уторак, 16. март 2010.

Seks sa parom

Okrenuo ključ u bravi i oni ušli potamne dnevni boravak. On je bacio svoj kožni sako na stolici kao ona ode gore stepenicama prema seks sa parom musko zenskim svojoj spavaćoj sobi. To je savršen, ona misli, nije varka, samo fantastičan kraj - ako izgleda znači ništa - za dug radni tjedan dosadan. On je hodio prošlosti ju u sobu i sjede na podnožju kreveta. "Otkopčati svoje traperice," rekao je tiho. Ona posluša, ostavljajući ih seks sa dve zene slajd dolje nekoliko centimetara iznad njezina struka, otkrivajući vrhova joj crne saten gaćice.


Ona je zavodljivo mu se nasmiješila i spremala se za napraviti striptiz kada je izgubila ravnotežu, tipping prema njemu. On je zaustavio svoje i pada joj smanjili na položaju kleči pored njega. Njezina traperice su danas niz oko koljena. "Jeste li spremni za šopanje," he asked. Ona je zamrznula za trenutak, onda blushed. Ranije u večernjim je spomenuo da je jedan od njenih prijatelja mu je ona bila "zločesta djevojka", u kojoj je ona je odgovorila: "možda bi me pljuska".

Prije nego što je ona mogla odgovoriti ruci imao iščašenje u leđa joj donje rublje. Hooking mu palac u elastičnom sastav im je srušena, miluje oba obraza kao što je on to učinio. Drhtaj vodio kroz nju i osjetio njezin grlo suho. Ono što nisu bili brzo nakon par swats nestašan, ali i nekoliko žeže slaps joj derriere. "Hej", vikao je, nalazeći joj glas, "What the fuck ste ..." Njena ljutnja je brzo postao iznenađenje, a ona je dosegla natrag pokušati blokirati njegov slaps ali on je jednostavno zabodena joj zapešća joj iza leđa svojom rukom besplatno. Spanking zaustavio na trenutak.

Osjećala bodljikav znoj proljeće gore na leđima joj vrat, ispod ruke, i čudno, mokro između bedara njoj. Natrag ruke pratiti sporo krivulje od vrha do dna je rascijepljen ispod. Ona tensed, jer ona nije htjela svoje prste ima, kada ona nije bila mokra. On mora imati realiziran ovaj, jer je jedva pasu joj sex sa jednim prstom. "Možda niste loš djevojka uopće", rekao je bez odobravanja. Onda je počeo da joj opet pljuska. Teže.

Slaps pao u spor, bolan ritam. Slap. Slap. Slap. Ubola suze oči. Ona je osjećala vrtoglavicu i slaps raskliman joj hvat na njoj ljutnje, razlomi. Ona sama predao spanking, a kako ona nije grupni seks osjećala kako se snaga svakog slapa dosegla joj klitoris, koji je bio prisutan prema boku. Njena guza bila je gori i uzbudljivom, ali joj je klitoris zujanje i na vatru.

On je prestao opet, i ovaj put dva prsta skliznula u njoj lako. Uzdah pobjegao usnice. On je naredio da joj stoje, što ona nije, nalik na gumu na noge. On joj je rekao da potpuno razodjenuti, koji je također učinio. Jedan od njegove jake ruke joj potporu, dok drugi čvrsto cupped dojke, valjanje i štipanje bradavice između dva prsta. Onda ju je spustio na krevet. Kao što joj još uvijek-žarenje stražnjica dotakne svjež list ona whimpered. Ona je pokušala dovesti naručju zajedno da je ležao na njoj prsima, ali rezultata nije mogla, jer je bio u procesu vezivanja joj zglob lijeve do noga kreveta s ručnikom iz košara za prljavo rublje.

"Molim te," počela je, ali je prestala kad je fiksna svoj pogled na nju, a on se spustio nad nju staviti svoje usne njezinima. Pila je u svom poljubac, i sve svoje straha rastopljen daleko. On je vezan brzo joj s druge strane, a obje gležnjeva u krevet.

Ona je htjela da ga osjetiti unutar njezina kad je zasađen vruće poljupce na njezin vrat i prsa. Njegove ruke gripped joj grudi samouvjereno, palce na rukama i prstima milovati bradavica uspravno, samo da bi se zamijeniti njegov jezik, praćenje izaziva bijes krugovima oko njih, svoja usta onda ih engulfing. Osjećaj u njoj su postali gori treba, ali ona nije mogla ga usmjeriti tamo s njom ruke vezane, a ne bi uspijete glas joj želju.

