajao na taj način ona je u potrazi gore među svoje noge kako je bio ogroman. Sa brzo unbuttoning njegove hlače, oni skliznula na pod bez napora. Ona je mogla vidjeti da je obrijao sve oko čist, osim za male krpa na dnu svoje osovine. U ruci je mogla vidjeti jedna od mnogih kondoma koji je kupio ranije tog dana od kutu trgovine. Ona je bila uzbuđena da vidim kako će početi ovaj čin seksa.
On je lagano nazubljen vrh se prema moistness da je kiša od dolje između nogu. On je zadirkivali svoju prvu klizanjem cijeloj dužini od sebe prošlo med rupa prema njoj kvrga-lagano i ispašu. Osjećaj ovaj prijedlog predviđa napravio joj drhtati i zgroziti se sa zadovoljstvom. Nekoliko puta ponovio ovu akciju samo za nju i zafrkavati se lubrikant s njom vlagu. Ona je dosta i moaned, "Bog, molimo da ga staviti u mene! Želim to tako loše. "Njena naredbu dao mu je u redu da biste nastavili. Vrh kondom polako došao u kontakt s njom kaplje usnama. Kao što je pažljivo sam gurnula prošlosti prag nevinosti, i na preljub, ona je osjećala njegov zurenje obujam dijela joj zbijeno ulazima i dostaviti je zadovoljstvo što je za razliku od bilo što je doživjela u proteklih 10 godina. Joyful moans trenutačno je došao kao ona uživala sa zadovoljstvom. Njegova dužina je zadržao guraju u njoj LOŠEG dublje i dublje. Ona nije mogla vjerovati kako dobro-in-sumnje je bio. Ona je bila ljubav svaki centimetar njega. Ona osjećala tako dobro da bi popunio kao što je ovaj opet. Kao što je potpuno joj uđe, on je prestao za drugi dati joj priliku da prihvate sve ono što je bio tamo. "O moj Bože. Ohhhh ... sad sam te oskudica za seks da se i mi pokazati kako to radi ", ona grunted. Kao plamen koji zapali cigaretu na hladna noći, on je iznenada došao živ i pronašao kaje ritam koji je pokazivao njezine valove zadovoljstva. Njegov patterned pokreti su joj oplakivanje glasno kao što je bila pognut. On je radio svoje muževnosti kao ručni vidio određen iskopati drvo ud. In i out on rocked, na lopte od noge. Ona je bila potpuno uživanje u ono što je on njoj daje. "Harder ... Daj, daj mi ga jače ... oh yes, dublje ... Oh my God, yes!" Ona bi ispod. Odgovarajući na njoj svaki kapric ju je u skladu s tim zadovoljan. Njegove ruke pawing na magarca za moć i držanje, kao što je ona i dalje tjerati na njemu. Kao što je počela da se u neposrednoj blizini, ona je dosegla ispod njega i shvacaju njegove loptice u njezinoj lijevoj ruci te ih fondled. Zauzvrat on lizali mu palac uzimajući ga mokrim i polako joj ga umetnuti u anus. "... Ooooooo da, sigurno željeli igrati prljave tamo ždrijebe," ona cooed. Njezino disanje oživi i njezin oplakivanje promijenjen u vrištanje kao ona dosegla početku njezina dugog orgazma. Osjećaj prstima masirati svoje loptice osjetio velik da ga, ali to je ništa u usporedbi joj vrišti od užitka. On nije mogao vjerovati kako je ona glasno stečen. "O moj Bože ... yes, yes, yes ... oh ... oh da se osjeća nevjerojatno. Yessssssssss ... oh yes. Harder! Daj mi to ... oh yessssss! Ohhhhhhhh yesssssssss! Nemojte prestati. O, moj Bože, ti si divan! Yesssss! "Je sve rekla. Bilo je sigurno dovoljno za njega. Sluh žena postaju koja vokalno i izraziti svoje osjećaje naglas je upravo ono što ga je poslao preko ruba. On je poderao od gume i moaned glasno sebi: "Bože moj Ohhhh ohhh ... ovdje je u pitanju ... ohhhhhhhhhhh." On ispraznio svoju mliječno sadržaj cijelog leđima magarca i obraze. On je bio potpuno osim sebe sa slavnim zadovoljstvo. Prisjetio natrag na dane njihove sexscapades i nije njezin opoziv ikada biti ovaj vokal. Kao što je pratio njegovo sjeme kapati niz leđa joj najlonke, bio je ispunjen sa zadovoljstvom da nije osjetio u dugo vremena. Ona ustane i njega lica, njega ljubeći duboko u njoj jezikom. "Bog, ja nisam bio pognut kao da i na takav dugo vremena", rekla je lukavo mu. "Ni sam", on našalio, šamaranje magarca uzrokujući sjemena do prskanja u različitim smjerovima. Obojica su svoj put preko na krevet i srušila se u njega. Ona je započela svoje cipele prije nego pod plahte.
Oni obuhvaćen, utkan u par nacina, ljubljenje i uživanje jedni drugima tvrtke. Obojica su shvatili kako je teško su propustili jedni druge. Dok je upravo počinila preljub, ona je drago da je netko s znala je i stalo iz njezine prošlosti. Ona je potreban da bi se sexed malo, a on to definitivno nije dobro.

Нема коментара:

Постави коментар