недеља, 14. март 2010.

Seks u troje

Marija je slatka brineta s njom osobne web stranice, gdje je ona voli stripping gol i igrati sa svojim uskim, shaved twat. Nema se seks u troje puno toga žaliti kada je u pitanju njezina izgleda ili njoj slatko tinejdžerski tijelo i da sigurno ne bi ju izbaciti iz kreveta za jelo kolačiće, nakon svega, to dijete voli analni.

Dok druge piliće njezinu dob ispuniti svoje web stranice sa strip tease i igrati igru, Marija nije plašenje o dijeljenju sve svoje intimne vlazna picka iskustva sa svojim članovima. Marija Privatne je ime svoje stranice, ali ima 'ništa privatne o Mary! Mi se vidjeti svaki centimetar njenog tijela i svaki puta joj maca u 8 kompleta odlične kvalitete fotografija (1426x950) i mi doći do beat-off kao ona upušta njezina omiljena stvar: analni seks.

MaryPrivate članova područje je ravan. U stvari, dizajn ogledala svaki drugi položaj u mrežu i mreža obuhvaća 11 stranice. Ako volite solo babes, onda ste u za gozba, jer gotovo svi od tih bonusa zvijezde pojedinca chicks. Abelinda, SweetLili, XXXGianna, Nikky18 i ParisRain su samo neke od tih stranica. Također, napaljene tete kao članica, dobivate pristup do više od 100 lokacija video feed i hrpe live cams.

Marija nam daje kratku biografiju o njoj voli i njezina mjerenja. Ona ne pisati blog, ali ona nam pruža forum na kojem možemo, vjerojatno, u interakciji s njom. Bio sam sretan da se vidi da je ona nedavno objavljena na forum i to izgleda kao da je ona uvijek rado odgovoriti članova pitanja. Ona je također rado uzeti bilo koji zahtjeva od članova, što je ona kaže da će nastupati na svoju web stranicu.

Trenutno, Marija joj položaj obnove jedanput mjesečno. Ovo nije najuzbudljivijih rasporedu sam ikada vidio, ali onda je isto tako nisu najgori. Ipak, u ovom stopa možete samo gledati prema naprijed do 12 filmova godišnje, te da jedva će biti uzbuđenje vožnje, čak i ako kurate tete,beba sama je prirodni turn-on. Dobra vijest je da je kvaliteta video legendaran.

Iako sam već spomenuo svoje fotografije, tu je nešto više reći o njima. Dolaze u tri različite veličine, što je nešto što obožavam, a vi možete odabrati veličinu koju želite pregledati u slideshow, ili skinuti u ZIP datoteke. Sve fotografije ogledalo videozapise, ali postoji nekoliko različitih kutova, a snimke su prilično oštar. Filmovi mogu biti vrpca na vjetru kao flash video i preuzeti u super-kvalitetne WMV (4400kbps, 1280x720). Postoje dvije minute za svaki video isječke i ima visoke i niske kvalitete full-length downloads. Iako se Marija ne može dobiti dovoljno analni, voli raditi druge stvari, i youll 'ljubav kada joj maca dobiva rammed pun kurac, ili kada je i sama fucks sa svojim igračkama.

Konačnu presudu:
There's Something About Mary koja je uvjerljiviji. To bi mogla biti njezina ljubav analni, ili ona svibanj biti joj slatko izgleda. Međutim, koliko je kod Marija je velika malo pakiran stranice sa hardcore, to je upravo to - malo mjesto. Ako je cijena ulaznica bila četvrtina onoga što je upravo sada, onda bih biti uzbuđeni da ga predloži za vas, ali za tu cijenu molba je samo ne dovoljno grub seks sadržaja i jedva dovoljno obnove. Ipak, članstvo dolazi sa 11 bonuse i ako chicks na tim mjestima zgusnuti vaš kurac, onda članstvo u Mariji Privatne svibanj biti vaše ulaznica za dobar provod.

Нема коментара:

Постави коментар