Kad mu usne napokon dosegao je hot sex, ona zakrivljeni leđima da ga samljeti u njegovo lice. Njegove ruke stegnute joj kukovi na jebanje u prirodi krevet, što je prisililo ju je da leži i dalje. Njegov jezik zariti joj iznova i iznova. On trzanje joj klitoris sa svojim jezikom dok je klizila dva prsta unutra i van nje. On je poljubi engorged joj klitoris i nježno je isisan. S tom je podlegao sudariti valovima njezina orgazma, zabodena u krevetu od senzacija, a zasigurno je njezin obveznice. Kada njezin orgazam subsided-predivno produžena po svojim jezikom i prstima, ona je pogledala gore vidjeti ga gol i stoji pokraj kreveta.

Njegov penis je bio veći nego što bi pogoditi i već gotovo uspravno. Mala kap of pre-cum glistened na samom vrhu. "Suck it", on je naredio. Bez čekanja za nju slušati kad joj uhvatio za kosu i podigao joj glavu u ravnini s njegov penis. Ona ga je uzela u usta joj jezik swirling oko njegove kolan, i uživanje cum savjet. Ona je bila nagrađena jaukati od njega, a on je trenutno daleko podlogom. "Tako ste zločeste djevojke", on groaned, kao što je nastavljen lizanje sisa a njegov otečenost.

Njegov penis je sad hard rock i teško ga je držati u ustima, kao što je bio zabada se gotovo okomito. On je izvukao svoj kurac iz usta i pokazao joj valjani-up kondom. "Stavite to na njemu." Ona posluša, prisiljavajući kondom Uzduž njegov penis sa svojim usnama. Kada je učinjeno je on zabavlja samoga sebe za nekoliko trenutaka jebeni joj usta, ali je prestao kad je počela gag. "Ne još", on promrmlja u sebi.

On je razriješen joj zapešća i gležnjeva, ali samo joj trenutak da ih trljati prije nego je naredio joj da joj leže na trbuhu, i stavio jezikom i prstima pod jastuk joj kukovi. On je dužan svoje ruke iza leđa. Osjetila je trenutak je strah jer je kleknula iza nje, prije klizna njegov penis unutar mokro joj sex. Ona reveled u osjećaj njegove crpnih penis dok ga je povukao. Ona je zapitao što je priprema za napraviti sve dok ona osjeća jedan od njegovih prstiju, gladak sa vlastitim vlažnost, gurnuo joj u dno.

Ona je počela meškoljiti i njezin glas protesta i on je prestao. Ustao. I zateže njezin obveznice. Poruka je bila jasna: on će joj jebati u dupe, a to je bilo to. Drugi prst nakon najprije u njoj backdoor, i pokušala se opustiti, da prihvate iskustvo kao što je imala jak. "Ideš na jebati moj magarac," pitala je eksperimentalno. "Ideš na ugurati svoj kurac sve na putu u?" "Da", prošaptao je, kao što je skliznula trećine prst u, jebeni joj analno sa svojom rukom. "Ohhh," zavapi ona, kao njegovi prsti bili su zamijenjeni s glave njegov penis. On je gurnula-samo savjet-u više navrata, za podmazivanje osovina s njom vlagu.

Kao što je počela popustiti, on je prisiljen njegov penis sve način, samo se povući sve, ali savjet. On sam braced protiv nje onda, sa svojim rukama čvrsto gripozan njezine grudi kao što je počeo ritmički potisak na njegov penis i iz nje magarca sa koliko snage kao što je ona ikada osjećala čovjek ju jebati. Nehotičan grunts su bili prisiljeni od nje kao njegova težina sletio na nju uz svaki udarac. Ona je tragala za senzacija koju je doživjela, kada joj je spanked i otkrio da jastuk je postavljen ispod joj je trljanje njezin spol.

Ona podiže svoje kukove u susret svojim thrusts i tlo u jastuk ispod njoj kao da joj gura. Osjećaj da ga se unutar nje, u kombinaciji s osjećajem između njenih bedara i počela je sperma. Zatezanje joj miši njegov penis mora imati ga gurnula preko ruba previše jer je tvrdoglav i na vrhu joj groaned kroz njegov orgazam. Nakon toga je raskliman joj obveznice, ali nije ih odvezati. Ležala je ondje; previše pobijediti sa svim senzacije koju je osjećao da se presele. On je izvukao karticu iz svog novčanika i položi ga na svoju nightstand. Kao što je on ostavio je rekao: "Nazovite taj broj ako mislite da želite biti poučena o tome kako biti dobra djevojka."

Нема коментара:

Постави коментар